Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greace*

Nie ma już tematu o zarobkach truskawki26?

Polecane posty

Misiek, a nie pomyślałaś, żeby zostawić bobasa w domu + dawać ogłoszenia, że zajmiesz się jakimś dzieckiem u siebie? Wiele mam preferuje takie coś, bo dziecko ma towarzystwo i się dodatkowo rozwija :)

Truskawko,chwali Ci się,że dzielisz się z ludzmi swoim doświadczeniem.Szacun.

myślałam, ale cóż u mnie w mieście pracy nie ma a jak szukają opiekunki to z wykształceniem pedagogicznym i płacą np. 5 zł za godz. Poza tym nie wiem czy bym dała radę z 2 lub 3 dzieci biegających, krzyczących, płaczących chyba jestem za nerwowa

z tym dzieckiem to tez dobry pomysl bo teraz ciezko z miejscami w przedszkolu a opiekunki drogie ale mloda mama pewnie chetnie by do ludzi poszla,a powiedz jak duze jest to miasteczko i jaki rejon

Gość Truskawka ile zarabiasz

Gość a ja chce herbaciarnie
moze wejsc w spolke z jakas znana juz marka?

No ja slyszałam,że prywatne przedszkola się dobrze rozkręcają.Przecież miejsc brak w państwowych.Ale zależy od wielkości miasta zapewne.

raczej nie ma rzeczy której nie lubię pracowałam we włoszech przy pomidorach, kasztanach, rugoli w holandii przy kwiatach i sprzątałam mieszkania w polsce w barze, na kasie w markecie i nawet truskawy sprzedawałam swojego czasu do wszystkiego da się przyzwyczaić, umiejętności szczególnych raczej nie mam no chyba, że granie na nerwach:)

raczej nie ma rzeczy której nie lubię pracowałam we włoszech przy pomidorach, kasztanach, rugoli w holandii przy kwiatach i sprzątałam mieszkania w polsce w barze, na kasie w markecie i nawet truskawy sprzedawałam swojego czasu do wszystkiego da się przyzwyczaić, umiejętności szczególnych raczej nie mam no chyba, że granie na nerwach:)

to jest w sumie miasto a nie miasteczko jestem z Radomia, mimo wielkości to straszne zadupie i jest tu duże bezrobocie Myślałam też o sprowadzaniu aut z holandii, ale po pierwsze pieniędzy z PUP na to nie dostane po drugie kryzys i ludzie nie mają kasy na nowe auta

Chciałam też szyć kurtki skórzane i wozić do Włoch bo tam taka kurtka kosztuje, ale nie miałam funduszy. Cóż z tego jak czasami mi pomysł przyjdzie do głowy tylko akurat wtedy nie mam na to kasy ehhhh

Może zrób jakiś kurs akryli czy paznokci żelowych i reklamuj swoje usługi? :) Sama się kiedyś w to bawiłam, brałam po 60-70 zł od paznokci i w sumie na jednych paznokciach był zysk po 50 zł ok.

A jeśli np nie chcesz 'smrodzić' w domu tymi specyfikami to możesz np dogadać się z jakąś znajomą fryzjerką i mieć tam swoje miejsce pracy. :) U mnie dużo dziewczyn tak robi.

podsumujmy przedszkola prywatne tzw. klub malucha jest dobrym pomyslem a mniej formalnosci niz z przedszkolem prywatnym Jest taki nowy zawod ,robi sie kurs i sie asystuje przy porodach(podobno coraz bardziej popularne Sprowadzanie aut jest teraz ryzykowne

Mam kolezanke co robi paznokcie,doszlo jej do tego przedluzanie rzęs i sporo zarabia,robi w domu i ma male dziecko

O paznokciach kiedys mi siostra mówiła, ale to nie dla mnie bo sama sobie nie umiem pomalować co dopiero komuś asystować przy porach też raczej nie po swoim mam dosyć. Chodzi mi po głowie jakiś sklep, nawet może być handel obwoźny bo mam duze auto tylko z czym oto jest pytanie

A umiesz gotować? tak jak wczesniej wspominalam teraz jest dobry moment na garmazerke np. pierogi Mozna do pomocy emerytki zatrudnic i nawiazac kontakty z malymi sklepami,potem jak bedzie szlo to nawet sie porwac na wieksze Mozna zrobic catering do firm,kanapki,obiady domowe itp. A moze firme sprzatajaca biura i mieszkania ?