Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama małej Zuzi

Sprzedam Anglia

Polecane posty

Gość mama małej Zuzi
hehehe no to tera pojechalas moja bratowa one sa chyba zazdrosne nie wiem jak mozna powiedziec ze dziecko jest brzydkie nie spodkalam sie jeszcze z takim czyms

Gość mama małej Zuzi
teraz mialo byc a nie tera zaraz mnie zbiczuja ze tera napisałam przez przypadek

Gość rzeczy spoko
cena tez w miare ok ale jak ktos zz polski chce to kto pokryje koszty wysyłki?? to tez sporo kosztuje...napisz co z wysyłka,jestem chetna a rozowe rzeczy mi sie bardzo podobaja dla malej dziewczynki

Gość pedziowskie kolory i do tego
używane szmaty, bachor w nie srał i szczał, matka nie raz obrzygała, tatusiek w nie konia walił a teraz ludziom chce sprzedać te gówno

Gość mama małej Zuzi
zaczynasz mnie dziewucho denerwowac jak mozesz cokolwiek mowic na moje dziecko zajmij sie swoja dupa ej no nie moge ona bedzie mi tu dziecko obrazac zero wychowania i jeszcze mowi na mnie glupia matka heh no nie za to ze chce ciuszki sprzedac no nie twoja glupota az smierdzi

Gość rzeczy spoko
te 2 pikne co ci tak wytykają to zazdrosne są.ludzie bardzo dziwni są no wiesz sa ludzie i ludziska... A ta matkaizona to w stopce na jednym topiku miala opis ,ze dupy daje i to bardzo dobrze,to dopiero wstyd....

Gość mama małej Zuzi
rzeczy spoko - wiecej informacji podaje na mailu podam ci gg i sie dogadamy jak jestes zainteresowana napisz mi swoj nr gg na mailu

Gość rzeczy spoko
moim zdaniem rzeczy sa w stanie idealnym i jest ich bardzo duzo jak za tą cenę..

Gość mama małej Zuzi
nie przejmuje sie pokazuja swoje wychowanie obrazajac dziecko niewinna istote

Gość rzeczy spoko
matkaizona...--nie pierdol ze nikt nie chce bo ja chce a ty zainteresuj sie swoją dupą,ktora reklamujesz w stopce na forum ciaza,macierzynstwo i porod...

Gość mama małej Zuzi
matkaizona ja nie daje dupy zeby soie zarobic

Gość rzeczy spoko
a gdzie jest dostepny twoj meil??

Gość ciastko malinowe
jagoda kto tu jest walnięty ? do nie dawna Ty mówiłaś że chętnie kupiła byś różowy wóżek dla swojego synka , ten który jedna z mam wystawiała ostatnio na kafe . Zreszta co żal Ci dupe ściska,kupiła tyle ciuchów na ile ja było stać ,wole takie mamy niż te które biora po koleżankach sprane przymałe i jeszcze wciskaja w to swoje maleństwa

Gość mama małej Zuzi
jak juz wczesniej napisalam jak nikt nie kupi to oddam biednym moze twojemu dziecku dzieki temu przybedzie ciuszkow io ile wg je masz

Gość mama małej Zuzi
bejbusek@googlemail.com

Gość rzeczy spoko
a tu dowód 16:09 [zgłoś do usunięcia] matkaizona................. Gówno im się należy Daję dupska i robię to dobrze

Gość ciastko malinowe
Mama małej Zuzi nie przejmuj sie wg nich powinnaś zakupic tylko 4 bodziaki i 2 śpiochy i na przemian dziecku zakładać albo najlepiej w pieluche owijać,jak widzisz chcesz zrobić dobry uczynek sprzedając ładne ciuszki po minimalnej cenie to i tak źle ,napisałabyś że oddasz to zaraz zgraja mam by gadała że nie wierze na pewno coś za to chcesz takie ładne ciuszki itd . tu im sie nigdy nie dogodzi.

Gość mama_i_maluszek

ja tam moge tylko doradzic zebys sprzedala to na czesci. bo tak to za sama przesylke duzo sie zaplaci - a nikt tyle ciuszkow nie potrzebuje. zreszta bardzo czesto jest tak ze dzieciaki majac miesiac juz nosza ciuszki 3-6 i kazdy sie boi kupowac az taka ilosc tego samego rozmiaru, bo moze sie okazac za mala. zrob z tego 3 komplety po 20 funtow i na pewno znajdziesz chetnych bo ciuszki sa bardzo ladne.

Gość mama małej Zuzi
hahahahahaaha nie wim jak mozna z siebie taka szmaciare zrobic moj eemail bejbusek@googlemail.com

Gość mama małej Zuzi
zaraz wracam

Gość mama małej Zuzi
matkaizona nie musisz jej wyzyywac jakas przyczyna i powód musi byc ze ktos sie za ciebie podrobil i tak napisal a wiesz wg co to jest dekiel?

Gość mama małej Zuzi
tak ja sama do siebie pisze i sama sobie je sprzedam hehehe

Gość mama małej Zuzi
zachwycasz sie ze jestes na czarno kazdy nieudacznik taki jak ty moze wejsc i zrobic sobie stalke Żenuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa