Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximI_Is

kobiety są łatwe

Polecane posty

Gość maximI_Is

wystarczy dobry bajer , kultura osobista oraz dobre ciuchy :classic_cool:

Skoro tak twierdzisz... Ja tam za łatwą się nie uważam. Zamiast dobrego "bajeru", zwracam uwagę na inteligencję, kulturę, bycie szarmanckim, rozmowę. Ale cóż Ty, zapatrzony w siebie i pewny siebie chłopaczku, możesz wiedzieć, skoro patrzysz tak wąsko na kobiety.

Gość Lady Jey Jey
ja jestem trudną kobietą :P

Gość maximI_Is
😭

Gość maximI_Is
jestem pewny siebie i wiem dużo , a ktoś się podszywa pod mój nick

maxim wszystkie dyskotekowe dziewoje ze wsi Kozia Wulka, ktore obciagaja za lyk piwa w obsranym kiblu takie sa.... pytanie tylko sie nasuwa czy dobrze trafiles?...buha ha ha ha ha :D

Gość maximI_Is
lady jey jey a w czym jesteś trudna?

Gość maximI_Is
coralick nie mierz wszystkich swoją miarą

Gość maximI_Is
staszek gumową to w twoim wieku

co ty chlopie... do lesbijstwa mi jeszcze daleko... brzydze sie... takich wiesniakow jak ty mialam watpliwa przyjemnosc poznawac w pracy... chojraki byly z nich takie, ze o koorwa... wyzej srali niz dupe mieli... pokraki jakies im loda robily gdzie popadnie... a potem bidoki nie mialy sily isc do domu... bo 4 kilosy przez las to wyczyn nielada buhahahaha :D

Gość maximI_Is
coralick dziewczę za daleko wybiegasz , zamiast wyzywać napisz coś mądrego lub chociaż mniej obrzydliwego bo robisz z siebie na razie pierwszą do obciągania a ostatnią do myślenia łatwa nie musi obciągać zaraz w lesie i rznąć gdzie popadnie bo to robi szmata , a normalna kobieta połyka haczyk na tych trzech punktach które wymieniłem i nie musi iść do łóżka

Gość maximI_Is
ale my też jesteśmy prości. jak laska jest ładna i nie da doopy od razu to jesteśmy w stanie zrobić dla takiej wszystko😍

Gość fnhsk;hfuilelahncf
ja muszę faceta dłużej znać, jeśli chodzi o jednostkę czasu, operowałabym tu raczej jeśli już nie latami, to przynajmniej miesiącami kiedyś bajery się kończą i wychodzi szydło z worka ;)

Skoro taki jesteś cwaniak jak mówisz, to zademonstruj ten bajer.Chętnie posłucham :D potem ocenię:D

powiem ci tak... jaki poziom topiku taki i poziom odpowiedzi. nie lubie cwaniaczkow, ktorym sie wydaje ze wszystko wiedza i zawsze maja asa w rekawie. prawda jest taka, ze to wlasnie takich dziewczyn szukacie. latwych i od razu do zaliczenia. laska, ktora pokaze odrobine inteligencji odstrasza was na dobre, bo nie na to sie przygotowaliscie. wydaje wam sie ze gruby lancuch na szyi i dres z adidasa to szczyt marzen kazdej dziewuchy. zyjecie w przeswiadczeniu ze swiat nalezy do was i nic nigdy nie wraca. nigdy nie patrzycie za siebie i nigdy sie nie zastanawiac co bedzie potem. wydaje wam sie ze laski sa puste, glupie i pazerne... i dopoki tak bedziecie myslec, dopoki tak bedziecie to wykorzystywac dopoty tylko takie puste dziewczeta beda sie kolo was krecic i chetnie sciagc majtki!

Gość fnhsk;hfuilelahncf
właśnie! ja też chcę usłyszeć! :P

Jak się znajdzie odpowiedni sposób na dana laskę to jest stosunkowo łatwo.

Gość maximI_Is
nie będę się wysilał na pasztety

Gość wrotkaaaa
ja też z chęcią posłucham ;] takich debili myślaących ze mają dobry bajer to ja mam dużo w swojej mieścinie. no i niestety z gówna czekolady nie zrobisz :)

Gość fnhsk;hfuilelahncf
na mnie sposób jest prosty :P trzeba być inteligentnym, wesołym, kulturalnym, miłym, szarmanckim, wartościowym, zdolnym do empatii, sprytnym, dobrym i niestrudzonym w zdobywaniu mnie facetem :) to wszystko jeśli spełnisz wszystkie te wymagania, będę łatwa :)

Gość Lady Jey Jey
maximI_Is piszesz, że kobiety są łatwe... Ja wręcz odwrotnie - trudna do zdobycia... :P nie mierz wszystkich kobiet jedną miarą...

Gość Lady Jey Jey
fnhsk;hfuilelahncf dobra jesteś.... :D Mam podobną litanię wymagań... Jakoś nikt nie może jej sprostać :D

Wy nawet na paszteta polecicie, wg zasady "co z tego, że potwór? Ważne, że ma otwór". No i jest łatwa. Zobaczycie tylko panienkę w mini tak krótkiej, że stringi widać, koszulka z mega dekoltem, trwała lub tapir, tipsiki i szpileczki, to wiadomo dla was, że głupiutka i łatwa, że na każdy bajer poleci. A inteligentna i ładna Was przerasta.

Gość ile zdobyłeś ?
nie licząc łatwych panienek z dyski

Gość zdjecie PGR
PGR mogles sobie jeszcze poduszki pod rece wlozyc, zeby miesnie wygladaly na wieksze:) Jak mnie smiesza faceci ktorzy sobie piesci wkladaja pod bicepsy...hahahaha... az sie poplakalam ze smiechu

Gość maximI_Is
na mnie sposób jest prosty trzeba być inteligentnym, wesołym, kulturalnym, miłym, szarmanckim, wartościowym, zdolnym do empatii, sprytnym, dobrym i niestrudzonym w zdobywaniu mnie facetem to wszystko jeśli spełnisz wszystkie te wymagania, będę łatwa no i właśnie o to chodzi , a więc jesteście łatwe , tak czy inaczej i nie chodziło mi o łóżko po 15 minutach tylko o trochę sprytu:classic_cool:

Gość fnhsk;hfuilelahncf
Lady Jey Jey mówisz tak, bo jeszcze nikt nie próbował na Tobie 'bajeru' :P