Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona z rogamiiii

mam dosc takiego zycia

Polecane posty

Gość zona z rogamiiii

przed slubem po prostu ideal, a teraz 2lata po slubie i sypie sie, romansuje na lewo i prawo ale tylko wirtualnie np przez neta i sms znam jego haslo wiec on nie wie ze ja o wszystkim wiem, jest arogancki, czepia sie o wszystko. a ja nie moge nic zrobic, mam male dziecko,pochodze z biednej rodziny wiec nie mam dokad pojsc. w dodatku zaciagnelismy niewielki kredyt na mieszkanie bo polowe mielismy kasy z oszczednosci. boze,gdybym mogla cofnac czas..

Gość zona z rogamiiii
od 2 tyg pisze do niego z innego nr i on sie wciagnal w to, romantyczne smsy, erotyczne pytania. juz mi to obojetne bo co moge zrobic. milion razy juz byla wojna o to i nic.

Gość kredytu nie dostalam
pogada ktos?

Gość kredytu nie dostalam
topik mi sie pomylil :D

Gość może coś podpowiem
Nie wiem jak Ci pomóc,próbowałaś poważnej rozmowy? Pewnie tak.Może zostaw go czasem z dzieckiem i wyjdź,choćby do sąsiadki.Mam wrażenie,może się mylę ,że wszystko na Twojej głowie.WiEcej stanowczości,a jeśli ktoś miałby się wyprowadzić ,no to przecież nie Ty z dzieckiem! Współczuję.

Gość zona z rogamiiii
pewnie, milion razy gadalam z nim i nic to taki typ. zostawiam go rzadko z malym i wychodze sobie na godz gdzies ale co z tego skoro wracam i jest klotnia o byle co.

Gość zona z rogamiiii
gdyby nie dziecko juz dawno wyjechalabym gdzies, bez niego, wolna jak ptak, nie nawidze swojego zycia

Gość może coś podpowiem
Masz jakieś wsparcie w normalnej rodzinie?.Przepraszam za słowo,ale wiesz o co mi chodzi.

Gość zona z rogamiiii
niestety nie i tu jest problem

Gość może coś podpowiem
Wbij w google hasło- pomocy,tam znajdziesz taką akcję SOS, gdzieś na początku .Znajdziesz tam psychologa dobrego, sprawdzonego,bezpłatnego,pani Dorota,to jest z prawej strony na dole .Mi bardzo pomogła.Mam nadzieję,że nie potraktują tego jak reklamy i nie usuną.Pani Dorota odpowiada na ogół po kilku dniach,ale czasem szybciej,musisz mieć tylko maila do kontaktu. Trzymaj się!

Gość zona z rogamiiii
dziękuję bardzo:)

Gość nowa gracha
Drobiazg,dużo nas tu takich,ech.......

Gość nowa gracha
Może coś podpowiem-to ja

Gość zona z rogamiiii
:O

ale konkretnie na czym polegają te zdrady? umawia się przez neta czy tylko rozmawia?

Gość może coś podpowiem
Dłaczego ten smutek? Uszy do góry! Tu wiele osób używa kilku nicków,czasem można się zapędzić.pisałam szczerze.

Gość zona z rogamiiii
tylko pisze ale dla mnie to jest zdrada, bo pisze takie rzeczy ze az wstyd, chwali sie jaka ma ladna fajna zone itp ale szuka wrazen. idiota

Gość zona z rogamiiii
moze ktos jest w podobnej sytuacji?

Gość może coś podpowiem
Miałam dużo probłemów rodzinnych,ale innych jak Twoje,wszystkie są paskudne.Po to zakładamy rodziny,żeby było dobrze.Naprawdę ,szczerze polecam tego psychologa,inaczej pomóc nie potrafię,choć chcialabym.

Gość zona z rogamiiii
koszmar, ale poczynilam jeden postep od niedzieli jestem sama dla siebie, nie biegam za nim nie pytam co u niego, jestem zimna, juz widac, ze podejrzewa ze cos jest nie tak. wczoraj sam od siebie powiedzial ze kocha!! koniec z dobra zona, zmieniam sie w twarda babke, zapisalam sie do fryzjera i chce schudnac ze 3 kg :)

Gość zona z rogamiiii
niech sie stara o mnie jak kiedys, dzis zapytal czemu go olewam:) mam go gdzies.

Gość może coś podpowiem
Brawo,Kobieto!!!!!!Tędy droga,tylko ostrożnie i z wyczuciem.Faceci cenią kobiety ,kiedy chcą je zdobyć,nie kiedy mają na własność.Nie wpadłam na taką podpowiedź,ale Ty sama mądra babka jesteś!

Gość zona z rogamiiii
sprawdzilam wczoraj-znow zalogowal sie na erodate i nie wiem czego tam szuka, jakies glupie komplementy na fotce, nie mam sil

Gość zona z rogamiiii
zycie jest pojebane

Gość zona z rogamiiii
zawsze szczery- ale jakie? ja nie mam wyjscia. nie pamietam kiedy ostatnim razem uslyszalam komplement od niego, a jestem fajna, uczynna, mila, ladna(!). a tu prosze patrze na fotce wiadomosci z wczoraj do lasek: extra biust, piekna jestes i masz styl, piekno trzeba doceniac itp. no szlag mnie trafia. jakie granice??

Oj, tam od razu "poj**ane". Zamiast się bawić w mizerne prowokacje sama zacznij szaleć po portalach randkowych. Zobaczysz jak szybko się chłop wyleczy.

ja nie mam wyjscia. spokojnie, wyjscie jest zawsze nie pamietam kiedy ostatnim razem uslyszalam komplement od niego, a jestem fajna, uczynna, mila, ladna(!). a tu prosze patrze na fotce wiadomosci z wczoraj do lasek: extra biust, piekna jestes i masz styl, piekno trzeba doceniac itp. no szlag mnie trafia. trudno ci sie dziwic, ze sie wkurzasz jakie granice?? konkretne, nazwane, nieprzekraczalne czy on w ogole wie, ze ty wiesz co on robi?