Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agulec16

Co myślicie o ogladaniu meczy piłki nożnej przez kobiety??

Polecane posty

Gość Agulec16

Teraz kiedy są mistrzostwa świata oglądam większość meczy i spotkałam się z opinia, że mam jakieś odchyły bo to oglądam.

Gość kobieta powinna byc kobieca
a taka co ogląda mecze to babochłop, czekać tylko aż zacznie pić piwo podczas transmisji i głośno pierdzieć i bekać

Gość zesław
ja myslę, że kobiety oglądają mecze głównie dla przystojnych piłkarzy P.S. wiem to z autopsji :P:D

jak ogląda niech ogląda, mnie osobiście to nudzi i nie mam zamiaru udawać, że interesuje mnie to, jak kilku fajnych facetów goni z piłką :D

ja ogladam tylko mecze jak gra polska, wtedy towarzysza temu jakies emocje.. ale tak to nie widze w tym nic fajnego :o

Gość nie prawda ze dla pilkarzy
po prostu ja osobiscie lubie nogę. Pilkarze,,,,coz czasem fajnie na ciekawe buźki popatrzec ale to nie o to chodzi. :)

a ja lubię oglądać piłkę nożną, zresztą to u mnie w rodzinie norma, że kobiety to lubia. moja mam i babcia też oglądają, czasem wypije też sobie piwo jak oglądam, ale mam małe dziecko wiec nie bardzo, ale nie pierdzę przy tym i nie bekam ;) za to mój mąż niecierpi piłki nożnej, dlatego moja babcia kiedyś stwierdziła, ze to ja jestem mężczyzną w tym związku:)

Gość Agulec16
zesław, po części zgadzam się z Tobą bo miło jest popatrzec na ciekawa gre i przystojnych pilkarzy :)

Gość zesław
ja dostrzegłam oglądając mecz Portugalii z kimś tam :D że Ronaldo wcale nie jest taki obleśny na jakiego wygląda na zdjęciach i w końcu choć trochę zrozumiałam laski , które się w nim kochają :D są jednak plusy tego mundialu :D wyjaśniłam choć jedną nurtującą mnie od dawna kwestię :D

Gość zesław
ale nie powiem, bo jednak sama gra jednak tez mnie trochę interesuje :D jednak znacznie bardziej wygląd piłkarzy, hehe :D

Gość no i co z tego że oglądasz
?:O Chwalisz się czy żalisz? ja zawsze oglądam MŚ i ME, w finałach zawsze klnę i drę się na piłkarzy. I lubię też pić piwo. A jestem kobieca. Nie podoba się, to wypad:P Jak Cię interesują mecze, to po co się głupio pytasz?:O Jeśli zdanie innych tyle dla Ciebie znaczy, to ok: to niekobiece. lepiej się weź za naukę, bo pisze się i mówi meczÓW a nie meczY:P 🖐️

A ja się nie zgadzam. Mi zdecydowanie daleko do babochłopa a uwielbiam piłkę:) Moj facet tez uwielbia piłke i jest dumny z tego,ze moze ze mna przedyskutowac składy,ustawienia itp :P

Gość Agulec16
Ani sie nie chwale ani nie zale po prostu chce poznac zdanie innych na ten temat, bo opinie moich znajomych juz znam.

Gość bułka z serem
ja uwielbiam sport ogolnie, nie pije piwa, nie pierdze i nie bekam, wiem co to spalony (czasem szybciej niz sedzia :P), znam zasady, ogladam zazwyczaj lige mistrzow no i obowiazkowo mundial i euro, liga polska mnie nie interesuje bo jest na poziomie minusowym (chyba, ze sa derby Łodzi, z której jestem).

Gość Agulec16
Mnie polska liga średnio interesuje. Drużyną, której kibicuje na mistrzostwach jest Hiszpania:P

ja oglądam odkąd pamiętam:classic_cool:. Uwielbiam piłkę nożną:D A teraz wybaczcie, że uciekam, ale oglądam moją Argentynę:P

Gość bułka z serem
wkurwiaja mnie malolaty ktore ogladaja mecze dla przystojnych pilkarzy, tymbardziej ze wszyscy tam to takie napicowane żelki, jak patrze na niektorych to rzygac sie chce. mam kilku pilkarzy ktorych lubie i szanuje, ale byc np za Hiszpania bo "tam gra david villa a on jest taki słiiiit i torresik

ja też oglądam mecze:D przeciez nie ma nic lepszego:D od zawsze kibicuje Hiszpanii i wcale nie uwazam zeby to bylo dziwne :/

Gość Agulec16
Za Hiszpania nie jestem dlatego, że gra tam Villa czy Torres. Ogladam ich mecze poniewaz dobrze graja.

Jeśli chesz to oglądać to czemu nie. jest to sensowniejsze niz oglądanie taśmowych seriali :)

Gość Agulec16
Wiesz... niektórzy uwazaja ze Ta ktora kibicuje Hiszpanii robi to dlatego, ze graja tam Torres i Villa, którzy sa niczego sobie.

ja ogladam bo lubie nie wiem czemu ale podoba mi sie ta gra bardziej niz np koszykowka ktorej nie cierpie, nie rozumiem no a druga sprawa, przystojniaki a Casillas na czele!!:D

hehehhehheheehehe:D:DD: no nie dziewczyno ile Ty masz lat?:D kibicuje sie nie za ładne buzie i pieknie wyrzezbione ciala tylko za gre i styl

ale ja napierw napisalam ze lubie ogladac, towarzysza temu jakies emocje ciesze sie jak strzelaja bramki czesto mowie - ty widziales - kiedy jest fajnie przeprowadzona akcja zakonczona bramka wiec to nie o wyglad pilkarzy chodzi a o Casillasie tak przy okazji napisalam:P

Gość no jasne , ze nie
nie kibicuje się ze wzgledu na ładne buzie i wyrzeźbione ciała ale tosą powody dla których kobiety oglądają mecze , a nie kibicują