Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala-szara-bura-30

male piersi a raczej brak czy moga sie podobac?

Polecane posty

Gość pouuuui
o kurava ludzie czy wy zarty sobie robicie? przeciez te "piersi" sa obrzydliwe. nie chodzi o to ze sa male, bo male tez moga byc sliczne, ale one maja okropny flakowaty ksztalt, jak u faceta. nie wierze zeby mogly sie komukolwiek podobac... nie chcialem byc zlosliwy, ale takie jest moje zdanie

do DeMorai... zaczalem sie obawiac o swoje bezpieczenstwo ;) Ale do 3 razy sztuka, za 4 zaczalbym sie martwic ;) A na co Ty bys pozwolila, w sensie, ze mozna by dotknac? Jesli nie dotknac ... to co innego zrobic? :)

Gość do DeMorai...
tylko dotknąć :P a co byś chciał ^^

Ty sie lepiej nie pytaj co ja bym chcial ... bo jak zaczne tak wymieniac ... no dobrze, moze odrobinke ... ... na poczatek uzylbym palcow, sprawilbym, ze poczulabys dreszcze, od stop ... do glowy ... przechodzilyby przez cale Twoje cialo dzieki temu, ze eksplorowalbym kazdy jego zakamarek ... dotykalbym miejsc, o ktorych marzysz, zeby dotykane byly ... dotykalbym miejsc, ktore w Twoich najsmielszych marzeniach sie nie pojawiaja ... no dobra ... pauza, bo widze, ze sie zaczynam rozpisywac, a nie wiem czy Cie to w ogole interesuje ;)

Gość Małe Piersi 12345
Ważne, aby kobieta akceptowała samą siebie, dbała o swój wygląd i wnętrze. Małe piersi możzna "zamaskować" finezyjną bielizną. Być może, iż panowie (nie wszyscy) preferują trochę większy biust, ale nie to powinno być kryterium doboru partnerki. Nie podobają mi się "kule" po operacjach plastycznych, ale widziałam różne piersi, tylko nielicznym pacjentkom doradziłabym zabieg dla ich własnego dobra na przykład jedna z nich zamiast piersi miała dwie kiełbaski, które mogły zrazić partnera.

Gość XJack
Mi się podobają małe,uwielbiam!!

Gość onaaaaaxa3234
wyskakuje mi błąd możesz jeszcze raz wrzucić zdjęcie ?

Gość wrazliwoniewrazliwy
gdzie te piersi?! ja tam widze 2 piegi...

Gość aaaAAAaaaa kotki dwa
no wlasnie mi tez jakis blad wyskakuje nie ma zdj, jesli mozna wstawisz jeszcze raz, aaaa tez mam male piersi, chcialabym porownac jesli mozna

Gość cholera tak
ja jako właścicielka małego biustu, chciałabym naprawdę poznać faceta, któremu takie się podobają, bo w teksty typu: małe jest piękne nie wierzę. Dalabym się pokroić przynajmniej za B i juz wolałabym na starość mieć wiszące, niż teraz 2 pryszcze i mega kompleksy i poczucie, ze nie wygladam jak kobieta, tylko 10-latka

Gość joe2506
tak,dla kobiety z malym biustem marne to pocieszenie typu male jest piekne czy to ze nie podlegaja takie male cycunie prawu grawitacji,ale mysle ze nie warto okaleczac ciala tylko po to by sie komus podobaly.Dla prawdziwie kochajacego partnera beda i tak sliczne.

Gość aaaAAAaaaa kotki dwa
macie calkowita racje, ale uwierzcie ze to trudne jest do zaakceptowania, to tak jak ktos jest gruby, i marne pocieszenie fajne wygladasz, czy wszystko ok, jak ktos ma kompleks to raczej tak szybko sie tego nie pozbedzie, chyba ze bedzie pracoowal nad tym

Gość joe2506
ja tam wole naturalne choc malutkie niz wypelnione silikonem.Mysle ze najlepszym lekarstwem na taki kompleks jest kochajacy i akcepujacy partner.

Gość cholera tak
No właśnie, akceptujący partner... mój akceptuje je, ale wiem, że nie narzekałby, żeby były one większe choć trochę. Wydaje mi się, że jak ktoś ma ten kompleks wbity w psychę na maksa, to żaden partner nie pomoże. Bo co z tego, że moje piersi akceptuje facet, jak mnie zazdrość zżera, jak np. na basenie czy w jakimś klubie, widzę jakie biusty mają inne, a jaki mam. Dzięki Bogu za push upy, bo inaczej z domu bym nie wyszła

...bez stresow, polowie facetow podonaja sie male piersi na zgrabnym szczuplym ciele :-) po co jakies kompleksy moja droga

Gość 34534576uityjhetg3w54terwf
upik