Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama małej Zuzi

Sprzedam Anglia

Polecane posty

Gość mama małej Zuzi
hehehehe nooo niech ci bedzie twoja glupota wygrywa z moja inteligencja i glupszym sie ustepuje

Gość mama małej Zuzi
jestes matka a w dodatku zona a zachowujesz sie jak conajmniej wieśniara

Gość mama małej Zuzi
OMG no koment masz dziecko wiesz ile taka istota sprawia radosci? a ty wyzywasz bezbronne dziecko wyrodna matka

Gość hdhdtrh
Jak dla mnie to zwykłe szmatki ze sklepów ze sprowadzaną używaną odzieżą. U nas teraz takie rzeczy można kupić zaraz koło domu bo tych sklepów jest pełno i do tego naprawdę za grosze... Wątpie czy coś sprzedasz...

Twoje dziecko chyba jednak ci radości nie sprawiło skoro wszystkim dookoła musiałaś udowodnić że to dziewczynka bo pewnie za chłopaka ją brali... Pewnie i uszy ma przekute a i tak chwalą cię że masz synka :O

Gość mama małej Zuzi
sprzedam czy nie sprzedam oddam dla bednych te szmatki pewnie nie jedno dziecko by sie ucieszylo jak by taka szmatke dostalo jestescie zalosni

Gość mama małej Zuzi
matkaizona nie chcij zebym pokazala ci moja sliczna coreczke bo jeszcze bedziesz zalowac ze zlego partnera masz do robienia dzieci heh

Gość hdhdtrh
To oddaj... A co to kogo obchodzi? Możesz nawet i spalić. To już nie te czasy że ludzie mdleli na możliwość kupienia czegoś z zagranicy za wszelką cenę... Po prostu się nie opłaca.

Bardzo mi przykro że masz jedynie partnera jako samca rozpłodowego... :( Pamietaj jedynie aby tego sflaczałego byka dobrze karmić, 3 razy dziennie poić i nie żałować witamin. Jest szansa że będzie cię dobrze krył za kazdą kopulacją. Krówko.

Gość mama małej Zuzi
lol ale zalosna jestes hdhdtrh czy ty widzisz zebym ja w temacie pisala sprzedam ciuszki Polska? heh..............

Gość mama małej Zuzi
koncze z wami rozmowe durne baby szkoda czasu paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zazdrosne szmaty :)

Gość rzeczy spoko
matkaizona....----to nik prawie taki sam,nie mówiąc o głupocie jaką obydwoje przedstawiacie,wiec nie dziw sie ze tak cie ludzie odbierają.... a autorka nie pisze sama ze sobą bo to ja pisalam wychwalając jej ciuszki a nią nie jestem.natomiast ciebie od razu nie polubilam po 1 wpisie ,a tamten na tamtym topiku wpis podobny do wszystkich twoich wiec sie dziw,jak głupotą ziejesz z dala...

Gość rzeczy spoko
a rada do autorki mamy zuzi----ignoruj wpisy matkiizony....na głupote nic nie poradzisz,ona sie bardziej jara jak sie denerwujesz,ja ją mam głęboko w doopiee.niech pisze co chce. naprawde nie zwracaj na nią uwagi ,nie tłumacz się w co dziecko ubierasz i jak,to nie jej interes.. a ja napisze na Twojego meila.

zrób tak jak radzą dziewczyny sprzedaj w kilka kompletów ... ja też tak zrobilam duża ilość mi nie zchodziła zrobiłam kilka kompletów i i poszło a nawet wiecej zarobiłam :)

Gość mama małej Zuzi
spoko ja sie nia nie przejmuje dla mnie to ona jest pusta matka i zona i tyle na ten temat :D

Gość mama małej Zuzi
tutaj na kafe jest naprawde trudno o to zeby jakis cymbal nie zaczol wypisywac ci glupot zawistni ludzie ehhhh

Gość mama małej Zuzi
rzeczy spoko oki ja bede na necie za jakies 4 godzinki bo planuje wyjsc z mala na spacer i musze pare rzeczy kupic to odpisze papa

Gość rzeczy spoko
mamo zuzi nie reaguj na wpisy zawistnych ludzi,powaznie Ci mowie, traktuj tak jakby ich nie było,jak powietrze ,ja tak robie i ich nie spotykam na swej drodze juz wiele, a ciuszki super są..

Gość rzeczy spoko
ok to czekam

Gość hehheh hehehee hehehehh
no faktycznie ostatnio jest gorąco :-D Wczoraj nie dało się wytrzymać ;-)

Gość hehheh hehehee hehehehh
matkaizona aleś ty pojebana Nie masz nic wspólnego ani z matką ani z zona , a siedzisz tu od rana i plujesz rzygowinami

Gość Rebba ***
Jak dla mnie za różowo! Ja rozumiem, że to dziewcze jest, ale nie lubię popadania w skrajności i ubierania na bezę. Oczy trzeba mrużyć. :P No i 150 sztuk to z deczka przesada...

Gość ty autorko masz chyba cos
ze łbem nie tak. jeszcze bachorowi łeb na różowo ufarbuj i będzie git. chyba rodzice cie nie kochali ze tak teraz dziecko krzywdzisz wiesniaku

Gość niki222
mamo malej zuzi,a jakbym chciala kupic same body i pajacyki. Jest taka mozliwosc?

Gość trelelelelelelelebum
jestescie walnieci i to ostro zal wam dupy sciska a to jej sprawa jak ubiera swoje dziecko wiekszosc mam ubiera swoje pociechy na rozowo a ja jak narazie nie widze zeby tam byly tylko rozowe ciuchy

a matkaizona to jeb.......ty babsztyl grzejacy gruba dupe przed kompem i za to ze jest taka oblesna wyrzywa sie na forum bo jest lato a ona nie moze nigdzie wyjsc bo w nic sie nie miesci!

i jaki wy przyklad okazujecie jako matki? same macie dzieci i takie rzeczy tu wypisujecie? wstyd poprostu bachor itp? to wy musicie mic bachorow ze takie cos tu piszecie .... i mowicie do nich tak na codzien