Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsuuta

3 tygodnie temu mialam dostac okres , zrobilam dzis test ...

Polecane posty

Gość zepsuuta

i 1 kreska :/ nno co jest .. mam twardy brzuch , troszke mnie boli , pozatym nic mi nie dolega , szczerze mysalalm ze jestemw ciazy bo rozumiem 3-4 dni opoznienia w okresie ale nie 22c!!! dzis ide do lekarza poprosze o badania krwi .. mial ktos tak kiedys ??? nie ma mowy o ciazy urojonej czy cos bo o dziecko sie nie staralismy , ale martwie sie co mi dolega

Ja nie mialam kiedys prawie 6mies. Pozniej zawsze mialam nieregularny okres, moje cykle wynosily zwykle ok 50dni. Idz do gina, zrob badania, to prawdopodobnie jakies zaburzenia hormonalne.

Gość mozliwe test byl
posuty tez tak mialam, 3 tyg nieialm okresu zrobilam test i nic niepokazal na drugi dzien poszlam do gin i okazalo sie ze jestem w 7tyg ciazy.

Ja mam bardzo nieregularne okresy. Tzn. cykl długi (między 30 a 40 dni) i często bywa, że w danym miesiącu w ogóle nie mam okresu. Powodem jest podobno zbyt niski progesteron, więc biorę duphaston. Ginekolog mi też powiedziała, że mam cykle bezowulacyjne. Musisz iść do lekarza, zbadać krew itp. Ale spokojnie, bo to pewnie nic poważnego. :)

Gość zepsuuta
moj okres jet w miare regiralny ( zawsze miedzy 28 -30 dnem ) ostatniego maja mialam dostac okres i ani widu ani slychu ... w poprzedniej ciazy mialam tak samo , test wyszedl mi dopiero w 6 tygodniu ciazy ale wtedy mialam niereguralne miesiaczki , po porodzie wszystko sie ureguloalo z moim okresem a tu teraz taka niespodzianka .. cekawe co mi jest , jestem w ciazy uciesze sie , nie jestem tez sie uciesze , byle bym tylko chora nie bla na cos :)

Gość zepsuuta
regularny :P

To może zrób beta hcg, wtedy będziesz pewna czy to ciąża, czy nie ciąża

Gość zepsuuta
wlasnie dzisiaj sie wybieram po skierowanie , na 17 mam wizyte zobaczymy co moj lekarz wymysli bo on taki chetny do wspolpracy ze ho ho