Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mamusia ;)

Jakie miałyście brzuszki w ciąży ?

Polecane posty

Gość Przyszła mamusia ;)

Witajcie przyszłe mamusie ;) Jakie miałyście brzuszki w 6 miesiącu . ?

w 6 dopiero zaczał mi rosnac a tak to bylam plasaka jak deska:) a ty jaki masz brzuszek?

ja miałam też niewielki w 6-ym, teraz jestem w siódmym i też nie mam jakiegoś tam strasznie wielkiego bandziora:/ boję się, że maluszek jest za mały przez to :(

Gość Przyszła mamusia ;)
nie mam duzego taki średni ;) ale widocznie dzidziuś ma miejsce skoro sie nie rozpycha i mam taki jaki mam ;P

Gość Przyszła mamusia ;)
mychaacha Nie martw się o to,ze dzidziuś jest za mały :) Napewno z nim wszytsko wporzadu ;) Tak jak u mnie ma miejsce skoro sie nie rozpycha i jest mu wygodnie . Nie ma co sie martwic na zapas . A jezeli sie obawiasz to na usg popros lekarza by dokładnie zmierzył maluszka ;)

dzięki za otuchę:) no właśnie w piątek mam wizytę i się bardzo denerwuje, że coś będzie nie tak... zresztą całą ciążę się telepię, przed każdą wizytą w obawie, że coś okaże się nie tak:( na kiedy macie termin dziewczyny??

dodatkowo powiem wam, że często znajomi mi mówią, że mam mały brzuszek jak na ten okres i to wcale nie dodaje mi otuchy:(

Gość Przyszła mamusia ;)
mychaacha Ja mam na 3 pażdziernik ; ) Nie musisz tak sie bać napewno wszytsko jest wporzadku ; ) A Ty niepotrzebnie sobie wbijasz do głowy,ze cos jest nie tak ... A Ty na kiedy masz termin . ? W ogole,to powiedz co będzi syn czy córka . ?

Gość Przyszła mamusia ;)
mychaacha Posłuchaj,ja tez nie raz słysze takie rzeczy ale byłam u lekarza i mierzył małego i wszytso jest w normie. Do tego powiedział,ze ja jestem wysoka i szczupła to nie bede miała duzego brzuszka ;p I przestan sie niepotrzebnie martwic,bo tylko dzidzius sie niepotrzebnie razem z Toba denerwuje .

ostatnio podany termin to 1 września, ale że miałam nieregularne cykle, więc z każdą wizytą data ta się zmienia niewiele; a czekam na synia:) i nie mamy pojęcia z mężem jak go nazwiemy, jak już się szczęśliwie urodzi:) a Ty kochana - córci czy synia oczekujesz?? masz już jakieś pomysły na imię?? no i jak tam Twoja waga?? dużo przytyłaś??

Gość Przyszła mamusia ;)
mychaacha Ja czekam na syneczka:) Przytyłam 8kg ;) Mam dwa imiona Oliwier albo Nataniel ale jeszcze nie wiem jak go nazwe ;) Wszytsko sie okaze jak sie urodzi ;) A Ty ile przytyłas . ?

Gość Przyszła mamusia ;)
mychaacha Napisz do mnie na meila blondyneczka__8819@o2.pl

mychamycha ja miałam ślub cywilny pod koniec 5 miesiąca. sukienka obcisła. daje słowo że nie było nic widać :) ci co nie wiedzieli o cąży nie skapnęli się że jest nas dwoje :) moge ci na maila fotke posłać :) a w 41tc zrobiłam sobie fote i porównując do internetowych brzuszków był taki na 7m-c- taka kuleczka. jak byłam na ostatnich nogach sasiadka pyta za ile miesięcy rodze. w autobusie nie ustępowali w 7-8 m-cu mimo że to koniec lata był i bluzeczki nosiłam- bo ciężko było dojrzeć córa- 3500g/56cm 10/10 :)

Gość Przyszła mamusia ;)
Mówiłam kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej i nie po kazdej widac ... To zalezy od organizmu.

Gość zazdroszcze bo ja miałam bambo
jak na pięcioraczki już w 7mcu