Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greace*

Nie ma już tematu o zarobkach truskawki26?

Polecane posty

bxghhbxcb mnie nie obraziłaś to jest tak: jeżeli jakiś temat mi się nie podoba to zgłaszam go na śmietnik i uzasadniam dlaczego chcę żeby został usunięty. A to czy rzeczywiście zostanie jest już tylko w gestii modek. Klamiesz ale ja to wiem i ty to wiesz i dziewczyny wiedza NIE BYLO TEGO NA SMIETNIKU !!! I bardzo cie prosze opusc juz moj topik bo znowu sie poczujesz urazona albo ci sie nie spodoba,wolalabym uniknąc takiej sytuacji.

Gość bxghhbxcb
nie kłamię :) możesz napisać do redakcji kafeterii i zapytać :D temat zgłosiłam do usunięcia zaraz po kilku wpisach w nim :) zresztą co tu udowadniać? widziałaś jeszcze niedawno jak zasrany był Śmietnik? a teraz niemal wszystkie zgłoszenia na nim usuwają. Właściwie zostają zgłoszenia tylko czarnych i to też nie wszystkie. A to co wy ubzdurałyście to już wasz problem :)

Gość bxghhbxcb
...wy sobie ubzdurałyście..*

Gość bxghhbxcb
w tej chwili na Śmietniku jest 5 zgłoszeń. Zobacz czy później będą wszystkie.

Ok dziewczyny nie dyskutujemy z ,, nie modkami,, Temat jest o zarobkach Jakie mamy Jak je zwięszyc Ciekawe pomysly na dorobienie lub wlasną dzialalnosc Udzielam wszelakich porad dotyczących sprzedazy,kupna,inwestycji itp. remonty,wykonczenia nieruchomości

Gość bxghhbxcb
no i przed chwilą ktoś zgłosił ten temat do usunięcia. Tym razem to nie ja.

Co do działalności, to moja ciotka robi kolczyki i powiem wam, że wyciąga 600-700 zł miesięcznie, co moim zdaniem jest sporo, bo siedzi sobie w domu i pracuje kiedy jej się podoba, a kolczyki robi naprawdę super :P

Gość bxghhbxcb
truskawko bardzo utwierdzasz się sama w swoich przekonaniach, teraz masz okazję sprawdzić. Bo ja też nie lubię gdy ktoś mnie o coś oskarża.

Gość bxghhbxcb
był na śmietniku.

CarrieB.no warto zapewne,ale ciotka Twoja musi mieć talent zapewne plastyczny?

Konczac dyskusje bez sensu wklejam list otwarty do moderatorow tego forum Jesli bedziecie usuwac sensowne topiki to ja znajde dojscie do waszych przelozonych i porozmawiam na temat dziwnej cenzury i humorow na tym forum. Moge napisac tez do reklamodawcow jak skutecznie zniechęcacie ludzi do przebywania na tym forum.A to ja jestem glownie konsumentem a nie pryszczate 12-latki piszace o seksie. Prosze moj meil truskawka26.83@o2.pl

Gość bxghhbxcb
a pisząc, że masz okazję sprawdzić miałam na myśli głównie to, że nie jestem modką.

Bardzo dobrze ,ze ciocia jak siedzi w domu to umie dorobić. A ile jest osob ktore nie potrafia tak ale maja talent w czyms innym?

Czy ja wiem czy taki talent. ;) Na pewno jakiś tam ma, kolczyki robi raczej z jakich gotowych rzeczy, które kupuje to na allegro czy nawet na bazarze. Nie zaczęła tego robić raczej dla zarobku, a dla zabicia czasu, bo urodziła bobasa, a ma tylko wykształcenie średnie i jedyną prace jaka mogla znaleźć to była praca w sklepie. Oczywiście nie chcę tutaj nikogo obrażać z wykształceniem średnim, ale niestety takie są realia Polski. Więc zrezygnowała bo przy 1000 zł zarobionych 700 musiałaby wydać na opiekunkę, a przy tym się niesamowicie nalatać w sklepie. ;)

I o to mi chodzi,ze kazdy jest w czyms dobry i moze to rozwijac. Kazdy moze zarabiac pieniadze !!!!!!!! Czasem wystarczy podsunąć komus pomysl,doradzic,napisac biznes plan itp.

Do każdego biznesu trzeba mieć tzw.smykałkę,ale i mocne nerwy.Ja to za nerwowa jestem,szybciej bym się wykonczyła niż dobrze zarobiła.Ale cieszę się z tego jak mam na dziesiejszy dzień i oby tak było zawsze.:)

Szkoda,ze wykasowali poprzednie pomysly ale dam wam taki dla matek z malymi dzieciakami. Trzeba znalezc dobry ciuchland w okolicy ( taki masowy) gdzie jest tanio,caly czas dostawy itp. Doksztalcic sie w drogich firmach i nie chodzi mi tu o np. Adidas,Dior itp. Tylko taklie niszowe dla wąskiej liczby ludzi np. Kenzo,Cavalli itp. W takim ciuchu najczesciej nie znaja sie na firmach ani ludzie ani sprzedawcy

Co do tych ciuchów, to u mnie kiedyś był taki zajebisty ciucholand, spodnie lee, wrangler po 15 zł mozna nawet było w dobrym stanie kupic, metki nawet nie były pospierane i dużo babek z okolicznego bazaru sprzedawały takie spodnie po 70-80 zł i schodziły w mig :P

CarrieB.masz całkowitą rację,widać się nudzi tej małej/małemu:D Niech sobie dzieciak pobazgrze:D Truskawko26,skąd Ty masz tyle pomysłów?

takie niszowe firmy w ciuchlandzie sa tanie , kupowac prac,prasowac i wystawiac. Dam wam przyklad kupujecie kurtke meska czarna ( na metce versace) za 5 zl. Wystawiacie na allegro za 150 zl. I tak po kolei,trzeba sie tylko dobrze znac na firmach i miec sporo czasu,umiec zrobic ladne zdjecia itp.

Ej ja kiedyś w ciucholandzie kupiłam taka zajebista spodniczke za złotówke:O Nie zniszczona nic, taka mega, potem na allegro widziałam taką samą za bodajże 49 zł ;)

ja jestem matka i siedzę w domu z małym dzieckiem. Od września mały idzie do żłobka a u mnie w mieście zbytnio pracy nie ma. Mogę wziąć pieniądze z PUP na działalność gospodarczą ale nie mam pomysłu na co chciałam wziąć na ciucholand, ale się tyle tego narobiło, że nie ma sensu.

Bardzo lubie ludzi,jestem otwarta i kontaktowa,nie jestem zawistna,moje hobby to zarabianie pieniedzy. Bylam kiedys biedna i jak to sie mowi wybilam sie,wiem jak to jest jak cos jest poza zasiegiem,ale ja zawsze marzylam i staralam sie dzialac. Ja wierze,ze kazdy kto jest pracowity mopze zarobic tyle zeby miec nadmiar. Wazna jest odwaga i pracowitosc Jak nie ma sie pomyslu to ja sluze rada,trzeba tylko pare zdan o sobie napisac