Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGFSERTGH

Panie ile macie wzrostu i ile ważycie? Jak czujecie się z swoim ciałem?

Polecane posty

Mam 160 i ważę 48, jestem za niska ale gdybym ważyła przy tym wzroście 45 wyglądałabym tragicznie... mam 28 lat, niemal anorektyczną budowę ciała, ciekawe jak wyglądają laski które ważą 46 przy 163:O no chyba ze są gimnazjalistkami:D

Gość to wszystko zalezy
od tego ile kto ma lat ja np przy wzroście 164 ważę 56 i tez jest ok, nawet bardzo :)

170, 62 kg :) dobrze sie czuje choc troche mozna by zrzucic ale bez świrowania

Gość saeta
164cm, 49 kg i myślę że jest ok,nie jestem za chuda ani za gruba,taka w sam raz :)

Gość to wszystko zalezy
Dama serce Mam 160 i ważę 48, jestem za niska ale gdybym ważyła przy tym wzroście 45 wyglądałabym tragicznie... mam 28 lat, niemal anorektyczną budowę ciała, ciekawe jak wyglądają laski które ważą 46 przy 163 no chyba ze są gimnazjalistkami no właśnie, od dawna mówiłam, że są tu same nastolatki, albo mitomanki :o

Gość saeta
Dodam że mam 28lat,ale nigdy np nie byłam w ciąży,a to też często sporo zmienia jeśli chodzi o wagę.

Gość sammer
176 icm 66kg chciałabym 3 kg zgubić

dwie osoby o tej samej wadze i wzroscie majace inna budowe ciala beda mialy rozne BMI to jest oczywiste. Osoba, ktora ma duzo miesni bedziemiala nizesz BMI od osoby z wyzszym procentem BF

Dama serce - czy to jakaś aluzja ? ;) uwierz mi nie wyglądam jak gimnazjalistka 86-60-86, nie są to raczej dziecięce wymiary. może nie spotkałaś nigdy zgrabnej dziewczyny ? ;)

Gość kika00
Ja mam 170 cm wzrostu i ważę 52 kg!Według mnie jestem za chuda...i Wyglądam okropnie...:( Przydałoby sie troche nabrać ciałka,ale nie moge:/

Gość kilogramek987
Jestem mama 2 dziewczynek urodzilam je rok po roku w dugiej ciazy strasznie przytylam teraz gdy minelo poltora roku od porodu mam 168 i waze 70 kg gdzie po porodzie mialam 77kilo. Nawet kupilam diete 3D ktora jest taka niby super ale na mnie nie dziala. Codziennie tez cwicze ale waga ani drgnie. Najgorszy jest brzuch zawsze bylam szczupla i mialam plaski brzuch a teraz wygladam jak jakis worek z tluszczem .Sa tu jakies osoby ktore maja rowniez z tym problem.

Summernight a ile masz lat? bo jeśli mniej niż 20 to nie widzę w tym nic niezwykłego:P:D

Gość ja mam 39 lat ...
mój wzrost to 176 cm, waga 71 i jest mi z tym superowo :)

Gość fafarafafa
160cm i 56kg czyje się kiepsko ale i tak lepiej niż za czasów 74kg

Gość to wszystko zalezy
summer night, jesli na focie to ty to chyba nie powiesz,że jestes kobietą??? :D przecież widac,że gimnazjalątko z ciebie!

Gość tyuh
170 cm, 43 kg

A czy to moja wina, że tyle ważę? Zaraz znajdzie się tabun dziwnych osób, które będą napadały na szczuple osoby:/ Przeszkadzam ci w czymś, że mam taką wagę a nie inną? Gimnazjum skończyłam już dawno :O A do patrzenia na siebie nikogo nie zmuszam

Gość kilogramek987
summer cos tam ja stawiam ze ty do gimnazjum jeszcze nie poszlas:)

Gość moniczkab1985
165cm i 115kg

Ja bym chciała ważyć do Maksymalnie 5kg więcej, i tyle..wiem jak to jest mieć ZA dużo, dlatego wolę zostawić jak jest ewentualnie te parę kg więcej.

Gość kilogramek987
TYLKO ja NIkt INNY jestes wysoka i malo wazysz ja bym sie bala ze sie polamiesz przy tym wzroscie

Nie ma co ukrywac że najlepiej w życiu mają osoby szczupłe oraz te z kobiecymi kształtami (czytaj; nie tłuste), pomijając oczywiście szkielety i osoby otyle. Każdy trzeźwo patrzący wie ile takich osób spotykają przeciwności w życiu typu choroby problemy z poruszaniem się, i często też problemy osobiste, niskie poczucie własnej wartości..wiem coś o tym ważąc 72kg. Może to nie szczyt grubości ale czułam się strasznie źle.

Gość kilogramek987
Marysia od picia octu to mozna bialaczki dostac znalam jedna taka i teraz juz jej nie ma wlasnie od tego octu

Gość kilogramek987
no ja teraz waze 70 kilo ale mam 168 no i nie ukrywam ze te 15 chcialo by sie zrzucic

Gość jgvjg
167 , 48 ;/ zle sie czuje

Mi się udało tyle zrzucić w wakacje nie jedząc w ogóle słodyczy i biegając codziennie, resztę normalnie jadłam bez żadnych głodowek bo nie ma nic gorszego niż głodzenie się na rzecz RZEKOMEGO błyskawicznego schudniecia.