Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie wątroba

Dlaczego w ekstra autach widac tylko takie plastikowe sztuczne lachony

Polecane posty

Gość boli mnie wątroba

a normalnych dziewczyn raczej nie ujrzy się w takim samochodzie ? Czyzby swiadczylo to o pustosci facetów ktorzy patrza jak debile na wyglad ? :-o

Gość Bo to są utrzymanki szefów
one są tylko do ruchania, za to jeżdżą sobie na zakupy;)

Gość qwertyyyyy7
być może dlatego ze potrafią o siebie zadbac w przeciwienstwie do autorki ktora jak wynika z powyzszego ma jakies kompleksy.

Gość boli mnie wątroba
To ewidentnie swiadczy o tym ze faceci to pustaki ktore mysla glowka a nie glowa bo jak mozna kogos oceniac tylko przez pryzmat wygladu ? :-o

Gość boli mnie wątroba
A tak poza tym fajne ze te anorektyczne szmaty same zarobily na takie auto :-o

Gość Livre__
Masz przynajmniej ból wątroby.Zajebista sprawa.

A ja z moim facetem jeździmy wlaśnie BMW piątką (sama też czasami gdzieś nią pojadę ale w większości po stronie pasażera) i nie uważam siebie za plastikowego, sztucznego lachona. Z moim jestem w związku 4 lata, samochód kupiliśmy stosunkowo niedawno, wspólnie i wlaśnie denerwujące jest to co slyszę jadąc z nim gdzieś w Polsce autem. Glupie komentarze typu "jest z nim dla kasy, napewno sponsor" itp są bardzo nie na miejscu. Na samochód zbieraliśmy wspólnie pieniądze, kupiliśmy go ze względu na jego niezawodność i po prostu jakość (poprzednie auto to kompletna porażka) To samo kiedy slyszę komentarze na temat mojego faceta, że pewnie skoro się wozi bmw to jakiś zakompleksiony frajer, napewno mnie leje itp itd natomiast on nawet groźnie nie wygląda ;) Nie wiem skąd się biorą te chore stereotypy i radzilabym ludziom nie oceniać kogoś pochopnie, nie znając go, szczególnie nie oceniać po tym, czym się wozi, bo to malo inteligentne :D

Gość totylkoja_____
bo bogaci sa pusci i te plastikowe lachony pasuja do nich najlepiej czyli swoj swojego znajdzie :)

Gość a to ciekawe jestt
bo casablanca i jej kark jezdza nowa bmw 7 i faktycznie ona pusta zdzira a on nadziany pusty kark :D

Gość prezes z plastikiem
lepiej mieć Bmw i lachona niż nie mieć nic

Gość totylkoja_____
no sprawdza sie :) pusty pustego znalazl :) dobrze im tak :)

a to ciekawe jest------a skąd Ty istoto możesz wiedzieć czym ja jeżdżę ? za to Ty taki pełny jesteś :D

Gość a to ciekawe jestt
ta regula sie sprawdza jak zadna inna zajebiste fury = plastikowe lachony czytalem jak pisalas z laska ktora chciala kupic bejce pytala cie ile spala twoja 7 tzn twojego karka :classic_cool:

Gość yapapapa
znam takie siwe do białości i hebanowe KRÓLOWE samochodów haha jadą dumne z otwartym oknem w jakiejś skórzanej UWAGA tylko BIAŁEJ ALBO CZARNEJ kurteczce po seansie dwudziestominutowym w solarium jeszcze lekko czerwone zmalowane jak suki oczywiście czarna kreseczka brewki namalowane paznokcie STANDARD czerwień obok nich jakiś kark i wozi taka dumna dupe robią kułeczko po mieście i kark ich dosiada na tyle żałosne jesteście ludzie się z was śmieją

Nie generalizujcie ludzie. Ja jeżdzę BMW 5 a jakoś w ogóle na solarium nie chodzę, nie jestem stipsowaną, wytapetowaną blondyną. Normalna dziewczyna ze mnie nawet bym powiedziala, że naturalna porównując się do większości, bo oprócz oczu się nie maluję. Mój facet też nie jest karkiem, jest normalnie zbudowany, nie jakiś mięśniak. Nie jest lysy i nie burzy się do każdego. Tak więc być może i to wyjątek, ale jednak NIE WSZYSTKIE i NIE WSZYSCY :)

Gość a to ciekawe jestt
i kto zaprzeczy ze laski leca na karkow w furach za 200 tys ???????????????????????????????????????????????????????????

Gość a co cie to obchodzi
ja nie patrze nawet kto w jakim samochodzie siedzi, blacharo pasztecie