Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximI_Is

kobiety są łatwe

Polecane posty

Gość te wszystkie trudne
głupieją, jak zobaczą ciapatą albo murzyńską pytę.

Gość maximI_Is
z tymi pasztetami to podszyw , ale moze was zna :D

Gość Lady Jey Jey
Nie jesteśmy łatwe... Bo nie ma faceta który by sprostał tym wymaganiom.... :P

Gość fnhsk;hfuilelahncf
maximI_Is nie słuchasz mnie...., musisz tak wytrzymać z rok przynajmniej :) poza tym ja do łóżka dopiero po ślubie ;)

faktycznie PGR... zdjecie w deche... twarz chyba niewyjsciowa ze jej nie ma? :D a wracajac do tematu... swoj do swego ciagnie nie maxim... prostak prostaka wszedzie wyczuje??

Gość maximI_Is
te wymagania są tylko na pozór trudne , a w upływie czasu zanikają :classic_cool:

Gość fnhsk;hfuilelahncf
cóż, widocznie rozumiemy co innego pod tymi pojęciami

Gość maximI_Is
maximI_Is nie słuchasz mnie...., musisz tak wytrzymać z rok przynajmniej poza tym ja do łóżka dopiero po ślubie to jak poznajesz faceta zaczynasz "odliczanie"?

Gość Lady Jey Jey
haha a właśnie, że nie na pozór, bo one są cały czas takie same :D

Gość maximI_Is
haha a właśnie, że nie na pozór, bo one są cały czas takie same tak zostają takie same w marzeniach , a robi się co innego , prawda? to tylko kwestia czasu :D

Gość w uplywie czasu
no wlasnie- W UPLYWIE CZASU. A co? kobieta ma byc niedostepna przez cale zycie? Jak jakis facet jej sie podoba i stara sie o nia 3 lata, sa w zwiazku, a ona sie z nim przespi to dalej jest latwa?

Gość fnhsk;hfuilelahncf
Szukanie dziury w całym nie, spie na podłodze po prostu :P maximI_Is w Twoim przypadku bym zaczęła

Gość maximI_Is
maximI_Is w Twoim przypadku bym zaczęła kiedyś zegar się zatrzyma i sprawy pójdą innym torem :P

Gość maximI_Is
z obserwacji stwierdzam z calym przekonaniem ze to faceci sa latwi - jeszcze trudnego to na swojej drodze nie spotkalam no jak idziesz na całość od razu to co...:classic_cool:

mezczyzni nie sa latwi, mezczyzn nawet nie trzeba zdobywac... co najwyzej opedzac od niech...

Gość fnhsk;hfuilelahncf
w porządku, jeśli ktoś jest w stanie sprostać tym wymaganiom (a ja potrafię to zweryfikować ;)) to znaczy, że jest wart mojego serca :) ale Ty nie spełniasz tych wymagań, już teraz Ci to mówię

Gość Lady Jey Jey
Może i tak jest, ale zanim kobieta odpuści trochę to facet już dawno się podda bo nie będzie miał tyle wytrwałości... Kobiety potrafią być uparte, nie zapominaj o tym :P Zdesperowana Domowa Żona ma rację... Nie spotka się faceta, który by odmówił gdyby padła jakaś propozycja... :P

Gość maximI_Is
no wlasnie- W UPLYWIE CZASU. A co? kobieta ma byc niedostepna przez cale zycie? Jak jakis facet jej sie podoba i stara sie o nia 3 lata, sa w zwiazku, a ona sie z nim przespi to dalej jest latwa? 3 lata to strata czasu

Gość maximI_Is
w porządku, jeśli ktoś jest w stanie sprostać tym wymaganiom (a ja potrafię to zweryfikować to znaczy, że jest wart mojego serca ale Ty nie spełniasz tych wymagań, już teraz Ci to mówię ciesze się że upierasz się przy swoim będą przy tym słodka :P

Gość fnhsk;hfuilelahncf
i właśnie takich, co uważają, że to strata czasu, zamaszyście kopiemy w dupę ;)

Gość fnhsk;hfuilelahncf
i to miał być jeden z tych bajerów? :o

Gość maximI_Is
i właśnie takich, co uważają, że to strata czasu, zamaszyście kopiemy w d**ę oczywiście dokopiesz sie...ale do 60-siątki :D

Gość Lady Jey Jey
maxim wg Ciebie 3 lata to strata czasu? haha czyli wychodzi na to, że jesteś łatwy :P

Gość maximI_Is
maximI_Is --> bo sprawdzam czy mi sie oprze a jak sie znajdzie taki co mi sie nie oprze to sie z nim hajtne. wow to jak ci się nie oprze i nie będzie cię chciał to znaczy ze cię chce?

Gość fnhsk;hfuilelahncf
tak mówią wszyscy faceci, kiedy spotykają kobietę, której zdobycie rpzerasta ich możliwości :o

Gość maximI_Is
maxim wg Ciebie 3 lata to strata czasu? haha czyli wychodzi na to, że jesteś łatwy 3 lata bajerowania nie wchodzi w rachubę bo i tak szybciej się poddacie , więc bez obaw :P