Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedostępna22a

Uraz i niechęć do mężczyzn

Polecane posty

Gość Niedostępna22a

Po kilku nieudanych związkach. po milosci która trwała przez cztery lata i to bez wzajemności.przez wszystkie waszych kłamstwa.przez wasze zdrady. Stałam sie inna osoba.z romantycznej,naiwnej wrażliwej dziewczyny,zamieniłam sie w zimna niedostępna zamieniłam swoje serce w lód. Mężczyźni są nic nie warci

Gość liiiiizak
A tam pierdolisz... Wypnij dupsko, trza Ci porządnego ruchańska...

W zasadzie mógłbym to samo napisać o kobietach, ale mi się nie chce. :P

Gość doswiadczczona
nie uogólniaj zdarzają się częściowo wartościowi :P ale to jak szukanie igły w stogu siana :D ta reszta jest niewarta nawet niechęci czy urazy :)

Gość dobry kumpel do łóżka
piwo dla Myrevin za dobrą wypowiedz

Gość Niedostępna22a
Mężczyźni są gorsi od kobiet.to oni odchodzą zostawiając swoje rodziny.bawią sie uczuciami kobiet.

Mężczyźni są gorsi od kobiet.to oni odchodzą zostawiając swoje rodziny.bawią sie uczuciami kobiet .} Jasne za to kobiety to istne anioły. :classic_cool:

Gość ?..!..
Więc Widocznie tylko ja mam pecha do mężczyzn.w moim otoczeniu są sami dranie .a jak już jest jakiś fajny to zajęty

a wy kobiety święte jesteście przejrzyj kafeterie i nie tylko i wszystkie tematy typu 1dałam koledze z pracy co zrobić jak mąż sie dowie 2 mam kochanka jest mi żle z tym 3 poznałam faceta jest mi z nim fajnie 4 widziałam matke z innym facetem 5 byłam w delegacji przespałam się z dyrektorem 6 robiłam to z kolegą męża 7 zrobiłam to z bratem męża 8 podoba mi się sąsiad 9 przestałam sypiać z mężem bo myślę o innym 10 poszła z innym 11 itp i kim wy jesteście !!!!!!!!!!!!!!!!!! a pominełem jeszcze jedenz nr 12 chyba najciekawszy bo on odzwierciedla prwde o kobietach 12 ja pracowałem po 12- 16 by móc utrzymać dom a ona przez ten okres sypiała z kolegą z pracy, przychodził nawet do naszego domu i co kto do kogo powinien mieć uraz a jeśli chodzi o 2 część kto kłamie to poszukaj sobie artykułu na wp z wczoraj o statystykach kłamstw i kto tam przewodzi

Gość doswiadczczona
problem męsko damskich stosunków i relacji i wzajemne budujące poglądy na płeć przeciwną będzie trwał do końca świata i o jeden dzień dłużej ale dziwne że te wzajemne opinie są aż tak negatywne chyba że procentowo biorąc na kaffe siedzą tylko zawiedzeni uczuciowo :)

Niedostępna22a jesteś młoda i głupia nawet nie wiesz ile razy kobiety są winne a robią z siebie niewiniątka

Ależ temat jest stary jak świat już Mojżeszowi dano przykazanie o niepożądaniu żony bliźniego.. widać już wtedy to był problem. :P

ostatnio dowiedziałem się że ok 70% rozwodów w moim rejonie jest ogłaszane z winy kobiet ;p

tak bo złoży pozew pirwsza i już ma nastarcie plusa że to ona poszkodowana w dupe kopane

Gość maria onaaa
ojej ojej i żale swoje wylewasz właśnie tutaj? w życiu jest wiele innych rzeczy niż faceci i związki z nimi więc tak nie przeżywaj a wypełnij zycie innym sensem dziewczyneczko egzaltowana

kto jest głupi a kto mądry ?

a ja myślę,że takie chwile desperacji sie zdarzają i ok, ale nie mów że jak spotkasz kogoś to nawet nie pomyślisz raz o tym, jakby to było jakbyście byli parą. lód z serca szybko się rozpuszcza. to jest prawda stara jak świat, że baba chłopa potrzebuje i chłop baby też.

ok można myśleć ja też jak ide i widze laaski w moim typie to omało się o własne nogi nie zaczepiam , ale myśleć a realizować to dwie inne rzeczy

chłop bez baby jest jak rower bez ryby -dobre :)

babki wymiękły czyli jednak prawda że to one winne

A tam... takie jest życie, ja po siedmiu latach samotności nie szukam winnych. Mam to w doopie. :classic_cool: