Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczna9999

czy ma znaczenie ile facet zaplacil za pierscionek zareczyniwy?

Polecane posty

Gość romantyczna9999

czy jhesli jest tani tzn ze mu nie zalezy??

Gość pot
ma znaczenie

Gość pot
tylko brylanty żadne cyrkonie a co dostałaś tani?

Gość ja rowniez mam to gdzies
dla pustych materialistek TAK, dla normalnych kochajacych kobiet NIE :D

Ma. Jeśli pierścionek jest drogi, to znaczy że facet wydaje pieniądze na głupoty :o

Gość romantyczna9999
nie ale sie zastanawiam czy to ma znaczenie bo przeciez zareczyny to nie zarty a pierscionek to symbol

a ja mam pierścionek za 74 zł kupiony kiedy mój mąz wtedy chłopak był w wojsku,noszę go tak jak i obrączke i jest dla mnie najcenniejszy bez względu na to ile koszował:) szczęścia nie mierzy sie na pieniadze miłe panie i panowie

Nie. Jeszcze zależy czy jesteś materialistką... Uczuć kupić się nie da ani przeliczyć na kasę. Rzadko kto o tym pamięta... Ja poprosiłam swojego o pierścionek zaręczynowy:w kształcie węża oplatającego palec,ze srebra. Jednak wciąż mam pierścionek z gumy do żucia który dostałam od "mojego chłopaka" jak miałam 6lat... Ma dla mnie większa wartość niż cała biżuteria którą posiadam...

Gość romantyczna9999
ja uwazam ze wazne jest to ze daje go od serca z milosci wtedy chyba nawet taki z kiosku jest wazny tak mi sie wydaje ale moze jest inaczej?

Gość ergtyreyrty
Ma znaczenie jeśli zarabia dużo. Np. jeśli zarabia jakieś 10 000 miesięcznie, to bym pomyślała, że coś jest nie tak jeśli by kupił pierścionek za stówę.

Gość romantyczna9999
mysle ze symbol nie musi byc drogi wazne ze z milosci?

Gość ugiuh
dla mnie nie ma , najwazniejsze zeby byl od serca, dobrze pemyslany, i dobrze wreczony , a i zeby kochal i byl wierny przede wszyskim , liczy sie gest i zamary, a pierscionek to tylko symbol nie az symbol - przereklamowane

Gość romantyczna9999
chcialam poznac zdanie innych moze zareconych ktorzy sa bardziej w temacie.

Gość dyjament
Uczuć kupić się nie da ani przeliczyć na kasę. Rzadko kto o tym pamięta...----------------skoro nie da sie ich przeliczyć na kase - to dlaczego mówicie ,ze mozę być tani ?

nie ma znaczenia!!! pierścionek to tylko symbol, w ten sposób nie pokazuje ci jak cię kocha, tylko sam fakt że cię poprosił o rękę to oznacza że się kocha! ciesz się a nie zastanawiaj sie ile wart jest pierścionek!!!!

Gość dyjament
a pierścionek z gumy moze i ma watrośc -ale tylko dla ciebie . Dla wszystkich innych jest tylko gumą pierścionek zaręczynowy to nie pierwsza lepsza blyskotka - to symbol powaznych zamiarów ,wspólnych planów ,poaznego podejścia do wspólnej przyszlości . kiedyś chłopak dawał dziewczynie porżadny pierścionek i niech nikt nie mówi ,ze tylko milośc sieliczy -bo skoro to prawda ,to dlaczego nie mozę jej dać pięknego ,prawdziweego pierścionka ? tylko barachlo ?

Gość romantyczna9999
napewno bym sie nie zabila:) ciekawi mnie to szkoda ze jak ktos doda temat posladki ocencie to ludzie nie tyraja a jak zaptasz o cos normalnego ludzkiego to juz ataki. chcialam porownac opinie bo znam osoby ktore dostajac pierscionek za 300zl narzekalay ze tanie gowno

Gość dyjament
i nie pieprzcie ,zę wolicie dostać byle co - bo was chłopak kocha .Skoro was kochaja yto czemu sie nie wysilą na cos wartościowaego ? czyżbyście nie były warte brylantów ?

Gość ft65
do zlotowlosej- to obrzydliwe, kto przezul ta gume z ktorej jest pierscionek?

Gość romantyczna9999
tylko barachlo ? dla innych ale dla niej ten z gumy do żucia jest nbajpeikniejszym na swiecie wiec nie obrazaj czyis uczuc

Gość dyjament
a co w tym jest obrązliwego ? dla niej ma walor sentymentalnr - ale dla mnie jest tylko zwykła guma . ponadto czytaj ze zrozumieniem - pierścionek z gumy dostała od chlopaka 6 letniego :) to nie był pierścionek zaręxcczynowy - poważny .

Gość romantyczna9999
czytam uwaznie i uwazam ze skoro ma dla niej znaczenie to po co oceniac w taki sposob??