Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocura22

glupi układ...

Polecane posty

Gość kocura22

Bede pisac wprost, bez owijania w bawelne. Byłam z facetem 3 lata... jestem w 8 meisiacu ciazy, on 3 msc temu zostawił mnie dla innej. twierdzi ze przestal kochac(tak nagle?..). jeszcze tydzien temu ze mna uprawial sex. zalezy mi na nim i to bardzo... mieszkamy razem, niestety. on nie ma gdzie isc ani ja...jest mi ciezko, zle tesknie za nim mimo ze ejst obok... nie potrafie wybrnac z tego ukladu, nie potrafie pogodzic sie z tym, ze mimo jego obietnic i zapewnien ze stworzmy szczesliwa rodzine nic z tego nie bedzie.

Patologia, ale nie będę cię oceniać, bo różnie się w życiu układa. W każdym razie, jesteś w ciąży z gościem, on ma inną, mieszkacie razem i uprawiacie seks. Przemyśl to sobie.

Gość kocura22
moze i tak... tylko ja go kocham, po prostu go kocham, utkwiłam w jakims martwym punkcie nie umiem sie z niego uwolnic... po tym ostatnim razie, nawet sie do mnie nie przytula, traktuje jak powietrze...

Gość nie daj się babie!!!!
dupa nie facet !

Ty su=ie soba dziewczyna zajmij teraz, dziecko jest najwazniejsze, ułozy sie czy tak czy siak....

Kobieto, tkwisz w bagnie i to zajebistym. Musisz zacząć myśleć o sobie i dziecku, nie o jakimś złamasie, który ci wykręca takie numery. Jak wygląda wasze wspólne życie ? On ma inną ? Spotyka się z nią ? Kurwa, kobieto, nie zazdroszczę :O

Gość kocura22
wiecej, ona tu przychodzi...

Posłuchaj, taki układ nie jest głupi. To jest układ na maxa chory i jeśli to nie prowo, ogarnij się przed porodem, bo potem nie dasz rady.

Gość kocura22
nie to nie prowokacja... wiem ze to chory uklad, tylko najgorsze jest to ze jeszcze bardziej chore jest to ze nie moge z tego wybrac, probowałam, bylam nawet na policji... (demolka mieszkania itd) po jednej z awantur i probie wyrzucenia go z tad. Wiem, ze to nienormalne ze z nim sypiałam (teraz to sie nawet nie przytula..), to byl blad bo sama sprawiam w ten sposob ze przywiazana jestem dalej...

Gość kocura22
niestety nie mam gdzie sie podziac.

ja to sie tej pannie nadziwic nie mogę :o przychodzi sobie jk gdyby nic do "swojego" faceta, gdzie on mieszka z matką jego dziecka :o gdzie on ma oczy skoro sie zwiazal z takim bezczelnym babolem bez skrupułów :o

Gość kocura22
wynajmujemy to mieszkanie.