Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala-szara-bura-30

male piersi a raczej brak czy moga sie podobac?

Polecane posty

jasne ze mmoga male jest piekne:) nie bedziesz miala problemow z rozstepami itd, mozesz nie nosic biustonosza:)

Gość a ja to powiem, że
sa oki. Nie martw się:)

nie zlekcewazylam wszystko uwaznie czytam do jednych wypowiedzi ustosunkowuje sie sceptycznie do drugich nie :) ty co każą mi chudnąć mówię jestem scześliwa tymi co są wulgarni i niekulturalni wogóle sie nie przejmuje bo to o nich i ich inteligencji świadczy. nie nie zależałomi na samych komplementach czy też miłych uwagach i pocieszaniu. cieszą mnie obiektywne uwagi ale wypowiadane w kulturalny sposób i poparte argumentami. napewno komleksów sie nie pozbede ale nie mam zamiaru kłaść sie pod nóż tylko dla tego by poprawić sobie wielkość piersi ąż tak pusta nie jestem:). jęzeli ktoś mnie lubi czy też kocha tylko za wizualność to ja mówię dziekuje i pasuje:) ja naprawde lubie siebie swoją twarz włosy oczy i nawet kilka swoich kilogramów za duzo mam wielu znajomych i samotnosc mi nie doskwiera. pytanie dodtyczylo tylko i wylacznie moich piersi ale jesli ktos krzyczy ( kobieto schudnij i wez sie za siebie) to ja pytam po co?????????????? mam byc szczuplutka tylko po to bo taka jest moda? czy moze dlatego zeby wiecej facetów na mnie lecialo? juz lepiej niech leca na moje wnetrze bo ci wizualisci tylko i wylacznie nic dla mnie nie znacza:)))) pozdrawiam

Ależ łatwo się krytykuje innych...no nie?:)...

Gość a ja to powiem, że
Masz dużo racji w tym co piszesz. To, że wielkie piersi się podobają to mit. Może komuś się podobają - jego wola. Mogę mówić tylko o sobie. Wole mniejsze piersi ale żeby były prawdziwe. Twoje są bardzo fajnie. Za pewne pasują też do figury. Jak będziesz starsza nie będą Ci obwissać. Postrzeganie kobiety przez pryzmat samych tylko piersi jest płytkie i prowadzi do różnych tragedii. Nie tylko piersi się liczą. Ale skoro już przy piersiach jesteśmy to mi osobiście zawróciłyby w głowie. Z chęcią bym je popieścił. Są kuszące i zwyczajnie fajne... takie w sam raz - przynajmniej jak dla mnie. POZDR

Gość a ja to powiem, że
co świadczy o tym, że to prowokacja??? Pytam się...

Zdecydowany:) też racja....ale gdyby każda z nas wystawiła swoją fotkę cycków laska miałaby porównanie i wiedziałaby że nie jest z nią tak źle jak mniema o sobie:)

Gość do DeMorai...
w stopce to twoja ręka czy noga? :P

Ja swoich nie wstawie, bo jeszcze zdoluje przedstawicielke plci pieknej ;)

Gość do DeMorai...
No powiedz, bo fajnie wygląda :D a jestem ciekawa :P

do DeMorai..., to ma być taki przedsmak tego czego można się spodziewać sięgając ręką w głąb kieszeni.....moja droga:)

fev, myślę że w internecie można znaleźć mnóstwo fot cycek w celach porównawczych, badawczych i nie tylko ;) Wiele kobiet ma kompleksy związane z piersiami, tak jak wielu facetów ze swoimi penisami ;)

de morai ja nosze biustonosz, niestety nie mam malych piersi a chcialabym, a nie pokaze zadnej .... wystarczajaca duzo dziewczyn to tutaj robi

kiiiiciaaa to na co, w zamian, sie skusisz? - caly czas pamietajac, ze chodzi o pokazanie ;) do DeMorai... - no wiesz, masz przestac nie wiedziec, bo popadne w kompleksy ;)

Zdecydowany....nie chodzi o net.....ale o autentyczność internautek...o ich trzytze:P....a nie jakieś tam!.... zaraz ci to wyjaśnię.... .....co na ciebie bardziej działa: -naga sąsiadka z którą codziennie widujesz się kupując chleb czy -naga nieosiągalna Monika Bellucci ?

Gość do DeMorai...
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ❤️ ^^

kiiiiciaaa - ja bym z Toba chetnie ma maila poszedl ;) do DeMorai... - czyzbys gdybala? ;)

Gość do DeMorai...
tiaaaa :P

Gość do DeMorai...
Daj sobie dotknąć :D :P

Gość vnm
mój mąż powiedział że wyglądają jak wrzody :O

Gość do DeMorai...

Gość do DeMorai...

Gość no taaak
bez urazy autorko, ale dowartościowałam sie po zobaczeniu twojej foty ;)

Gość do DeMorai...
hahahah ale się coś zacięło i wysyła się samo kilka razy :D wyszło na to że jestem jakaś napalona na DeMorai :classic_cool: :D