Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niska, niewymiarowa ;)

Może ktoś doradzi :) Suknia ślubna

Polecane posty

Gość Niska, niewymiarowa ;)

Chodzi o to, że jestem niską osobą (164) i jeszcze nie zrzuciłam kg po ciąży. Tzn po ciąży zostały mi "tylko" 3, ale od zawsze byłam grubsza :( Nie mam pojęcia w jakiej sukni byłoby mi dobrze, nie wiem, nigdy nie byłam w tym dobra.Nie wiem jaki fason, jakie ozdoby przy sukni czy bez nich... Zawsze ubierałam się jak rockówa, więc za nic nie interesowały mnie inne stroje. Ale przecież na ślub nie ubiorę się byle jak :) Chodzi też o to, by sukienka była tania. Mam na nią maks 1000zł... Ale wolałabym za mniej :( Wyglądam tak... http://www.voila.pl/493/k3p8b/?1 http://www.voila.pl/497/o9ifh/?1 To zdjęcia z innego wesela, nie mojego ;) Z tym, że mam mniejszy brzuch, bo wtedy byłam w ciąży. Ale tylko brzuch jest mniejszy, reszta taka sama.

Gość jgkyjh
no nie przeszadzaj nie jestes taka gruba tym bardziej ze na zdjeciach jestes w ciazy

Gość wredne nie wredne
Miarka ta druga przepiekna ale nie dla dziewczyny ktora nie jest szcupla suknia bardzo uwydatnia talie i biodra i tam figure trzeba miec nienaganna a ta pierwsza [rzepraszam ale jak namiot albo parasol pozatym straszecznie pogrubia

Gość ja to jaaaaaa
Wybierz taka suknie ktora przede wszystkim uwydatni Twoj biust czyli pokaze go ale rozszerzana nabiodrach zeby ukryc brzuch:)

Chodziło mi konkretnie o te cięcia poprzeczne bo reszta to inna sprawa;)

Gość lokatka
ja polecam przejsc sie po prostu do salonu i poprzymierzac :) w wiekszoci panie sa bardzo mile i chetnie cos doradza :) sama mam 164, i nie jestem szczupla osoba :P i do tego nieproporcjonalna - typowa gruszka ;) poprzymierzalam troche sukien i wybralam wg mnie i mojej mamy najodpowiedniejsza do figury :) a tak a propos bylam dzis na pierwszej przymiarce z kolezanka, ktora stwierdzila ze dobrze wygladam (mimo licznych niedoskonalosci do poprawek) ze suknia podkresla co ma podkreslac i tuszuje co ma tuszowac ;) a co do ceny sukni, to na sa przeciez salony w ktorych mozna sobie kupic suknie + wszystkie dodatki za 600zl. w poblizu mnie (w sosnowcu) jest np. http://www.sukniemaja.pl/ kolezanka tam kupila i byla zadowolona :) pozdrawiam

Gość lokatka
o, weszlam na ta strone i widze ze wszystkie suknie po 900, widac od zeszlego roku sie troche pozmienialy ceny :P

w sukni i tak pewnie bedziesz miec mniejszy brzuszek. Byłam przymierzac z kolezanka suknie. jest ona drobna, mały biust, waskie bioderka, nozki jak patyczki, ale jest całkiem zgrabna, ma tylko duzy brzuch. naprawde duzy, jak stanie tyłem, to brzuch ma szerszy od bioder ;) taka figura i tyle, a jak przymierzyła suknie to wygkladała bombowo!! Wciecie takie jak trzeba. W salonie ci pomoga, ale jezeli chcesz to zawsze mozesz zalozyc odpowiednia biielizne. PS Dobrze dobrany biustosznosz tez optycznie wyszczupli talie i wysmukli sylwetke.

Gość artemida10
MAM suknie myśle ze mogłaby cie zainteresowac ja tez mam wzrost 164 miałam obcas 7 cm ale zawsze mozesz sobie kiecke kupic na allegro wystawiłam ja za 800 zł ale moge sprzedac taniej ewentualnie. suknia jest swietna naprawde ukrywa zbedene kilogramy na brzuchu i biodrach, podkreśla biust no ja byłam bardzo zadpwolona tu masz adres stronny allegro http://www.allegro.pl/item1094466931_okazja_sliczna_suknia_slubna_biala_gratisy.html to jet emial do mnie artemida10@o2.pl moge wysłać ci wiecej zdjęć, lu gg 12746730 zapraszam