Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola1991

nie wiem co sie ze mną dzieje... pomocy..

Polecane posty

Nie wiem co mi jest.. Ale mam nadzieje ze w ciązy nie jestem. Nie chce zadnych dłupich komentarzy.Jestem juz dawno pelnoletnia mam stałego chłopaka wiec to nie pierwszy lepszy. A problem mam taki ze od kilku dni mam problem ze zdrowiem. od okolo 1-tygodnia moze 1,5-tygodnia pobolewa mnie podbrzusze po lewej stronie.(Co zadko mi sie zdarzało). Od niedawna mam też mdłości.Kilka razy kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nigdy nie dochodził we mnie,wiec mam nadzieje ze to nie ciąza.ale jak czytałam na róznych forach to mam podobne objawy. Robila test ciażowy dwa dni temu i wynik był negatywny.Ale dzis rano okropnie boli mnie brzuch po lewej stronie(nie mam siły wstać z łózka),od rana mdłości,itp.Dzis wystapilo tez lakkie krwawienie,ale nie wyglada jak miesiączka,a wiem ze mozna krwawic przez jakis czas bedac w ciązy. Mam nadzieje ze ktoś jest wstanie mi pomóc lub doradzic co mam robic. z góry dziękuje.

ja ci powiem tak .... we mnie mój mąż też kiedyś nie skończył a w ciąży byłam więc popradze ci żebyś zrobiła bete :D

Gość xxfixx
nie koniecznie nie jestes zalezy ile dni minelo od spodziewanej miesiaczki mimo iz test negatywny, mozesz byc w ciązy a te objawy o ktorych napisalas to mogą byc wlasnie wczesne objawy ciazy, wtedy brzuch boli bo macica sie rozszerza i rosnie

Ola u mnie test sikany wyszedł negatywny a jestem w 3 miesiącu, także lepiej zrób w laboratorium betehcg i wszystko będzie jasne

Ja na twoim miejscu poszłabym do gina na usg, niech zobaczy czy nic złego się w środku nie dzieje

a mam pytanko... przykładowo jestem w ciąży ale na samym poczatku ciązy i test poprostu nie wykrył to ginekolog zobaczy to jesli jestem w ciaży czy za wczesnie jest zeby to potwierdził?

Może być jeszcze za wcześnie. Jeżeli masz regularne cykle i to możesz spróbować udać się około 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce, jeżeli będzie miał USG w gabinecie to powinno już być widać zarodek, a jeżeli jeszcze nie to przynajmniej pęcherzyk ciążowy

ale mnie boli tylko po lewej stronie brzucha a nie cały... to tez moze oznaczac ciąze?

Gość lizaczekk
a kiedy mialas ostatni okres???

Ginekolog na samym początku jedyne co stwierdzi to rozpulchnioną szyjkę macicy- nic więcej . (rozpulchniona jest w ciąży jak i przed okresem) Najlepiej idź na tą betę i tyle , pobiorą krew a wyniki pewnie będą jeszcze w tym samym dniu.

w tym problem ze nigdy nie miałam idealnie regulernie... zawsze mi sie zzmienial raz co 28 dni poznie co 30 itp...'

Gość sdadsadds
debilko pewnie chcesz, a zrobić nie umiesz

Gość lizaczekk
kiedy mialas ostatni okres???????

Gość lizaczekk
zrob jeszcze raz test i idz na bete.. a do lekarza poczekaj..

a droga ta beta? i gdzie moge ja zrobic? u kazdego ginekologa, lekarza...

Gość lizaczekk
na niektorych poprostu nie zwracaj uwagi....

Gość lizaczekk
w labolatorium.... a ktos ci juz napisalam ze ok 15zl

Gość mamachichi
jest jeszcze za wczesnie na test sikany moim zdaniem i na lekarza tez, mozesz zrobic bete, nie stresuj sie za bardzo bo sobie jeszcze przesuniesz ten okres, ja jak zaszlam to mialam bol taki wlasnie po jednej stronie , ale u Ciebie to moze byc np zapalenie jajnika, a tak na przyszlosc moja rada jest taka ze metoda przerywaa to jest dobra dla tych, ktorym ewentualna ciaza w zyciu nie namiesza

nie wiem czy na test jest za wczesnie bo ostatni raz z chłopakiem to ok.dwa tygodnie temu najkrócej. a ja kupiłam ten najczujszy,.. co wykrywa po 6-7 dniach...

Gość ludzie!!!!!
przeciez jesli to ciazowe mdloscie to na bank wykryje tez lekarz. Mdlosci dostaje sie nie od 1. dnia ciazy tylko od momentu, w ktorym hormon jest juz tak wysoki, ze beta go spokojnie wylapie. A wlasiwie to tak od 5 tyg....

właśnie boje sie ze teraz przez ten stres(bo nie powiem jak poczytałam tego troche)to troche zestresowałam sie... i boje sie co z tego wyniknie...