Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGFSERTGH

Panie ile macie wzrostu i ile ważycie? Jak czujecie się z swoim ciałem?

Polecane posty

Gość Gagita
do was wszystkich a ja mam 160 cm wzrostu, 60 kilo wagi, noszę rozmiar 36. (Wcześniej 34) Przytyłam ostatnio 3 kilo, więc lekki brzuszek mam, ale poza tym wszystko w porządku. TO MALO MOŻLIWE CHYBA ŻE GŁOWA CI WAŻY 20 KG :)

Gość demika
ej, ale ja nie chcialam nikogo obrazic i nie wydaje mi sie zebym obrazila. a jesli tak to przepraszam:)

Wiesz co, pewnie nikt się nie będzie gniewał ;). Ale ton Twojej wypowiedzi wskazywał na to, że "te chude" czy jakkolwiek je / nas nazwać, już się czają i tylko czekają, żeby cię zaatakować. To nie tak ;). Nie będziesz raczej krytykowana za samopoczucie ;). BTW: Ja pomimo, że ważę niedużo jak na swój wzrost nie jestem wychudzona :). Przede wszystkim zależy, jak się ta waga nam rozkłada :)

princess- słucham,ze czym? chudym kaszalotem? no comments... no więc czemu nie trzymasz się pytania tylko kogoś obrażasz...?

Moja odpowiedź droga koleżanko, przede wszystkim nie była do Ciebie, a po drugie odnosiła się do słów wypowiedzianych sporo wcześniej - słów demiki, która niechcący (zapewne, co wynika z późniejszego postu) zarzuciła, że sama zostanie uznana za kaszalota, bo waży więcej. "Matko... ale co kogo obchodzi, czy chcesz być chudym kaszalotem, czy nie. Pytanie brzmiało, czy dobrze się czujesz ze swoją wagą." -> określenie "chudy kaszalot" potraktowałam, jako przytykę w kierunku demiki :), ale również autoironię (moje BMI jest na granicy niedowagi).

Gość abecedeefgieha
175cm wzrostu /52 kg ,lat 30 ,trójka dzieci ,nie choruję,nie mam z niczym problemów typu cera itp, jem wszystko "chudość"mam w genach chyba ,wszystkie kobiety w mojej rodzinie są szczupłe

chyba wierzę Summernight, znam koleżankę która ma 166, 25 lat i jest bardzo chuda, waży 43 kilo, wyglada anorektycznie a anorektyczką nie jest bo jej mama też jest bardzo szczupła, więc sprawa genów..

Gość nie jest źle
170 cm 55-56 kg, 36 lat, dzieci brak, nie jest źle ale przydałoby się ujędrnić co nieco: ramiona, uda, pośladki

widzę znalazły się złośliwce co to komentują "grubasy" czy "szkielety" :) chciałam zauważyć że pytanie brzmi: "Panie ile macie wzrostu i ile ważycie? Jak czujecie się z swoim ciałem?" więc oszczędźcie sobie tych złośliwych komentarzy :) nie każdy z tłuszczykiem musi być zakompleksiony i nie każda chuda jest anorektyczką :D pozdrawiam

Gość dzemtruskawkowy6920
!73cm i 63kg. Czuję się dobrze, chociaż mam problemy z brzuszkiem.

Gość taa niedobra pupa
Co trzeci Polak ma nadwagę... A wg tych wypowiedzi to wszyscy mają idealną wagę lub niedowagę. Chyba tu tylko wpisują się ci, co chcą się pochwalić, a reszta siedzi cicho...

Gość dzemtruskawkowy6920
173 cm *

Gość TaShikaa
170 cm 56 kg (tydzien po porodzie) przed ciąża 60kg czuje sie teraz za chuda ale zaczelam misje przyttyc 4kg:)

hmm.. no to bardzo ciekawe:) Twoja sylwetka na zdjęciu wygląda na wyższą i cięższą:P

bo dają mi 170 ;) podobno na tyle wygladam hehe. także zanim kobietki nazwiecie kogoś anorektyczką czy gimnazjalistką to zastanówcie się 10 razy. malinowa nie mówię o fotce w stopce :) tylko o fotce sylwetki

Gość wrotkaaaa
164 i 53-54 kg :) Czuję się dobrze, brzuszek trochę mam ale zamierzam od dzisiaj zacząc A6W :) Gorzej jest jak widzę takie szczuplutkie dziewczyny bez grama tłuszczu, wtedy moja samoocena spada w dół ale potem jakos sie podnosze :D

Summernight moze jesteś po prostu wyższa niż piszesz? cóż masa ciała zalezy także od jego budowy, chyba muszę mieć cieższe kości i mam wystające biodra, obojczyk :O itp, w każdym razie już nie raz słyszałam że jestem kościotrupem a usłyszałam to głównie od grubszej i starszej koleżanki :O a faceci mówią co innego:P

hmm.około 170 i ponad 90kg.. nie czuje sie za dobrze dlatego probuje cos z tym zrobic.. jak juz pisalam w moim temacie... yh...

Gość zepsuuta
25 lat , 168 , 60 kg i czuje sie rewelacyjnie :)

Gość bladolica panna
163 cm wzrostu mam i ważę 40-41 kilosków tak naprzemian hehe staram się przybrać na wadze ale nie lubię jeść dużo i nie lubię o dziwo słodyczy