Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximI_Is

kobiety są łatwe

Polecane posty

Gość izia87
haha na pewno niektóre dziewczyny lecą chociaż na kase a faceci to idioci jak tylko laska pokarze mu kawałek majtek to juz go nie ma,jest was prosciej zbajerować niz nie jedna laske:)

Gość facet ktory się szybko
tak to prawda, bardzo łatwo męzczyznami manipulowac, zwłaszcza jak się potrafi inteligentnie kokietowac oczywiscie ze zaradnosc mezczyzny wiele daje kobiecie. Kobieta musi czuc sie zabezpieczona na przyszłosc finansowo, przeciez nie bedzie spała w jakiejs obdartej i cuchnącej kamienicy z męzem nieudacznikiem. Musi byc zabawny i inteligentny, bo nie chcemy się nudzic całe zycie z ofermami:( nawet nie jeste mi was szkoda, coz, lajf is brutal...

Gość maximI_Is
łatwość to według mnie określone cechy i stereotypy działania w stosunku do kobiet , które za każdym razem są skuteczne - to samo tyczy facetów i są na nas określone sposoby :classic_cool:

tak, to działa w obie strony jedna ze stron musi byc naiwna, zeby plan wypalił;)

no dobra jako kobieta nie chce napierdalac na kobiety ale musze przyznac, ze niektore, to strasznie są naiwne, serdecznie mi ich zal

Gość maximI_Is
chęć posiadania faceta to niekoniecznie naiwność nie zal mi kobiet , które chcą go mieć :classic_cool:

Gość facet ktory sie szybko
szybkie uleganie mezczyznie i wiara w jego (podstaw sobie odwrotną sytuację)zapewnienia o fascynacji, albo chociaz zauroczenie się facete, tyko dlatego, ze spoko wyglada i szpanuje niezłą gadką i manierami, to naiwnosc. Nie zal mi kobiet, ktore są z takimi, pomimo, ze nie rozkładają przed nim zgrabnych nozek i przejmują kontrolę nad wszystkim. Tych głupich marzycielek i romantyczek mi najbardziej szkoda, zawsze dadzą się szybko wyroochac cwaniaczkowi:classic_cool:

Gość maximI_Is
szybkie uleganie mezczyznie i wiara w jego (podstaw sobie odwrotną sytuację)zapewnienia o fascynacji, albo chociaz zauroczenie się facete, tyko dlatego, ze spoko wyglada i szpanuje niezłą gadką i manierami, to naiwnosc. Nie zal mi kobiet, ktore są z takimi, pomimo, ze nie rozkładają przed nim zgrabnych nozek i przejmują kontrolę nad wszystkim. ale w tym wszystkim właśnie o to chodzi , żeby wam i was "zapewniać" , niezła gadka i dobre maniery też lubicie i to wcale nie jest naiwne - wy to uwielbiacie i kochacie , a możesz próbować temu zaprzeczać - nie uda Ci się :classic_cool: Tych głupich marzycielek i romantyczek mi najbardziej szkoda, zawsze dadzą się szybko wyroochac cwaniaczkowi mi nie szkoda - romantyczki są fajne , ciekawe i inteligentne i niekoniecznie cwaniaczkowi , który pewnie Ci się z taki jak ja kojarzy przez to , ze pisze prawdę :classic_cool: gorzej jest z obliczonymi ekonomistkami - wyrachowanymi , które kazde pozytywne zdanie czy gest traktują jak coś podejrzanego :classic_cool:

nie no kazdy czlowiek ma w sobie cos fajnego i cos beznadziejnego romantyczki są spoko, bo sa wrazliwe i uczuciowe, ale jak facet je wydyma i porzuci, to płaczą w rękaw miesiącami, poza tym mają juz opinie dupodajki ekonomistki są rozsądne az za bardzo, trudno mi tu cos dobrego podstawic, bo siebie nie mam w zwyczaju reklamowac, wole mowic same złe rzeczy zeby ludzie sie nie rozczarowali potem:P ja uwazam ze kazdy człowiek ma uczucia, jeden przezywa cos bardziej, drugi mniej, albo wcale, takie generalizowanie babki są łatwe, a faceci nie mają uczuc, jest grubą przesadą. Trzeba to przezyc, błędy, upadki i wzloty, na tym polega nasze dziwne zycie. Mnie sprawiedliwie tylko Bog oceni, człowieka osądy są mi niepotrzebne, nawet jakbym była najłatwiejsza i najohydniejsza

