Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietaknienie

czy on jest normalny?

Polecane posty

Gość nietaknienie

Witam. Kolega kolegi kuzyna ma chyba problem ze soba... Ostatnio jego zachowanie budzi we mnie pewne obawy mianowicie wg mnie nie zachowuje sie normalnie. Juz wyjasniam dlaczego. Po pierwsze jak obcina sobie paznokcie u nog to obicna je az do krwi tzn wbija sobie nozyczki pod taki twardy naskorek i go "podwaza" razem z czescia paznokcia, potem to obcina i wklada do buzi tzn je to... ma strasznie brzydkie paznokcie od tego i go bola. Na upartego mozna to podczepic do masochizmu, ale to sami ocencie. Po drugie jakies 3 lata temu rzadko robil kupe na kiblu. Wchodzil pod prysznic albo do wanny i wyciagal gowno palcem.. wiem ze to oblesne;/ jeszcze mial sposob zeby wkladac wezyk od prysznica w odbyt, nalac troche wody i to wszystko z siebie wydalic bo czul ze mam pelno kupy w dupie. Po trzecie on nie wyciska sobie pryszczy tak jak wszyscy ze dwa palce, mocne ucisniecie i po sprawie, tylko ze wbija sobie mala igielke w pryszcza dosyc gleboko i potem dopiero wyciska. Co o tym myslicie;>? i on mi o tym wszystki opowiada ze tak sie zachowuje

Gość fantazję to masz tylko
strasznie chorą :O

Gość krtrtyyu
z tą kupą to mnie rozwaliło