Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotujacy_niewiedzacy

Zarośnięte nogi

Polecane posty

Nie wiem czy to powinno być tu czy w " Zdrowie mężczyzny " otóż mam takie pytanie do panów jaki i pań co sądzicie o goleniu nóg oczywiście osobnika płci męskiej ?? Wiele razy spotykałem się z taka opinią że tylko modele lub pedały golą nogi. Nie jestem modelem pedałem tym bardziej nie ukrywam że mam bardzo zarośniete nogi jak i uda jak na swój wiek i to troche za dużo strasznie mi to przeszkadza a już nie wspomne o tym jak to wygląda. jak to golić ?

zwariowałeś ?! owłosione są na maxa męskie i seksowne,a ogolone? na maxa metroseksualne :-O co za pomysły chodzą facetom po głowach.. :-) Pokaż fotkę, kafeterianie ocenią czy zbliżasz się z tym owłosieniem do pradawnych przodków :-)

facet z ogolonymi nogami musi wygladac zalosnie. facet musi miec troche wlochow i basta :classic_cool:

Gość tak niech wstawi też zdjecie
jajec by ocenić czy ma golić czy nie.

a na jajcach powinny byc przycięte! ogolone tez nie, bo to wyglada komicznie.. jak ma owlosiony brzuch, nogi, pachwiny.. a tu takie gole kółeczko wokoł badąga :D pod pachami powinni się golić i na twarzy.

ok to zrobie zdjecie i wstawie. uno momento.

Gość pepinkaaaaaaaaa
No u mnie w Bawarii to jest sporo facetow z ogolonymi nogami, ale to rowerzysci, wiec zawsze mozesz powiedziec, ze jestes kolazem:) A tak powaznie, to bedziesz mial potem problem, jak raz ogolisz to bedzie rosla szczecina. Chyba , ze sprobuj depilator, odrastaja rzadsze i delikatniejsze. (ale po kilkakrotnym urzyciu dopiero)

Jaka szczecina ? :)

Gość pepinkaaaaaaaaa
no takie proste twarde i ciemniejsze

haha :-D widywałam bardziej owłosione i były super :-) u Ciebie też jest super, przestań wymyślać jak baba 🖐️

no to chyba kiedys ogolilem i tak mialem. Moze przez to mam teraz takie zarosniete Na zywo gorzej wygladaja te wlosy. mi nic nie przeszkadzalo dopiero mi stara nie wypomniala, zebym sobie nogi ogolil :/ sam bym na to nie wpadl. dopiero pod naciskiem otoczenia zaczelem o tym myslec.

Gość pepinkaaaaaaaaa
No ale i tak bedziesz musial zaczac od zwyklej maszynki, bo depilatorem mozna golic nie dluzsze jak 3mm

nio wlasnie dziewczyna mi powiedziala, bo jak za dlugie depilatorem to skóre mozna wyrwac sobie. ale depilatorem to rzeźnia :classic_cool: boje sie, ze popsuje sobie nogi jak zaczne depilowac, moga wrastac itp.

Gość samira chandra
mój facet też jest włochaty i taki ma być :) jakby sobie coś ogolił albo wyrwał to bym go z łóżka wyrzuciła :D

Gość pepinkaaaaaaaaa
no z depilatorem to trzba wytrwalosci, ja za pierwszym razem musialam wyciagac "recznie" wrosniete wloski . Godzinami skubalam. Ale teraz jest ok:) A na poczatku boli jak cholera!

Gość pepinkaaaaaaaaa
Ale mam pomysl. Idz na wosk do kosmetyczki. Boli , ale raz dwa i po wszystkim. Kilka sesji i odrosna rzadsze.

dziekuje za pomysl z woskiem, chyba skorzystam :)

mam pytanie, czy dupe woskiem też mi wydepilują bo mam włosy koło jelita grubego i chciałem się ich pozbyć raz na zawsze.

Gość taaaaaaak!!!
potem ogolisz jeszcze torbe i wybijesz jedynki gorne i wracaj do przedszkola!!! a te co lubia cioty daja mu zajebiste porady:((((( bo wlosy na nogach sa nie higieniczne co??

Gość taaaaaaak!!!
eheheheh......autor sie szykuje na parade rownosci!!! raczej wedla wydepiluj a nie nogi!!!!

no mi się wydaje, że czasy gdzie kazdy chodzi zarośniety jak małpa skończyly się. ale ja na swoje wlosy na nogach nie zwracalem uwagi dopoki ludzie mi tego nie zaczeli wypominac. wiec ja sie tylko staram dostosowac do czasów. co kogo obchodzi, ze mam wlosy na nogach, nie rozumiem.

Gość facet weź ty się
własną pięścią uduś i zbieraj te giry lala

Gość pepinkaaaaaaaaa
Wszystko sie woskiem depiluje. Eeee noooo pewnie, ze teraz wlosy sa nie za modne. Ja nie mowie, zeby autor sie zawsze golil, ale przerzedzic mozna. Jasne , ze bedzie na poczatku lysy, ale co tam. Szkoda, ze nie pomyslales o tym w zimie.

dobra to nie depiluje, moze pozniej woskiem ale jak bede mial czas. teraz sesja :classic_cool:

facet ma być zarośnięty i już. ogolony chłopak nie jest w ogóle podniecający, nie ważne, czy goli sobie ręce, nogi czy jaja...

Ja nie pomyslalem w zimie bo dopiero teraz zrobilo sie cieplo, wyszedlem w krótkich spodenkach i wszyscy sie patrzą na moje nogi. Usiadlem sobie w parku, a jakis gosc od razu obcina moje nogi. Nie rozumiem tego pedala. Cos bym mu zrobil ale tak nie mozna. Tylko nie rozumiem co on sie mi na nogi patrzy.

Gość powalilo cie chlopie

Gość taaaaaaak!!!
no wlasnie....... co kogo obchodzi......????? a jednak zaprzeczasz samemu sobie...... biedny jestes chlopaczku..... palcow u rak tez mamy za duzo....tego malego mozna obciac.... jak bedzie taka moda to tez obetniesz???

Gość extrakt z pindoura
Na zdjeciu przynajmniej nie jest tak zle, ale i tak wygrywa kafe na monitorze :P