Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie mozliwe -Ewcia

regulamin na naszej klasie nowa glupota?

Polecane posty

Gość gupeek
czy wy w ogole to czytaliscie :D przeciez ten regulamin wyraźnie mówił, że mogą wykorzystywać wasze zdjęcia, ale wyłącznie do pokazywania WAM reklam. tzn w reklamie banku na karcie kredytowej pojawi się Twój pysk, a w reklamie supermarketu - Ty na zakupach. ale TYLKO jesli oglądasz tą reklamę z TWOJEGO profilu. koleżanka będzie miała w tych samych miejscach swoje mordy, a kolega swoje.

Gość gupeek
ech 2 razy sie wyslalo :O

Gość gupeek
jak przyjemnie jest nie miec żadnych reklam :classic_cool:

wiem ze nie maja czyjej geby wziac tylko mojej no ale jesli tak o sobie beda zucac czyimis fotkami to niech spadaja:P a jesli to tak w naszej klasie dla reklamy to niech bedzie i tak juz bylo

Gość A JA lubie...
Zgodziłem/am się na otrzymywanie między innymi powiadomień o urodzinach znajomych, powiadomień o aktywności przyjaciół w serwisie podczas mojej nieobecności, informacji handlowych, powiadomień o nowych opcjach i produktach dostępnych w serwisie, na moją pocztę lub poprzez funkcje dostępne w serwisie. Preferencje co do tego, jakie powiadomienia i z jaką częstotliwością będę dostawać, mogę określić w ustawieniach swojego konta.

Gość A JA lubie...
Zgodziłem/am się na przetwarzanie przez NK moich danych, po to, by NK mogła prawidłowo świadczyć mi wszystkie usługi, jakie oferuje serwis. Dane będą też przetwarzane w podstawowych celach statystycznych i marketingowych i nie zostaną bezprawnie przekazane podmiotom trzecim (w tym szczególnie reklamodawcom). NK zapewnia także stały dostęp do miejsc, w których mogę swoimi danymi zarządzać. Zgodziłem/am się na możliwość wykorzystania przez NK mojego zdjęcia głównego, tak by np. serwowane ogłoszenia reklamowe spotkały się z jak największym moim zainteresowaniem i odpowiadały mym upodobaniom. Zgoda ta umożliwi także moim znajomym korzystanie z narzędzi, które oferuje NK, a które mogą zamieścić na swoich stronach. Dzięki tym narzędziom (np. tzw. widżetom) przyjaciele będą mogli zaprezentować część mojej aktywności w NK na swoich strona

to na co wyraziliście zgodę można znaleźć w edycja profilu-zaawansowane-zgody nie wyrazicie zgody usuwają wam konto w przeciągu miesiąca