Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczna9999

czy ma znaczenie ile facet zaplacil za pierscionek zareczyniwy?

Polecane posty

Gość Trutnia Pospolita
Jeśli majętny facet kupuje pierścionek za 500zł to ma to znaczenie bo śmierdzi skąpcem. Jeśli facet nie jest zamożny to nie ma to znaczenia.

Gość gegigi
Ile kosztował nie jest ważne, ale ważne czy skąpi. Czyli: jeśli go stać i kupi tandetę, to możesz się spodziewać co Cię czeka po ślubie. Jeśli nie ma kasy i zrobił co mógł żeby kupić jak najpięniejszy to wtedy nie masz się czym martwić.

Gość 12345654321
czesto to mowi o podejsciu faceta do kobiety ja dostalam nie tani ale nie jakis tez kosmicznie drogi mial brylanty kuzyn meza jak dowiedzial sie ile kosztuje zlapal sie za glowe ze taki drogi i zapytal czy ja jestem warta takich pieniedzy i co bdzie jak odejde i zabiore ze soba taka droga blyskotke a moj maz wtedy jeszcze narzeczony powiedzial ze wybranka i pani zycia dostaje to co najlepsze pozatym ukochana jest bezcenna zreszta kocha mnie wie ze hcce spedzic ze mna reszte zycia z mojej strony czuje to samo ufa mi i nie oswiadczyl mi sie z podejsciem ze nic z tego nie wyjdzie i go zostawie a nawet gdyby cos sie nie ulozylo to tylko kawalek metalu ktory jest nic nie watry przy mojej milosci ktora moglby straci

Gość 12345654321
gegigi z tym sie zgodze :)

Gość jamaica78
uwazam jak przedpisacz:) jesli nie ma msasy a chcial sie oswiadczyc trzeba docenic ze wydal ile wydal zreszta to nie wazne wazne ze kocha i to ze pierscionek nie kosztowal krocie nie znaczy ze tak malo cie ceni i ze nie zaslugujesz na wiecej

Gość jamaica78
ja rowniez i bardzo piekne to co powiedzial:)

Widze niektórzy maja problemy z czytaniem, ale trudno wyjaśnić komuś kto ma wyryte KASA przed oczami ze coś tak prostego jak pierścionek (nie "z gumy" tylko kiedyś były takie pierścionki Z gumą do żucia razem,naprawdę nie pamiętacie? chyba nie jestem aż tak stara) może mieć znaczenie sentymentalne... dyjament-dzięki ze chociaż ty umiesz czytać:)

jasne, to ma wielkie znaczenie jak zapłacił stówę, to nie kocha, tylko mama kazała jak zapłacił 2 stówy, to też nie kocha, tylko chce mieć dupę na stałe ale jak zapłacił 1500 no to kocha miłością szczera i wieczną taaaak

Gość jamaica78
ja rowniez pamietam takie pierscionki i ogolnie inne rzeczy tez bylo z guma no ale trzeba nie umiec czytac zeby stwierdzic ze pierscionek byl w gumie i trzeba bylo ja wyrzuc zeby miec pierscionek:)

Gość dyjament
a kto teraz daje doopy za dwie stówy ? i co to za pozim wypowiedzi ?

Gość jamaica78
co??

Gość levelka 8
Chyba nie ma znaczenia Przeciaż znasz faceta i wiesz jaki jest, i jeśłi jest skapy to chyba zdołasz to odkryć przed pierścionkiem. Ja dostalam : - tani perścionek, jak na zaręczynowy - drogi - jeśli patrzec na niego jak na zbędną blyskotkę - tak wiec puknt widzenia zależy od podejścia. Mój mąż na pierścionek sie nie wykosztował (moim zdaniem, bo dał za niego 1/3 ówczesnej pensji; jego zdaniem pewnie zapłacił dużo), ale na rzeczy do domu tzw przydatne i praktyczne nie szczędzi kasy.

Gość zależy
wszystko zależy od tego czy facet pracuje czy nie oraz wysokości jego zarobków. Trudno wymagać aby facet który zarabia 1200 zł wydał 5000 zł na pierścionek i dziwnie wygląda gdy facet który zarabia 5000 wydał 150 zł- no chyba, że pierścionek jest faktycznie cudo i po prostu nie ma tego brylantu. Taki temat albo bardzo podobny już był...

Gość jamaica78
dokladnie.

Gość dyjament
kobiety wmawaija sobie ,ze nie potrzebuja pięknych pieścionków z porżadnym kamieniem - bo wiedzą ,zę i tak takiego nie dostana- to co maja mówić ? musża do tego dorobić jakś filozofię - że nie wązne za ile ważne ,ze z milości . ale skoro nie wązne za ile i wązne ,zę z milosci - to czemu to nie jest pierścionek drogi ? i oczywiście zgadzam sie,zę wszystko zależy od portfela faceta , ale bez przesady ...

Gość jamaica78
dyjament jestes facetem tak?

Gość dyjament
a jakie to ma znaczenie kim jestem ?

Gość jamaica78
bo pewnie masz inne podejscie niz autorka i ogolnie kobiety

Ja bym drogiego pierścionka nie chciała, bałabym się, że ktoś się zorientuje, ile kosztował, i mi z palcem odrąbie :P

Gość dyjament
kobiety dajasobą łatwo manipulować . skoro faceta stać na gadzety elektroniczne , nowe bajery do samochodu , na rzeczy czasmi zbyteczne - ale swojej kobiecie wmawia ,ze ten tani pierścionek jest drogi -bo jej go wręcza z miloscia ....

Gość jamaica78
jest duzo racji w tymn co piszesz moze faceci uwazaja ze kkobieta i tak sie ucieszy:)

Gość dyjament
pojęcia nie mam czemu kobiety pozwalaja sie tak traktować . ale z drugiej strony nie dziwi mnie to - bo byl tutaj temat o tym jak to dziewczyna byla niezadowolona z pierścionka - to baby omal jej na szablach nie rozniosly ...że to milosć ,ze tego nie da sie wycenić , ze materialistka ...

Gość jamaica78
a ty ile bys byl w stanie wydac pieniedzy na pierscionek?

Gość seesaw
kiedy mój facet mi się oświadczał zarabiał 1200 zł 'na rękę' za pierścionek dał prawie 500 zł, wówczas dla niego to było dużo. Pierścionek jest mały i skromny, ale ja takie mu pokazywałam, że mi się podobają. dla mnie jest najpiękniejszy :)

Gość jamaica78
to chyba indywidualna sprawa kazdej kobiet y jedna sie cieszy druga nie:)

Gość dyjament
porządny pierścionek zaręczynowy to pierścionek z brylantem . myśle ,zę ok. 2000 mogłby kosztować . w końcu nie bylby dla byle kogo :) choć oczywiście na wystawach i witrynach są pierścionki i po 25 tys - ale to juz niestety nie mój zasięg .:)

Gość jamaica78
no to szczesciara bedzie ta kobieta haha

Gość dyjament
moja mama ma pierścionek który w momencie kupna byl wart tyle co dwa dobre konie - dostala go od ojca -a ten od swojego ojca . ktoś powie - co za głupota .szkoda pieniedzy . ale szkoda pieniezy tym ,ktorzy obliczają wartość takiego klejnotu tylko po wartości rynkowej - a przecież pierścionek zaręczynowy - to nie jest zwykly pierścionek .

Gość jamaica78
dla mnie takie przekazywanie to cos pieknego sama mam zamiar tak zrobic jak bede miec dzieci

Gość dyjament
teraz pierścionek mojej mamy nosi bratowa i ma dla niego wielki sentyment .