Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama małej Zuzi

Sprzedam Anglia

Polecane posty

Gość Mama małej Zuzi

Witam dziewczyny moja niunia ma juz ponad 3 miesiace i teraz mam duzy problem mam strasznie duzo ciuchow po niej ponad ok 150 sztuk wszystko jest zadbane i wiekszosc ciuchow jest nowa jest tego bardzo duzo i strasznie zalezy mi na tym zeby to sprzedac po minimalnej cenie poniewaz nie mam gdzie klasc ciuszkow na teraz wiadomo ze nikomu sie nie przelewa i mimo ze to jest Anglia to cala wyprawka dla dziecka troche kosztuje wiem to po sobie jesli ktoraSS Z MAM byla by zainteresowana to wszystkie zdjecia i szczegoly zamieszczone sa na tej stronie http://dzieciak.co.uk/forum/viewtopic.php?f=172&t=4418&p=60492 warto zobaczyc Pozdrawiam Natalia

Gość oiienhbksabfkwcale tak nie mus
niunia?? a ubranka faktycznie ładne.

Dziewczyno,niedawno pokazywalas na kafe te ciuszki i inne kobiety poradzily Ci zebys na all po troche wystawiala. A poz tym po co komu 150szt dla noworodka? Dla takiego to tylko pajacyki, spioszki body a nie sukieneczki sreczki, portusia :O po co? sie pytam . Przeciez dziecku w czyms takim jest niewygodnie jak cholera.

Gość mama małej Zuzi
bede robila co bede chciala i bede wystawiala gdzie bede chciala i nie mow mi po co bo to moja sprawa jak ubieram moje dziecko wlasnie takie wredne osoby jak ty czepiajace sie o wszystko psuja caly klimat. sluchaj dziewucho jeszcze raz powtarzam nie bedziesz mi mowila w czym mojemu dziecku jest wygodnie zajmij sie swoim i ubieraj go w te spiochy jak jest +40 stopni na zewnatrz !!

Gość mama małej Zuzi
a potem napisz na kafe ze twoje dziecko ma potowki i nie wiesz dlaczego heh....

Gość mama małej Zuzi
Jak nie jestes zainteresowana to po coo sie wypowiadsz no pytam ? PO CO ?

Gość co sie czepiacie????????
chciala kupic tyle ciuszkow, to jej sprawa, pewnie pare jest od znajomych... wiem jak to jest.. jak dzidzius ma sie pojawic to te klolorowe rzeczy bardzo kusza, sliczne sukieneczki i butki, ale ja wiem po sobie , ze to nie ma sensu kupowac tyle.. bo po co malej buty i tyle ciuchow jak nim sie zorientujesz to urosnie i trzeba nowe... mysle, ze tak od 3ch lat no moze 2ch mozna kupywac ladne stroje bo dziecko troszke w nich pochodzi... wiem bo sama mam corke i juz ma 5 lat... ale przyznam, ze ciuszki masz sliczne autorko i moim zdaniem tanio :) tez mieszkam w anglii i wiec sie orientuje ile moglabym zaplacic :P kupilabym od ciebie chcetnie , ale za niedlugo spodziewam sie chlopca

gdzie Ty masz +40 stopni bo chyba nie w Angli ani w PL? moje dziecko nigdy nie mialo potowek bo w upaly ubieralam go w body z kr rekawkami. o co ci chodzi wogole? Wypowiadam sie bo mi wolno i tyle. :D a Ty widac , ze jestes walnieta mamuska, nakupilas betow za pewnie gruba kase a teraz chcesz to upchnac tylko nikt nie chce Ci tego kupic. aaa, rob co chcesz.

co z tego ze kupila tyle, to jej kasa... ja tez jestem zdania, ze to jej sprawa... zazdroscisz jagodo?? a tak pozatym w anglii ostatnimi czasy bylo bardzo goraco, przynajmniej w mojej miejscowosci i w sloncu mogloby dojsc do 40 stopni... ale wiedz ze to nie jest tak, ze sloneczko jest caly dzien .... ale naprawde jest duszno i upalnie

Gość mama małej Zuzi
Ty mi na to nie dałas heh no tak najlepiej w cieplo ubierac w body tak zwyczajnie ale ja tak nie lubie ja lubie ladnie dziecko ubrac a w angli akurat jest +40 wczoraj w sloncu bylo 45 stopni i bez chmurne niebo

no, wczoraj to umieralam jak bylam choc chwile w sloncu... dobrze, ze w moim domku jest duuuzo cienia i chlodno :P

