Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika67890

uwazam ze Polki nie potrafią sie ubierać

Polecane posty

Gość zona z rogamiiiii
dajcie fotke kobiety ubranej modnie ale majacej swoj niepowtarzalny gust

Gość kicjjafaf
najgorzej jak sie taka wystroi w za mala bluzeczke z brzuchem na wierzchu jakies sprane jeansy(h wie skad ) i do tego biale buty nikie czy pumy , czapeczka basebolowka tipsy, pasemka i cekiny.:0

Gość bywaaa
Dokładnie z butami też się zgodzę, tym bardziej że ja w byle jakich nie mogę chodzić, po prostu nie daję rady. ze 3 lata temu postanowiłam przyoszczędzić i kupiłam 2 pary za 200 zł, no niby nie aż tak bardzo tanio, no i skórzane niby, kurna ani w jednych ani w drugich nie dałam rady chodzić i tyle było z tego oszczędzania :D.

Gość bywaaa
Ostatnio drażnią mnie baleriny u starszych kobiet.

Gość bywaaa
Ta druga mi się nie podoba, no ale może się nie znam ;), takie leginsy jak rajstopy jakoś dziwne dla mnie wyglądają...

ja na dzinsach i innych porzadniejszych spodniach nie oszdzedzam. najtansze to tak ok 250zł.. tanszych to juz w sklepach ktorych kupuje zwyczajnie nie ma :P jak dotąd mam już ok 20 par i zadne nie są sprane ani zniszczone.. spokojnie mogę ubrac, a najstarsze mają ok 4 lata :D bazarowe tez zdarzylo mi się kupic.. sporo przymierzac i to jednak nie jest to.. moze mam nietypowa figurę czy cos? nie wiem. nie odpowiadają mi. oczywiscie jakies tam dresy do biegania czy krótkie szmaciaki to kupuję tez często takie taniochy :D co do butów... na tym to naprawdę nie oszczędzam. wole kupić naprawdę porządne 2 sztuki na rok.. i miec je na kolejne 5 lat... zamiast raz w miesiącu nowe :o to jednak jest kwestia zdrowia. takie tansze butki.. zauwazylam bardzo szybko się niszczą i zniekształcają, co w efekcie wygląda jak kacza pletwa... a pewnie w dalszej kolejnosci mozna się nabawic platwusa :P no i przedewszystkim wygoda. przymierzcie sobie szpilki takie za 50 zł a takie za 400....

Gość bywaaa
Mimo wszystko wydaje mi się, że i tak więcej kobiet teraz chodzi staranniej ubranych niż kiedyś...

Gość lady balerona
E tam, wcale nie chodzi o to, czy z bazaru, czy nie z bazaru, czy drogie, czy tanie. Widac czasem kobiety, ktore maja na sobie drogie ubrania, a wygladaja do dupy - bo ubrania sa zle ze soba skomponowane, niedopasowane do sylwetki, a do tego sa po prostu kalka tego, co pokazali w jakims twoim stylu czy avanti - bez wlasnego smaczku, zachowawczo, byle sie nie wychylic. Jak modny fiolet - to tylko fiolet. Nie kazdej osobie dobrze w tym samym. Sa kobiety, ktore dziwnie wygladaja w klasyce, bo do nich pasuje zwiewny styl hippie - i na odwrot. Trzeba wybrac cos dla siebie, a nie tylko kupic drogie rzeczy, modne i sie tym puszyc

Gość bywaaa
lady----> No przecież to oczywiste, tak samo jak widać źle dobrane drogie ubrania, tak samo widać źle dobrane ubrania z bazaru...

Gość lady balerona
No tylko ze tu co druga wypowiedz to ile Polki maja kasy, zeby wydawac na ubrania, i czy moga w takim razie w ogole wygladac dobrze, czy nie

Gość o kurcze to pewnie
to ja jestem jedna z tych które nie potrafią się ubrać, ale w moim przypadku jest tak że na codzień chodzę w dżinsach i koszulkach, bluzkach nie z rynku, wyglądam normalnie, nie jak wiesniara ale pewnie tez niezbyt modnie a to dlatego że po prostu nie nienawidzę eleganckich ubrań, spódnic, eleganckich spodni itd, mój codzienny strój to rurki i bluzka na ramiączkach z cubusa (bo je uwielbiam, dobrze się w tym czuję), żadko kiedy ubieram bluzki koszulowe itd, oczywiście jestem zadbana, czysta i pachnąca, nie nosze biżuterii bo nie lubię

