Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eryk86

Moja dziewczyna nie chce ode mnie pieniędzy! ;/

Polecane posty

na tym cały dowcip polega - że macie inne zdanie i trzeba to uszanować jeśli miałoby być, że sugerujesz, że ją pokochasz, jak się porządnie ubierze, to lipa - wybrałeś dziewczynę, która jest biedniejszy niż Ty, albo ją akceptujesz, albo nie zawsze można negocjować w szczegółach - nie, że ubierze się jak Ty wolisz (choć obiektywnie, ładniej by było), ale że przyjmie od Ciebie jakąś rzecz od czasu do czasu: imieniny, urodziny; to jest kwestia szanowania cudzej odrębności, nawet jeśli wyraża się w czymś dla nas głupawym inaczej szkoda sobie zawracać głowę, lipa i już

Gość Eryk86
Nie przeszkadza mi jak się ubiera - bo jest piękną kobietą i we wszystkim mi się podoba... Ale ona właśnie jest bardzo oszczędna, nie lubi wydawać jak to mówi "na duperele"... Nawet od rodziców z którymi mieszka nie bierze dużo pieniędzy, bo twierdzi ze nie potrzebuje... A nie jest z biednego domu.

Gość Bad kolo ....
No to chyba nie zaslugujesz na nia .... bo widze, ze ona cie przerasta madroscia i skromnoscia ... lepiej przyjrzyj sie sobie, czy aby ty nie powinienes cos z soba zrobic ....

Skoro wygląda ładnie, to w czym problem? Przeszkadza Ci sama świadomość, że te rzeczy kosztowały mniej? A może ona czuje się źle chociażby dlatego że to nie są pieniądzie, których sam się dorobiłeś, tylko Twoich rodziców?? Mnie by to krępowało nawet jakby mi facet za kino chciał zapłacić pieniędzmi rodziców. Jak ją kochasz to jeszcze zdążysz jej w życiu "nieba przychylić". Odczekaj troche, nie naciskaj, żeby jej to jeszcze bardziej nie skrępowało. I powinienieś się cieszyć, ze znalazłeś kobiete, której kasa nie imponuje i która nie przywiązuje wagi do rzeczy.

Gość Eryk86
Ale przecież ja mam dużo kasy... Nie rozumiem czemu ode mnie nie chce... Nie zabraknie mi...

Gość Eryk86
To prowo..daliście się nabrać durnie

Gość FREEpalestine
Eryk gdybys naprawde pochodzil z zamoznej rodziny intelektualistow, to pisalbys inteligentniejsze posty a raczej w ogole nie mialbys takiego problemu i raczej nie zalibys sie na kafeterii nie dajcie sie naciagac na prowo co wiecej moja intuicja mi podpowiada, ze jestes kobieta ;)

Gość gddg
Eryk86 Yves Saint Laurent, Versace, Prada, D&G, buty Christiana Louboutin'a itd. Akurat ;) Tania prowokacja, nudzisz sie chlopie?

Gość Ja ją rozumiem
Ja ją rozumiem, dziewczyna może nie chce być od Ciebie zależna. Jeżeli nawet od rodziców bierze mało pieniędzy to po prostu chce sama sobie radzić i być niezależna. A jeżeli jej mówisz, że zabierzesz ją na "porządne" zakupy to na prawdę może poczuć się urażona, że nie tolerujesz jej takiej jaka jest i chcesz coś w niej zmieniać.

Gość co za smieszny topik
w przeciwienstwie do ciebie nie jestem studentem z rodziny architektow, lekarzy i itp.- JESTEM ARCHITEKTEM, bynajmniej nie w Polsce - i uwierz to nie jest tak wspaniale platny zawod - znam lepsze - proponuje wiec bardziej wnikliwy research przed publikowaniem wypowiedzi, ktore maja wzbudzic powszechny podziw. Efekt wrecz odwrotny by the way. Ponad to jakos nie wyobrazam sobie wydawania takiej kasy o jakiej mowisz na ciuchy czy buty (czy w ramach researchu sprawdziles ile kosztuje prada, max mara czy co ty tam jeszcze wymieniales?) - dodatkowo nie wiem jak moze byc na takie zakupy stac studenta - musi byc z ciebie niezly pasozyt - a jako pasozyt ktory bierze kase od rodziny bez mrugniecia okiem, nigdy nie zrozumiesz zachowania swojej dziewczyny, ktora ma wysokie poczucie godnosci, i ktora jezeli bedzie wydawac kase to swoja wlasna, bo chce bys samowystarczalna a nie na utrzymaniu 24-letniego szczyla; a kim ty dla niej niby jestes zeby brala od ciebie pieniadze? chloptasiem z 'zamoznej' rodziny ktoremu za wiele sie wydaje - zreszta powinienes ja za to cenic bo niejeden pustak chetnie by wyciagnal od ciebie te kase ktora tak lubisz sie przechwalac; powinienes juz zaczac sobie szukac takiego pustaka bo roznice w podejsciu do zycia miedzy toba a twoja dziewczyna sa nie do pogodzenia w dluzszej perspektywie czasu. Na koniec obserwacja oparta na wieloletnich obserwacjach przyjaciol z rodzin o jakich pisales - lata pasozytowania na rodzicach i dostawania wszystkiego co najlepsze od nich prowadzi zazwyczaj do braku samodzielnosci - i tak rosna ciamajdy, ktore niby maja wszystko ale w wieku lat trzydziestu kilku w dalszym ciagu sa na garnuszku rodzicow - i patrzy sie na nich z lagodnym usmiechem pelnym litosci.....

Gość Do Eryka
To ze masz duzo pieniedzy to nie znaczy ze mozesz sobie kupic dziewczyne. Uvazam ze te markowe ubrania vcale nie sa takie ladne i vcale jej sie nie dzivie ze ich nie chce. Buty Prada sa okropne. Uvazam ze masz bardzo madra dzieczyne ona chce bys samma soba a nie t osoba ktora ty marzysz

Gość do eryk
buty czy firmy podane przez ciebie kosztuja po kilka tysiecy chyba ze masz na mysli podroby

Gość Plepsboyout
Hahaha Niezly prowokant z ciebie ja sfoiei dzefczynie kupilem doniczke z kfiatkiem (ladnym!) i sie cieszyla xD No ale ja sie nie znam bo jestem z ten tego no plepsu no ;D