Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spotkalam sie z fajnym czlowie

Faceci - jak ich ogarnąć?

Polecane posty

Witajcie, ostatnio spotkalam sie z bardzo fajnym czlowiekiem, dwa dni pod rzad, to on proponowal spotkanie. Wydaje mi sie ze znam tego czlowieka od dlugiego czasu dobrze sie nam rozmawia i w ogole dobrze sie czujemy w swoim towarzystwie. widze jak patrzy, non stop czuje jego wzrok na sobie, usmiecha sie i opowiada co sie dzialo w jego zyciu. zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego tak delikatnie robi podchody, probuje mnie dotknac niby przypadkiem, ale celowo, patrzy usmiechajac sie cal czas, rozmawiajac patrzy prosto w oczy, opuszcza zwrok na usta. co moze byc przyczyna ze nie pocalowal mnie i praktycznie nie zblizyl sie bardziej?

Gość monika942
spotkalam sie z fajnym czlowie Ile on ma lat?

25 lat

wyimaginowany kafeterianin -> w sensie miętowym ;p przenośnia człowieku, przenośnia ;) :p

Gość bbbbbbbbbbomba
skoro patrzy na usta i jeszcze cie nie pocałowal to moze stan twego uzębienia nie jest najlepszy:D

Gość bbbbbbbbbbomba
poleciałaś do lustra?:D

nie musze latac do lustra! nie mam w zwyczaju tolerowac chamstwa, a swinia cie nie nazwe to to by te biedne zwierzatka obrazilo.

Gość bbbbbbbbbbomba
chyba naprawde cos z twoimi zebami nie tak skoro sie tak oburzylas..... to tylko taka luzna sugestia ale jak widac na kafe sami znerwicowani ludzie