Gość jhvhgfchfjknmjk
pewnie,z e sa latwe i to bardzo ale ze mna koles mialbys baaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko:)

Gość wydaje sie
wydaje ci sie autorze to wy ejstescie naiwni ze tak myslicie. To kobieta wybiera z kim chce spac a nie na odwrot. Kobiety tez maja swoje potrzeby i swiete prawo b y je zaspokajać. Wy za to przespicie sie z byle czym by zaspokoic swą huc. Kobieta ma za to jakies wymagania by moc zkims pojsc do lozka

Gość maximI_Is
facet ktory sie szybko ideałów nie ma mimo , że tak bardzo ich pragniecie :classic_cool:

Gość maximI_Is
jhvhgfchfjknmjk pewnie,z e sa latwe i to bardzo ale ze mna koles mialbys baaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko czyli jesteś kolejnym kobiecym "wyjątkiem" spośród tych łatwych? :classic_cool:

nie mow hop:P gosc moze byc czarujący i kuszący :classic_cool: co powiesz na romantyczną kolację przy swiecach, ciekawe rozmowy nie mające konca, subtelne usmiechy wysyłane w obu kierunkach, wyobraz sobie ze on podchodzi z lampką czerwonego wina, patrzy ci glęboko w oczy, swoimi ciepłymi brązowymi oczyma, odgarnia twoje brązowe, lekko pofalowane kosmyki z policzka, usmiecha delikatnie i pochyla nad tobą, by ulegac twojej kobiecosci, wyobraz sobie elektryzujace doznania dlikatnych pocałunkow, splecienia wilgotnych jezykow, niesmiałych musniec w szyję i kark? ocierania piersiami o jego tors...:)

Gość maximI_Is
wydaje sie wydaje ci sie autorze to wy ejstescie naiwni ze tak myslicie. To kobieta wybiera z kim chce spac a nie na odwrot. Kobiety tez maja swoje potrzeby i swiete prawo b y je zaspokajać. Wy za to przespicie sie z byle czym by zaspokoic swą huc. Kobieta ma za to jakies wymagania by moc zkims pojsc do lozka tak wybiera z kim chce iść do łóżka po wcześniejszym bajerowaniu i wybadaniu przez faceta :classic_cool:

Gość maximI_Is
nie mow hop gosc moze byc czarujący i kuszący co powiesz na romantyczną kolację przy swiecach, ciekawe rozmowy nie mające konca, subtelne usmiechy wysyłane w obu kierunkach, wyobraz sobie ze on podchodzi z lampką czerwonego wina, patrzy ci glęboko w oczy, swoimi ciepłymi brązowymi oczyma, odgarnia twoje brązowe, lekko pofalowane kosmyki z policzka, usmiecha delikatnie i pochyla nad tobą, by ulegac twojej kobiecosci, wyobraz sobie elektryzujace doznania dlikatnych pocałunkow, splecienia wilgotnych jezykow, niesmiałych musniec w szyję i kark? ocierania piersiami o jego tors. to jest tak słodkie , że aż mdłe :classic_cool:

Mężczyźni są łatwi wystarczy dobry bajer , kultura osobista oraz dobre ciuchy :> Ani ekonomiskta ani romantyczka, to może zakonnica? Ja jestem logistykiem i wiem kiedy oraz z kim we właściwym miejscu i czasie. Życzę ci żebyś znalazł tę jedyną niełatwą i nie musiał się żalić na kafeterii. Może przedstaw swoją teorię mamie lub siostrze, też są łatwe?

ja bym chetnie uległa facetowi ktory sie zna na rzeczy, jest czarujący, sexowny i wie gdzie dotknąc...wspomnienia bezcenne:D ale wiadomo ze na całe zycie kasanowy bym nie chciała:classic_cool: zeby sie martwic, kiedy pojdzie szukac nowej uległej slicznotki?

po słodkim i mdłym wstępie, mozna przejsc do ostrego repertuaru utraty rozsądku. Do kobiety trzeba spokojnie i delikatnie, zeby nie spłoszyc, jak ty od razu ją złapiesz za dupe, albo cyc, to ci da w pysk... ja mam cie uczyc...

