Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie mozliwe -Ewcia

regulamin na naszej klasie nowa glupota?

Polecane posty

Gość niebieskokaoka
właśnie o co chodzi w tym regulaminie? po długiej nie obecnośći weszłam na NK i zaakceptowalam nie czytajac...miałam duzo znajomych a teraz coraz mniej .duzo osb kasuje swoje profile.moze dlatego ,ze FB teraz jest w modzie....

Gość to tylko ja......
powiedzcie co tam jest?ja zaakceptowałam i nie przeczytałam:o

Gość to tylko ja......
przeczytałam cos w necie,ze podobno nie moga tak zrobic.

Gość ja nie mam ale ojciec ma
a co mogli by ze zdjeciem np zrobic ?

----'' wraz z imieniem, nazwiskiem lub pseudonimem w celu umożliwienia prawidłowego i pełnego funkcjonowania świadczonych przez Spółkę usług lub funkcjonalności, jak również w celach reklamowych Spółki i jej kontrahentów, w ramach Serwisu lub poza nim" ---'' wyrażam zgodę na nieodpłatne przetwarzanie i wykorzystanie przez spółkę „Nasza Klasa Sp. z o.o., (...) mojego zdjęcia głównego (w tym wizerunku) umieszczonego w ramach portalu prowadzonego pod adresem nk.pl ''

Gość zapominalska na maxa
jak już temat NK to mam pytanie :) zapomniałam hasła ba nawet e-maila i jak mam teraz usunąć konto? czy nic nie robić

Gość aSWDERTYUI
JA NIE ZAAKCEPTOWAŁAM.Jaja jakies normalnie.w kulki sobie lecą.

hahaha a to by bylo dobre jak by z niego pokemona zrobili :D:D :P a na red tube to by go nie chcieli :D:D (zart) ale czytalam o tym ze oni beda informowali znajomych na emaila o zmianie zdjecia badz wklejenia nowego inforumajac mailowo plus zalaczajac miniaturke zdjec :)

ahaaa jesli ktos nie zaakceptowal jego konto zostanie usuniete w przeciagu 30 dni

Gość no co Wy!!
ja go nie przeczytałam :o Czyli akceptując go wyraziłam zgodę na wykorzystanie moich zdjęć?? :o zaraz kasuję profil

ale tam chodzi jedynie o zdjecie glowne? no to wystarczy sobie zdjecie lizaka wstawic i po klopocie.

Gość o kurcze a ja
ja nie czytalam wszystkiego , tylko zaakceptowałam, co teraz ? da sie jakos to odwołać ?

Gość no co Wy!!
można teraz zrezygnować z niego?? Od dziś czytam dokładnie wszystkie regulaminy :o 😭

tam pisze ze jak nie zzakacepyuje sie wszystkiego to do widzenia.jest tu ktos kto sie zna na tym nie chce zeby gdziekolwiek brali moje zdjecia. nie chce tez usuwac naszej klasy

Gość o kurcze a ja
jak sie nie zaakceptuje tego watku z nazwiskiem , imieniem , to co wyżej koleżanka zacytowała to wyskakuje cos takiego ; Nie zaakceptowałeś wszystkich zgód koniecznych do prawidłowego świadczenia na Twoją rzecz usługi serwisu oraz usług w ramach serwisu, co jest równoznaczne z rozwiązaniem umowy z ważnych powodów. Możesz cofnąć swoją decyzję w wyznaczonym terminie 30 dni. Zaakceptuj wszystkie zapisy.

Gość o kurcze a ja
kurwa ja tego nawet nie przeczytałam niewiem co teraz robić

Gość no co Wy!!
mi też to wyskoczyło :o nie chcę akceptować regulaminu ale nie chcę usuwać konta :(

ehhhh...naprawdę sądzicie, że spośród 13 milionów osób na nk..to akurat waszą fotke ktoś wybierze do reklamy, nie ośmieszajcie się i nie przeżywajcie tak:-O

Gość gupeek
czy wy w ogole to czytaliscie :D przeciez ten regulamin wyraźnie mówił, że mogą wykorzystywać wasze zdjęcia, ale wyłącznie do pokazywania WAM reklam. tzn w reklamie banku na karcie kredytowej pojawi się Twój pysk, a w reklamie supermarketu - Ty na zakupach. ale TYLKO jesli oglądasz tą reklamę z TWOJEGO profilu. koleżanka będzie miała w tych samych miejscach swoje mordy, a kolega swoje.

myślę że przepisy się zmieniły i żeby nie działać niezgodnie z przepisami NK musiała tak napisać, aby na portalu mogły być wasze fotki, nazwiska itp. bo przecież to również jest "wykorzystywanie przez spółkę waszego wizerunku, nazwiska itp." Poza tym nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale reklamy na naszej klasie, np. firm ubezpieczeniowych wykorzystują wasze dane, np. imię? Przykładowo, ja mając na imię Aldona widzę reklamę "Aldono kończy ci się OC? Ubezpiecz się w PZU." Więc może o to też chodzi.

Aż takie piękne jesteście wszystkie że się tak ,,boicie''? A tam pisało że zdjęcia głównego więc co za problem dać na główne coś innego?