Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stało sie...

poszłam na seks za pieniadze...

Polecane posty

Gość stało sie...

zaczeło sie od tego ,ze braklo mi nabierzace zycie...poszukalam tu i tam....i znalazlam -2. dzis zrobilam to z tym drugim.... nie oczekuje pochwał ani tym bardziej krytyki... jednak ,usze komus powiedziec bo strasznie mi z tym zle........

Gość doradca terenowy
masz sie czym chwalic

spokojnie....zacznij szukać pracy efektywnie...wejdź do UP i zarejestruj się...poszukaj w lokalnych gazetach ofert pracy... ....dupskiem zus-u pewnie nie zapłacisz....więc nim się dołować mimo wszystko rozejrzyj się za pracą......

Gość lato idzie:):):)
a tam dziwka, przeciez nie pisze ze jej sie podobalo i zamierza robic kariere w tym kierunku, potrzebowala kasy, a ten sposob wydal jej sie szybki i oplacalny, wy wszystkie swiete zaraz sie z kosami na nia rzucicie porazka

Gość stało sie...
nie bylo to cudowne przezycie,nie ma czym sie chwalic. a pieniadze musiałam zdobyc...i nie potrzebuje waszych wyzwisk ani aprobaty...a gdybyscie musieli cos zrobic i nie byloby zadnej szansy na zalatwienie tego inaczej?myslicie ze to łatwe?to jedna z najtrudniejszych decyzji w moim zyciu...czuje sie okropnie...fakt-zawsze moge isc cos uzebrac na ulicy....to by było lepsze ???uczciwsze? nie sadze....

Gość lato idzie:):):)
nie martw sie i nikomu nie tlumacz, zrobilas co uwazalas za sluszne, ja cie nie osadzam, wybralas sposob jaki wydawal ci sie jedyny, koniec, kropka, zyj jak przed i nie analizuj

z czasem moralniak przejdzie i kazdy kolejny raz bedzie łatwiejszy, o ile zamierzasz to ciągnąć.

Gość doradca terenowy
poszlas na latfizne prozniaku wystawic dupe to kazda potrafi

dokładnie było do pani....lato idzie:):):)

Gość etatowy_rozbieracz
spoko, teraz już będzie z górki narkotyki, alkohol, alfons, zjazdy z A4 żyj szybko, umieraj młodo ! chyba że utniesz to jeszcze dziś...

etatowy_rozbieracz świnek:)...czy krówek

Gość stało sie...
jak ktos sadzi ze latwo zostac dziwka-powinien dostac szanse od zycia-wtedy zrozumie jakie to latwe. ja nie mam zamiaru ciagnac tego na dłuzsza mete.innego wyjscia nie widzialam.i trudne to było jak cholera.dlatego wiem-ze dziwka nie zostane-a je i tak podziwiam-bo trzeba byc cholernie twarda zeby to ciagnac...

Gość doradca terenowy
ja nie kresle ciebie tylko twoje zachowanie ma kolezanki urwiska i gardze ich zachowaniami

Gość Kochanka!!!!
A wy wszystkie jakbyscie świete były i nigdy nic nie zrobiły!!!! Potraficie wejsc na forum i zmieszać ludzi z błotem ... W glowie sie nie miesci !!!! Chcialabym zobaczyc czy kazda z was jest taka przykladna !!! stalosie... napisz do mnie na meila szyciutko kochanka-11@o2.pl

stało sie... o wiele gorsze są kobiety które wychodzą za mąż dla kasy...te to dopiero są qrwiska że hej!... nie lepsze są żony które w czasie aktu patrzą na zegarek i pytają się męża czy nie mógłby szybciej bo ona jest już znudzona tym albo że szybciej bo za 6 min leci M-jak miłość cz Moda na sukces!

Gość stało sie...
fev... dziekuje Ci za te słowa:) tego było mi potrzeba:) wiary w siebie:) bo wole byc raz dziwka niz dziwka na cale zycie ,ktora tylko czeka az maz raczy mi dac na waciki....i generalnie dziekuje za wszystkie zrozumiałe wypowiedzi bo te wyłacznie krytyczne,to mam juz w ......i nie przejme sie nimi...bylo mineło:P patrze w lepsza przyszłosc niz taka gdzie bede na lasce i nie łasce pana-czyli swego meza..

Gość commediatore
besztacie ja cholera wie za co miala by wybor zarobila by inaczej nie bylo opcji to zrobila to co zrobila wstydzic nie powinna sie ona tylko kurwa politycy ze dopuszczaja do takich rzeczy w kraju tak czy siak olej baranow jak masz chec pogadac pisz iscun84@o2.pl pozdro

Gość fan incestu
cholera jak to jest że faceci w trudnej sytuacji finansowej nie kończą w ten sposób

kończą ....właśnie że kończą ...ale to tajemnica.... dobranoc:)

Gość a ile wzięłaś?

Gość hyt8t8t87y
ja nawet pod mostem będąc bym tego nie zrobiła... ale większość kobiet chyba tak a potem takie kobiety jak ja cierpią bo ich faceci oskarżają :/ źle, źle ...

Gość do wszystkich swiatobliwychSUK
jakim prawem opierdalacie kogos kogo nie znacie kim wy jestescie swiatobliwe dziewice nie tylko na ciele ale i na umysle???? wy kurwy jebane zazdrosne suki wara od drugiego człowieka sami nie wiecie jakbyście sie zachowali w takiej sytacji tak jest przeciez najłatwiej dzis jestes na szczycie ,masz zdrowie ,przyjaciół jutro dno i opuszczenie nigdy nie mów nigdy drugiegio człowieka sie wspiera a nie opierdala za jego kłopoty,problemy

Gość afisia fisia
do "stało się" , łatwo jest powiedzieć,że nic się nie stało, ale pamiętaj, że czas leczy rany i to, że musiałaś się poniżyć z biegiem czasu przestanie boleć,będziesz o tym pamiętać , ale jednocześnie nie wpłynie to na poczucie Twojej wartości, współczuję Ci, mimo, że się nie znamy, i nie przejmuj się tymi, którzy próbują nieudolnie Cię obrażać, bo tylko Ty wiesz , dlaczego to co się stało , musiało się wydarzyć, sama wiesz, że to nie było przyjemne doświadczenie , więc staraj się do tego nie wracać, pozdrawiam

Gość a79ggaa
Skad jestes ,,Stalo sie" Nie myslalas nigdy zeby wyjechac na sezonowke do Niemiec albo do Holandii? Ja tez mam ciezko jesli chodzi o kase,ale co roku staram sie wyjechac i to lata wszyskie dziury...,a sama wychowuje core....

Zrobiłaś to i widać, że jest Ci z tym źle, skoro chcesz się wygadać! Nie przejmuj się wypowiedziami "przyzwoitek", które nie wiedzieć po co zaglądają do topików erotycznych. Pewnie są zakłamane moralnie i dobrze sytuowane, więc chcą tego co najbardziej boskie - władzy, sądów, ferowania wyroków!? Moim zdaniem ten może osądzać, kto już przeżył podobnie trudne chwile, bądź jest na tyle doświadczony, że może to oceniać obiektywnie. Smarkateria nastoletnia niech raczej czyta, a nie komentuje!!! 3m się:)