Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widominiczka 1985

Dlaczego z moich podatkow ma byc finansowane in vitro?

Polecane posty

widomiczka... a ja bym chciala wiedziec, jesli mozna... Jaki jest twoj stan posiadania dzieci? meza? faceta?

Gość a ja wam powiem jak to się ma
problem nie leży w in vitro tylko w niewłaściwej administracji. zachęcam do refleksji- topic jest propaganowy czysta demagogia tymczasem można pomyśleć o większychp roblemach i przy następnych wyborach zadecydować nie ksenofobicznie, nie wrogo, nie butnie tylko z pożytkiem dla wszystkich bo jesteśmy tak samo ważni- WSZYSCY

Gość ewrweqrew
zagłosuje na kaczynskiego m.in. dlatego bo on jest sceptyczny co do in vitro. mam juz dość propagandy dzieciorobów. największego dziecioroba komorowskiego czci się tak jakby był bohaterem galaktyki.

Gość a ja wam powiem jak to się ma
a głosuj se na kaczora on nam też przysporzył kolejnych co na nasze wysokie emerytury będą łożyć, ty tak samo? to ja poczekam aż będziesz stary i bezradny i jak na leki ci braknie to pogadamy

Gość a ciekawe jest to że
kurwa najpierw musze dożyć do tej emerytury żeby ją brać!!! A jak nie dożyje, bo nie będzie miejsca dla mnie w szpitalu bo jakaś kobitka zażycza sobie 10 in vitro a na ratowanie życia już nie ma kasiurki to na nic mi się nie przyda ten invitrowy noworodek i jego rzekome składki emerytalne, które pójdą na moją emeryturę której nie dożyję!!!

Gość a jak ta sama kobitka
płaci na szkołę, dom dziecka, centrum zdrowia dziecka, kastrację pedofili, i inne takie, a swoich dzieci, co by z tego skorzystały nie ma to jest wszystko w porządku?

Gość in vitro..
to nowy pomysł na wyciągniecie kasy z naszej kieszeni , niech to finansują fundacje ,może Jola by sie tym zajeła?

Gość a ciekawe jest to że
jasssne. A ja płace podatki to sobie życzę żeby mi cycki powiększyli i żebra wycięli i zrobili operacje plastyczną ryja i nogi wydłużyli i tłuszcz odessali bo nie mogę sobie znaleźć męża. :O Bez sensu :O Ja sie nie godze na in vitro, ja sie domagam powiększania cycków.

Gość domagaj sie ..
powiększenia cycków i mózgu.

Gość ja mam pomysła...
niech Owsiak zbiera kasę na in vitro ,jemu frajerzy beda dawac do konca świata i tydzien dłużej.

Gość wiadomo ze adna organizacja
nie zajmie się zbieraniem na in vitro bo jest za dużo rzeczy ważniejszych. Umierające dzieci, sprzęt niezbędny. Szkoda że nasz rząd też nie myśli tymi kategoriami. Najpierw wydadzą pieniądze na in vitro, a potem po porodzie to dziecko umrze, bo nie będzie wystarczającego sprzętu na uratowanie jego ia, i kółko się zamyka. Nie stać nas na in vitro.

Gość ja tez jestem przeciw finanso
a Ty nie potrafisz czytac: "Ja mam problemy z ciaza to widocznie tak musi byc, nie powinno sie ingerowac w nature, co zreszta czynisz ty nie podejmujac ryzyka niedonoszenia. Ze tak wygada selekcja naturalna." nie napisałam nigdzie,ze jak ktos ma problemy z ciaza to tak musi byc. i nie pisalam nic o selekcji naturalnej... o ingerowaniu w nature pisałam w zupelnie innym komtekscie a propo innej wypowiedzi na pewno nie na swoj temta... czytaj ze zrozumieniem...a jesli nie potrafisz to nie komentuj...

Gość Gabbi 25252522
Myślę, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. jakbyście same były bezpłodne to chciałybyście refundowania in Vitro.

'Myślę, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. jakbyście same były bezpłodne to chciałybyście refundowania in Vitro.' a z tym się nie zgodzę, bo bliżej mi do adopcji i wolałabym kasę z in vitro przeznaczyć na dom dziecka

Gość jola z bogdanca1
podpisuje sie