Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotujacy_niewiedzacy

Zarośnięte nogi

Polecane posty

Gość dfghjkl;
NIE GOL BO POTEM BEDZIESZ MIAL JESZCZE WIECEJ, CZY TO PO WOSKU CZY DEPILATORZE, ZOBACZ JAK KOBIETY SIE GOLA IM STARSZE TYM CZESCIEJ

Gość skąd się takie
syntetyczne lale biorą? strinie sobie na zgrabną dupcię kup to może się załapiesz na jakiegoś majętnego korzenia

a ta co chce mi malego obciac albo palce od rak to wez ty sie w glowe uderz kobieto. my o zupie a ta o dupie.

Gość taaaaaaak!!!
sam sie jebnij w glowe pedalku!!! te wszystkie idiotki ktore cie tak namawiaja na depilacje i pisza ze wlosy sa nie modne a jakos jedna z druga lba nie ogoli na zero co??? totalnie nie masz wlasnego zdania i ulegasz latwo wplywom !!! to z palcami to byl przyklad tepaku!!!

Gość pepinkaaaaaaaaa
Ktore wszytskie??????? Chyba tylko ja. Dla mnie to nie pedalkowate. Ja nie lubie takich starsznie zarosnietych facetow. Brzuch piers plecy... A nogi jak sa baardzo owlosione, to tez nie wygladaja najlepiej. Wiec sie nie dziwie , ze autor ma dylemat.

Gość taaaaaaak!!!
to wydepiluj sobie glowe!!!

Gość pepinkaaaaaaaaa
Przyklad z palecem byl totalnie bez sensu. Przeciez jak sa modne jakies fryzury, czy ciuchy, to wszyscy w jakims stopniu ulegamy modzie. Kiedys kobiety w ogole nie depilowaly sie, a teraz ???? Wstyd miec wlochy. Faceci tez juz (przy najmniej na zachodzie) robia cos z soba i wlasnie tez z nadmiernym owlosieniem. Dla mnie to normalka.

Gość pepinkaaaaaaaaa
Ale dlaczego ja mam golic glowe? Co do czego dziewczyno! Co to za porownania?

ta taaaaaaak!!! to jakas jebnieta na glowe dziwka. mowimy o depilowaniu nog a ta mowi zeby kobiety sobie glowe depilowaly. Idiotka.

pepinkaaaaaaaaa a golisz cipke ?:)