Gość maximI_Is
Mężczyźni są łatwi wystarczy dobry bajer , kultura osobista oraz dobre ciuchy :> Ani ekonomiskta ani romantyczka, to może zakonnica? Ja jestem logistykiem i wiem kiedy oraz z kim we właściwym miejscu i czasie . Życzę ci żebyś znalazł tę jedyną niełatwą i nie musiał się żalić na kafeterii. Może przedstaw swoją teorię mamie lub siostrze, też są łatwe? ochhh mam nadzieję , ze wielka pani logistyk zechce mi wybaczyć moja nieokrzesaną niepoprawność, ze względu na logistyczny charakter swojego zawodu , postępowania oraz oceniania :classic_cool:

Gość maximI_Is
a bym chetnie uległa facetowi ktory sie zna na rzeczy, jest czarujący, sexowny i wie gdzie dotknąc...wspomnienia bezcenne ale wiadomo ze na całe zycie kasanowy bym nie chciała zeby sie martwic, kiedy pojdzie szukac nowej uległej slicznotki? wiem że byś uległa , ale niestety pewnie w Twojej okolicy sama słodka szarzyzna :classic_cool:

Gość maximI_Is
po słodkim i mdłym wstępie, mozna przejsc do ostrego repertuaru utraty rozsądku. Do kobiety trzeba spokojnie i delikatnie, zeby nie spłoszyc, jak ty od razu ją złapiesz za d**e, albo cyc, to ci da w pysk... ja mam cie uczyc... nie łapię od razu - po co mam łapać po kawałku , skoro dostanę ją w całości :classic_cool: wiem ze delikatnie i spokojnie - ale to też zależy od Ciebie - inna da znak że to strata czasu i wtedy to...:classic_cool:

he he he tak naprawde nigdy nie ma gotowej odpowiedzi na pytania jakby czlowiek mial mowic to co wie, zapadłaby cisza na swiecie dlatgo to cale osądzanie innych jest nic nie warte, bo nigdy nie wiesz, co drugoi czlowiek ma w glowie, co czuje i jaki jest na prawde. To tylko nasze wyobrazenie o kims zmusza nas do selekcji nawet nasze opinie i sugestie sa wyuczone, nie jestesmy sobą, bo to co mowimy juz kiedys słyszelismy i ustosunowalismy się do tego.

Gość maximI_Is
Nie nie jestem wielka, jestem filigranowa. Na kolana gamoniu błagaj o wybaczenie ! wiec nie podskakuj do mnie mała, tylko zakładaj obcasiki , jak chcesz mi dorównać chociaż wzrostem :classic_cool:

Gość maximI_Is
he he he tak naprawde nigdy nie ma gotowej odpowiedzi na pytania jakby czlowiek mial mowic to co wie, zapadłaby cisza na swiecie dlatgo to cale osądzanie innych jest nic nie warte, bo nigdy nie wiesz, co drugoi czlowiek ma w glowie, co czuje i jaki jest na prawde. To tylko nasze wyobrazenie o kims zmusza nas do selekcji nawet nasze opinie i sugestie sa wyuczone, nie jestesmy sobą, bo to co mowimy juz kiedys słyszelismy i ustosunowalismy się do tego. jednym słowem "zabawa" - dobra zabawa aż do łez , raz z radości , raz z litości i ze smutku :classic_cool:

mieszkam na takim zadupiu, ze tu tylko sama pruderia i dyskusje o sąsiadach:O, ale i tak mam kilka pięknych wspomnien, ale to je moje:D, nie opowiadam o tym:classic_cool: ciekawe co mnie jeszcze spotka:classic_cool: męzczyzni, to wspaniałe stworzenia, niewątpliwie:classic_cool:

wiec nie podskakuj do mnie mała, tylko zakładaj obcasiki , jak chcesz mi dorównać chociaż wzrostem Ohh przepraszam uraziłam ....wrażliwy, biedactwo.. Jeśli miałabym ci w czymś chcieć dorównać, to mógłby być to bełkot. Jesteś w tym moim guru.

Gość maximI_Is
mieszkam na takim zadupiu, ze tu tylko sama pruderia i dyskusje o sąsiadach , ale i tak mam kilka pięknych wspomnien, ale to je moje , nie opowiadam o tym ciekawe co mnie jeszcze spotka męzczyzni, to wspaniałe stworzenia, niewątpliwie jesteśmy jedyni w swoim rodzaju - i tylko dla was :classic_cool: