Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskadwudziestolatka

niski wzrost 149cm :((((((

Polecane posty

Gość kakakaka89
A ja mam 162 i uwazałam się za malutką

Gość ja to jaaaaaa
znam dziewczyne 150cm osobiscie, to moja bliska kolezanka i nigdy nie narzekala na wzrost mimo iz zawsze najnizsza byla w klasie:) malajest piekne! Jakbys miala 180cm to bys narzekala ze jestes za wysoka! i tak w kolo macieju....

pewnie i tak ,ale po co gdybac

Gość Kasiulkaaaaaaaa
niska jesteś jak ja A ile wazysz

Gość Monique222
no wzrost masz niski, nawet bardzo ,ale nie przekreśla to tego ,że możesz założyć rodzinę itd. znam dziewczyny o mniej więcej takim wzroscie jak Ty bo mam 163 ,a są ode mnie niższe o głowę jak nie lepiej. a są normalne , uśmiechnięte założę się ,że nikt na uczelni je nie ma za ułomne bo na takie nie wyglądają. o i jak byłam gimazjum chyba to prywatnie mnie uczyła nauczycielka angielskiego nie miała więcej jak 150 napewno ,a to młoda dziewczyna była miała męża i dziecko i pewnie nadal jej się układa

Gość taa niedobra pupa
Ja mam 152,5 ... Nie do końca to prawda, że dobrze być niskim.

victoria victoria>>>!! ->ee... czuje się wyróżniony ;) niskadwudziestolatka - prawda jest taka że jak się dobrze zaprezentujesz facetom to nie zwrócą większej uwagi na to że jesteś od nich niższa o 20 lub więcej cm

Gość Monique222
i jeszcze powiem ,że mimo tak niskiego wzrostu ta nauczycielka mogła uchodzic za ładną spokojnie

Gość Monique222
ja jestem wyższa od Ciebie bo mam te 163 ,ale też nie jest to dużo i mi się to podoba ,że jestem nie duża ( czy tam srednia jak kto woli);) wogóle małe jest piękne ( poza pewnymi wyjątkami... :D ) np małe kotki są słodkie ,a nie wielkie kocury i tym się pocieszaj ;)

Gość Szczery do ............
Sam mam 185 wzrostu i na kobietę niższa niż 165 nie spojżsą dla mnie aseksualne ale to moja opinia

Gość Monique222
a wiesz co ? moja koleżanka też bardzo niska , która ma może z 155 narzekała ,że jest niska i nie moze kupić sobie spodni. dopiero jak do Japonii wyjechala to byla zachwycona bo poczuła się jak wielkolud ;) nie mogła sobie znaleść nic do ubrania nawet bo dużo rzeczy było za małych hehe

waze 37 kg, może to prawda ,że mozna życ usmiechnietym i wgl, ale co z tego jak ja nie umiem

Gość Niunukikilala
a ja mam 175 i jestem modelką

Przepraszam miało być waże 138 kg

Gość Monique222
oj tam nie sluchaj wypowiedzi typu ,, szczery do.." bo założe się ,że to dziewczyna ;) faceci nie mają centymetru w oczach ubierzesz szpilki już wizualnie bedziesz wyższa. będę szczera ,że może nie jest to idealny wzrost ,ale ma swoje uroki napewno

Gość Piotrek z wawy
Moja laska ma 175 i jest cudowna ma takie długie nogi

ten wzrost i ta waga no idzie sie załamać

Gość Adrianno czelentanno
a ja mam 184 i wole kobitki tak gdzies od 170 ;p Wygladam przy nich jak facet z kobieta a nie facet z dzieckiem

Gość ooh layla
Rzeczywiście, jesteś nizutka, a przy takiej wadze masz pewnie naprawdę kompaktową, filigranową figurę, która może chyba nawet sprawiać wrażenie dziecięcej. Nie jest to jednak przecież chorobliwy wzrost - ba, można uznać go za uroczy - i jeśli nie możesz znaleźć faceta, to raczej przez swoje kompleksy. Moja rada jest taka - postaraj się siebie polubić, noś wysokie obcasy (ale nie megawysokie, tak 5-8 cm, inne będą wyglądały karykaturalnie), nie staraj się też na siłę podwyższyć wymyślnymi fryzurami etc. Mam koleżankę, która mierzy jakieś 5 cm więcej od Ciebie, nigdy, przenigdy nie chodzi na obcasie, a ma szalone powodzenie, więc sama widzisz :)

Gość Adrianno czelentanno
a ja mam 184 i wole kobitki tak gdzies od 170 ;p Wygladam przy nich jak facet z kobieta a nie facet z dzieckiem

Gość a moim zdanieeeem
wygląd ogólny się liczy. możesz być fajną laską nawet z twoim wzrostem. a tych wypowiedzi moja dziewczyna ma długie nogi itd nie słuchaj wiadomo laski chcą ci przykrość sprawić.pozdr

Gość ninkasa
Oj ale ważysz dużo

Gość Pinochett
Monique222 ty jestes takim malym slodkim kotkiem;)

Gość Najprzystojniejszy w całej gal
Sam jestem wysoki i nie wyobrażam sobie chodzić z panna poniżej 165 ( jak bym chciał dziecko to bym sobie zrobił)

Gość a moim zdanieeeem
bo nagle się tu tyle facetów znalazło buahahahahahaha. ja mam prawie 170 i powiem ze nie czuje sie z tym rewelacyjnie wolałabym te 5 cm mniej

Waże 137 kg

Gość Romualdo za grsza
Oj ale krasnalek :P