Gość lady balerona
Ja osobiscie najbardiej lubie nosic dzinsy, ani dzwony, ani rurki, tylko takie zwykle, proste, tshirt z dlugim albo krotkim rekawem, nie jak wor, ale tez nie obcisly, w jakims kolorze, w ktorym wygladam dobrze - i zamszowe buty albo jakies sandaly, jak jest cieplo. Tak sie dobrze czuje i wygladam tak o, zwyczajnie, bez fajerwerkow. Wszystko, co ponad to, to jak dla mnie niepotrzebne wydziwianie - jak trzeba, to ok, ale jak nie trzeba , to zostaje przy swoim zestawie. Jak dla mnie - OK. Ale na pewno sa osoby, dla ktorych jestem ubrana do dupy. Ich problem, nie moj

Gość bywaaa
Wcześniej ktoś napisał, że to też dziwnie wygląda, jak kobitka w sklepie spożywczym stroi się w elegancie kostiumy, hmmm dla mnie też to jest dziwne. No ale czasem niektórzy tak się dowartościowują jeśli to jakoś im pomaga, to ok mi nic do tego, np. faceci w garniturach, jak nie muszą w nich chodzić...

Gość bywaaa
No oczywiście ubiór stosowny do sytuacji, to jest też bardzo ważne...niektórzy teraz wszystko chca w jeansach oblecieć, no może oprocz wesel :D

a ja już nie mogę patrzeć na te modnisie w workowatych kieckach :O i te w tych dziwnych czapkach :O moda jest do dupy :O

Gość WIMA
w doborze ubioru, makijażu czy fryzury pomogą też takie programy jak: stylowe spotkania gali, metamorfozy polsat cafe, jak się nie ubierać itp. to są ciekawe programy i można się wiele z nich dowiedzieć o sobie

Gość ab7
niektóre nie widzą się w lustrze i te zaniedbane i źle ubrane i te zbyt wypacykowane też trzeba mieć we wszystkim umiar

Gość Ja tylko na chwilkę...
Ja uważam, że polki są wyjątkowo... wredne, bo jak ktoś nie chce się wyróżniać z tłumu- obgadują go, a jak jakaś laska ma swój styl- to wszystkie ją przezywają lachonem, plastikiem. itd. następny przykład to choćby takie jak wy co umieją tylko krytykować innych za brak stylu choć pewnie same nie lepiej wyglądacie. Zajmijcie się swoim życiem debilki, a nie obrażajcie innych, bo każdy wygląda jak chce, a drugi powinien popatrzeć na siebie w lustro.

Gość kika67890
faceci też wyglądają jak grzebiacy w śmietnikach :(

Gość gość
o facetach to nie ma ani co gadac, posmiech calej europy :/

Gość gość
"WIMA bardzo lubię oglądać programy poradnikowe w TV można dużo dowiedzieć się jak co komponować wystarczy też poczytać trochę w prasie i internecie i można sobie dobrać odpowiedni makijaż, fryzurę i strój do figury" No właśnie TY bardzo lubisz, ty wiec w wolnym czasie TO oglądasz. Czemu nie możecie pojąć, że ktoś tego nie lubi, nie interesuje się tym i mu to zwisa i powiewa. A na te łatwe rady o których można poczytać i które można obejrzeć w TV nie ma czasu bo w tym czasie woli poszukać w necie i pooglądać w tv coś co JEGO interesuje!

Gość gość
Mów za siebie :D pewnie sama po******lasz w białych jeansach, adidaskach.

Gość gość
zeby sie ubrać trxeba mieć pieniądze, dziewczyny ktorw chodza do liceum skad maja brac czasami 50 zł jest ciezko uzbierac, tak samo na studiach, po studiach moze lepiej ale jak sie ma rodzine to kredyt mieszkaniowy, co lepiej wydac kase na ciuchy a nie mieć gdzie mieszkać ale byc wystrojonym, to przykre ze tak faceci oceniają kobiety, ktore sa oszczedne albo biedne, a sami groszem nie śmierdza złotówki im szkoda