Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala-szara-bura-30

male piersi a raczej brak czy moga sie podobac?

Polecane posty

Gość mąż 41 lat
Moja żona ma jeszcze mniejsze. Szczerze mówiąc, nie mogę powiedzieć, że takie piersi mi się podobają - ale Ona jako kobieta (osobowość i ciało) podoba mi się bardzo, więc na pewno małe cycki w niczym nie przeszkadzają.

mąż 41 ale skoro tak to prosze odpowiedz mi na pytanie bo jest dla mnie wazne czy nie masz ochoty po ilus tam latach bycia razem dotknac takich jakie ci sie podobaja czy nie myslisz czasem o tym zeby zdradzic i wtulic glowe czy obiac dlonmi cos znacznie ciekawszego

Gość hfrty
wiekszym problemem jest Twoja nadwaga

male piersi sa ok pod warunkiem, że cała reszta jest drobna a nie spasiona . . .

Gość poli27
wybacz ale masz straszne piersi....nie dość że straaaasznie maleńkie to jeszcze mają okropny kształt...

Gość hmmmmmmm...
Twoje piersi wygladaja jakby dopiero rosły. ile masz lat?

Gość hmmmmmmm...
masz duzeeee uda...

wiec odpowiadam na wsztskie pytania na raz czy mam pustke w glowie? mysle ze nie ale pol mojego zycia mialam komleksy na tle piersi pierwszy raz publicznie je pokazalam bo myslalam ze moze tu uda mi sie troszke dowartosciowac heh. lubie siebie i akceptuje wiem ze jest we mnie wiele piknych rzeczy i nie pisze tu o wizualnosci. zreszta podobno jesli czlowiek sam siebie akceptuje to akceptuja go inni i to fakt. jestem sczesliwa kobieta a jednak.... moje piersi nigdy nie dawaly mi spokoju i to czy po prostu eh nie potrafie chyba tego wytlumaczyc. co do pytania o moj wiek to wierz mi nie rosna chyba od jakiegos czasu kobiety po 30 zaczynaja dojrzewac a ja o tym nic nie wiem

Gość ejjjj
raany boskie dziewczyno schudnij najpierw a pozniej ubieraj się w takie rzeczy eksponujące ciało :/ polecam dietę DUKANA i spacery jak jesteś leniuszek :P a cyckami się nie przejmuj.. małe bardziej pasują do szczupłej nie przy kości ;d

moi drodzy nie rozmawiamy tu o moich kilogramach ( nie mam na tym punkcie kompleksów) tylko o wieklosci piersi. jak juz mowilam do szczuplych nie naleze ale do gubasów tez nie naleze

Gość Montanaaa
wiesz co popieram poprzednie posty z tą dietą jesli jednak czujesz się z tym dobrze to nie chdunij.. wez kup sobie PORZADNY push up i bedzie o wiele lepiej jesli masz kase i odwage-powieksz lepsze samopoczucie sto procent moja kolezanka ma powiekszone zajebista jest i zajebiscie sie z ym czuje :D

Gość Małe Piersi 12345
Małe piersi są atutem, chociaż młodej osobie trudno w to uwierzyć. 1.W każdej pozycji wyglądają ładnie, a przynajmniej estetycznie. 2.Nie ma problemu z doborem stanika. Ja - właścicielka małych - nigdy go nie nosiłam. Dopiero teraz w późnym wieku zaczęłam, bo zażywałam hormony i stały się większe, ale nadal nie noszę, jeśli mam odpowiednią bluzkę. 3. Nie podlęgają prawu grawitacji, więc nie obniżają się, nie zwisają, raczej nie mają rozstępów. Pracowałam jako pielęgniarka i napatrzyłam się na odparzone pod spodem duże piersi pacjentek, z małymi nie było żadnych problemów.

Gość mąż 41 lat
Mała-Szara-Bura --> tak, jak pisałem, żona niezmiennie bardzo mi się podoba i zupełnie nie mam zamiaru poznawać cieleśnie innych kobiet. A jeśli chodzi o piersi, to na pewno nie pomijam ich w trakcie pieszczot. W ogóle trochę bulwersuje mnie podejście, żeby redukować kobiety do poszczególnych narządów. Na pewno nie podobałoby mi się, gdyby ona powiedziała, że zakochała się np. w moim tyłku, ale jeśli chodzi o bicepsy, to wolałaby inny model :-P

Gość Montanaaa
tematu usunąć się nie da więc zostaw ;> usuń tylko zdjęcia z tej stronki hostingowej

Gość Montanaaa
noo wejdz na ta stonke zaloguj sie (bo chyba zakladalas tam konto nie??) i tam masz zarzadzanie zdjeciami itp przynajmniej na fotosiku tak bylo

Nie wiem czy opinia faceta cie interesuje ale jako facet to powiem ci że mi się podobają,woje ciałko też mi sie podoba a ci co mówią ci żebyś schudła to są kobiety które same maja problemy z nadwagą i chcą się dowartościować,jak byś schudła to dużo byś straciła na swojej atrakcyjności,ja lubię jak jest za coś złapać,a małe piersi są dużo zdrowsze niż wielkie i w późniejszym wieku wyglądają lepiej niż duże obwisłe i duże piersi powodują problemy z kręgosłupem,po za tym znam kobiety co maja mniejsze od ciebie i nie są znów aż takie małe więc twoje kompleksy są śmieszne bo dużo kobiet ma właśnie podobny rozmiar do twojego.Wkurza mnie moda na duże cycki bo potem wielu idiotek idzie nie potrzebnie pod nóż.

Gość hfrty
po co chcesz je usuwać. zostaw dla potomnych.

Gość typowa polka

Heh mój sasiad ma większe cycki od Ciebie ;] Geez.. kobieto schudnij!!!! Ja też mam małe ale zadbabne, i jędrne. cwicz kobiece pompki, brzuszki itp. a zobaczysz efekt!!!! nie tylko cycki sie liczą, a cala figura!!!! na pewno dupe też masz wielka... i tym sie nie przejmujesz? po co tu piszesz żeby dostać mile komentarze ktore podniosa Cie na duchu? ja jestem szczera. weż się za siebie!!

O mój borze, a myślałam, że to ja mam przejebane. :O Kup porządny stanik, może kształt się poprawi.

Gość Rocky masturbator
Uda masz super. Zjechałem na ręcznym pod te fote. :)

Gość Małe piersi 12345
Wprawdzie autorka topiku zlekceważyła moją wypowiedź na tyle wartościową, iż popartą doświadczeniem. No cóż...Nie tylko wygląd zewnętrzny się liczy... ...ale nie będę t a k a i przekazuję link do ciekawego materiału. Przeczytajcie ku rozwadze... http://lula.pl/lula/1,95647,8041507,Czego_nie_wiemy_o_implantach_piersi_.html

Gość Małe piersi 12345
http://lula.pl/lula/1,95647,8041507,Czego_nie_wiemy_o_implantach_piersi_.html Może teraz?... .