Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukaszz25

jak dalej żyć??????

Polecane posty

Witam chciałbym się podzielić z wami moją historią.... Poznałem dziewczynę rok temu wszystko było dobrze ale potem stwierdzila ze kocha bylego i wróciła do niego... Była tą osobą na którą czekałem: pasowało mi wszystko: wygląd, zaintersowania itp mogliśmy rozmawiać godzinami... Po tym sie załamałem ale po jakimś czasie olała go i wróciła do mnie i znowu się rozstaliśmy... Stało się wiele złych rzeczy w czasie kiedy mieliśmy przerwę i to było wg niej powodem rozstania... Najgorsze jest to ze po tym 2 razie wpadłem w depresje, zwolniłem się z pracy i wyjechałem z miasta gdzie ona mieszka.... Nie mam juz znajomych bo wszysycy albo wyjechali albo mają już swoje rodziny to nie mogę się z nikim spotkać.... Z rodzicami jest fajnie ale to nie to samo... Obecnie nie mam pracy i mam dużo wolnego czasu i nie mogę zapomnieć o niej chociaż się rozstaliśmy ten drugi raz w połowie kwietnia... Ciągle o niej myślę i wiem, że jej nie idealizuję ponieważ: była bardzo ładna, wysoka, wykształcona z szerokimi horyzontami - wszystko mi w niej pasowało - to był mój ideał:( ona po mnie miala jakiegos kolesia ale stwierdzila ze tak jak ja byl za dobry a obecnie ma juz kolejnego bo dzwonila do mnie jakis czas temu.... Nie wiem jak o niej zapomnieć co zrobić skoro mam 25 lat i miałem zawsze duże powodzenie u dziewczyn i miałem ich wiele ale tylko tą jedną PRAWDZIWIE POKOCHAŁEM i boję się, że już nigdy nie znajdę podobnej osoby a chciałbym podobną albo lepszą:(((

Gość dlaczego tu????
:)

Gość majdalena
idź do roboty, bo z nudów ci odpierdala!