Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamtaramtamtamtam

Jakie u Waszych dzieci byly objawy zabkowania?

Polecane posty

Gość tamtaramtamtamtam

Jak w temacie. Pytam,bo mam 5cio miesiecznego synka i od trzech dni jest strasznie marudny-zwlaszcza rano.Np dzis zjadl ostatni posilek o 3 w nocy i do teraz zjadl moze z 40ml mleka..duzo spi..jest tak od 3 dni.pcha wszystko co mu w rece wpadnie do buzi. Wczoraj spal od 10 do 12:40 i jak sie obudzil,to juz nie marudzil..nie wiem o co chodzi. do buzki nie da sobie zajrzec,zeby obejrzec dziaselka.Dalam mu syropku dla dzieci Calpol i teraz spi..

Gość tamtaramtamtam
a moze ktos inteligentny sie wypowie?

Gość ewelina318
to mogą być ząbki, masuj mu dziąsełka

ślinotok, pchanie rączek i wszystkiego co się da do buzi, marudzenie, zmniejszony apetyt, rozpulchnione dziąsła.

Gość a innych objawow nie ma??

Duża ilośc śliny taka ciągnąca jest... rączki do buzi płacz w nocy a przede wszystim nad ranem. A w dzień normalnie...

Gość tamtaramtamtam
no to jestesmy w domu..bo wlasnie nad ranem marudzi jak nie wiem..slina mu sie ciagnie jak u psa,a jak mu dam gryzaka to az sie trzesie.. do buzi nie da sobie zajrzec-zaciska szczeki i koniec i robi tak jakby cos rzul,a nic nie ma w buzce

Gość tamtaramtamtam
nie porownalam dziecka do psa tylko jego sline wspolczuje twojej matce takiego bachora jak ty pewnie by sie zalamala jakby widziala co tu wypisujesz dziecko neostrady do roboty sie jakiejs wez zamiast calymi dniami na kafe siedziec

Gość tamtaramtamtam
a poza tym kocham psy i gdyby ludzie mieli charaktery jak one to ten swiat bylby lepszy...