Gość Anna Kowalska xx
nie czytaj co jagoda pisze, to z zazdrosci, po przeprowadzce z Irladndii w Polsce się jej nie przelewa i nie może sobie pozwolić na kupowanie 'zbędnych' szmatek swojemu bartusiowi, stąd ta żółć :P

Gość mama małej Zuzi
widac Jagodo ze wredna z ciebie osoba ale ja nie chce na tych ciuszkach zarobic chodzi mi tylko o to ze nie mam tyle miejsca pomysl sobie wozki byjaczki kosz wiklinowy gdzie ja to pomieszcze i do tego ciuszki co sie czepiacie???????? dzieki za wsparcie jak nikt nie kupi to proste oddam biednym i po problemie

Gość Anna Kowalska xx
mama małej Zuzi czy mogłabyś mi sprzedac te kremowe kombinezony?! jestem zainteresowana, lodnyn połódniowy!! napisz mniej wiecej ile chcesz a dalej to na maila bo widze ze podalas na dzieciaku!!! WAŻNE

Gość Anna Kowalska xx
aha no i 65 f to super cena bo nawet na car boot jak ktos by to chciał odsprzedac to by zarobil niezle na tej całej wyprawce!! :D

Gość mama małej Zuzi
no wczoraj byla masakra ja tez mam w domku cien i chlodno nawet a dzis tez sloneczko juz nie tak gorace ale swieci dzis moge z zuzia spokojnie na spacerek isc

czemu wredna ? Bo pisze Ci prawde? Nie ejstem z tych co to caly czas cukruja a potem na pomaranczowo jada. Nie mam czego zazdroscic , widac po tych ubrankach ze mamuska nie ma dobrego smaku - ten roz az razi po oczach.

Gość mama małej Zuzi
mi to bez roznicy zaplacisz tyle ile jestes w stanie napisz na mailu ja mieszkam w yorkshire

Gość mama małej Zuzi
no raczej dziewczynki na czarnoi niebiesko nie ubiore mam gust a ty mozesz swoje dziecko ubierac nawet na siwokoperkowybraz heh...

Gość Anna Kowalska xx
to kombinezony sa rozm 0-3 mies?! na pewno? ps zaraz ci na miala napisze, nie wiem 5 funtów? ;)

Gość Anna Kowalska xx
a możemy na gg teraz, podasz mi mniej wiecej adres bo na googlach wpisałam yorkshire i całkiem duzy obszar pokazało :P

Gość mama małej Zuzi
tak one sa od 0-3 a ty masz dziewczynke czy chlopca?

Gość Anna Kowalska xx
ja w sumie to jeszcze nie wiem własnie ale urodzi sie w grudniu i te kombinezony b. mi sie przydadzą :) a ze sa w neutralnych kolorkach to spoko :)

Gość mama małej Zuzi
spoko podaj nr na maila

Bo T jestes ograniczona mamuska ktora mysli , ze jak juz dziewczynka to tylko na roz i w inny kolor bron Boze nie wolno ubierac :O Mojego syna ubieram w rozne kolory nie tylko niebieski :O Ograniczona jestes dziewczyno i tyle. Pamietam , ze niedawno tez ktos chial kupic te Twoje ciuszki umowilyscie sie an maila ale z tego wychodzi ,z e nie kupil :O pewnie nei wiadomo ile chcesz za te rzeczy.

Gość Anna Kowalska xx
już wysłałam :) jak dostaniesz napisz!

Kolejna co z dzieciaka próbowała różową landrynkę zrobić... :O Chyba masz wyjątkowo brzydkie dziecko absolutnie nie przypominajace dziewczynkę że musiałaś ją ubierać w tyle różu :O

Gość mama małej Zuzi
jak dziecko moze byc brzydkie ??? :O kazde dziecko jest ładne a dziewczynke zawsze sie ubiera na rozowo a kolezanka to chyba daltonistka bo ja mam malo rozowych ciuszkow

Gość mama małej Zuzi
nie rozumiem o co sie czepiacie naprawde moje dziecko a nie wasze

Zamknąć papy zazdrośnice :P Co to kogo obchodzi w jakie kolory ona ubiera swoje dziecko i ile wydaje na to pieniędzy. Inna sprawa, że w Anglii kolor inny niż różowy jest baaaardzo trudno dostać.