Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co tam macie

Co nosicie w swoich torebkach?

Polecane posty

Gość Co tam macie

Gość dużo by pisać

Wszystko co do niej wrzucę już sie stamtąd nie wydostaje ;) Chyba że robię gruntowne porządki w torebkach. Także w tej chwili ciężko stwierdzić, bo nie o wszystkim co wrzuciłam pamiętam ;)

Gość tytytyt
portfel wielki notes klucze do domu kluczyki do auta kosmetyczka szczotka do włosów okulary przeciwsłoneczne pendrive'y 2 komórki odtwarzacz mp3 na wszelki wypadek perfumy owoce na przegryzkę wodę plus wszystko inne, co akurat muszę przewieźć...

Gość Co tam macie
Ja oprócz standardowych utensyliów kobiecych bywa,że noszę czasem świeży stolec zawiniety w alufolię..... Czekam na wasze refleksje. Co jest ważne a co można pominąć w tradycyjnie rozumianej damskiej torebce? Zapraszam do dyskusji!

Gość Do tytyty
A czy nosisz też w torebce kulkę?

Gość tytytyt
O jaką kulkę Ci chodzi?:):)

Gość Co tam macie
To na górze to wiadomo co:O poza tym ja nie jestem kobietą.I nie noszę kobiecych torebek:P

Gość Do tytyty
Mam na myśli -antyperspirant w kulce.:)

Gość tytytyt
Aaaaa:):) rozumiem. Raczej preferuje dezodoranty w sztyfcie:):)

Gość och masz racje jest tylko
portfel 2 telefony grafik do pracy kabel USB-mini USB czasem ładowarka do telefonu pół apteczki (na wszelki wypadek) kilka tamponów i podpaskę awaryjnie okularki długopisy ołówki czasem woda i coś do jedzenia

małe perfumy błyszczyk/balsam do ust klucze identyfikator

Telefon, chusteczki nawilżające, klucze, zapalniczke, rajstopy, gumy do zucia, tabletki apap, szczotke do włosów, perfumy, błyszczyk, portfel, długopis :)

Gość Do tytyty
No właśnie o to mi chodziło:):) ok dzięki. Eh temat zawartości damskich torebek to jak temat rzeka tzn temat morze i jak słusznie zwróciła uwagę tu jedna z uczestniczek w dyskusji"co tam się znajdzie może już nie powrócić":):) Listy tu przytoczonych przedmiotów jak najbardziej tej zawartości odpowiadają. Może być tych przedmiotów jedynie więcej:):)

Gość ona1919
dokumenty,szczotka do włosow, błyszczyk, szminka, perfumy, podpaski, telefon, sluchawki, klucze, chusteczki, portfel, dlugopisy i mase niepotrzebnych rzeczy :)

Gość Ciekawe zagadnienie 1
Kabel usb mini usb pendrive/vy podpaski tampony mp3 komórki klucze.....ŁO Matko nieźle tego jest...!!!:D:D))

Gość ona1919
jeszcze pendriva i leki :D

Gość fedveff
portfel komorka lusterko z pudrem blyszczyk grzebien perfumy chusteczki klucze papierosy czasem

Gość a ja mam tak:
puder, pomadka, tusz do rzęś,kredka do oczu, chusteczki (to wszystko w małej kosmetyczce) długopis, lustereczko, 1 podpaske i tak awaryjnie majtki na zmiane :D nigdy nie wiadomo , co się może wydarzyć niespodziewanego... :D

Gość a ja mam tak:
a naturalnie jeszcze portfel, dokumenty, grzebień, telefon bo zapomniałam :)

Gość Ciekawe zagadnienie 2
Autorze a można wiedzieć skoro jesteś mężczyzną dlaczego Cię to tak ciekawi;) A do Pań mam pytanie...czy zdarza wam się też nosić np rozrzucone drobne pieniądze,spinacze,otwarte opakowania po dropsach czy tic tacach(o których zapomniałyscie np już z miesiąc :D) oraz spinacze i guziki?:D:D:D:D

Yyy, dużo rzeczy :) teczka z dokumentami, kalendarz, piórniczek z piórem, ołówkami,markerem, dokumenty, portfel, dwa perfumy małe, błyszczyk, balsam do ust, krem do rąk, krem do buzi, telefon, podpaskę, tampony, mini zestaw do szycia, leki podstawowe, np. przeciwbólowe, 2 bransoletki, kolczyki, kilka papierków, parasol, chusteczki higieniczne, krzyżówki, mała butelka wody :) do niedawna był jeszcze zszywacz :p

chusteczki odtwarzacz mp3 czasem krem, fluid czy puder, ale to rzadkość

a ja nie mam w torebce niczego nadzwyxczajnego - i ogólnie niewiele rzeczy w niej nosze ale jak mnie dziś zatrzymala policja do kontroli - to dokumentów znakleśc nie moglam - aż musiałam wszystko wysypać na siedzenie obok :) ja nie wiem jak to sie dzieje - nawet jak mam pustą torbą a sytacja jest stresujaca :) - to nic w niej znallesć nie mogę :)

Gość Dr ebuilderr
Ciekawe zagadnienie. Rzekłbym"pokaż mi wnętrze swej torebki a powiem Ci kim jesteś":D:);)

Gość a ja mam tak:
no mnie zdarzają się rozsypane drobne pałętające się po torbie , hehe :D

Gość Dr ebuilder
Firana-ja mam tak samo z kieszeniami. I bynajmniej nie dlatego,że są dziurawe. Dochodziło już do tak absurdalnych sytuacji,że raz portfel lub telefon w tej kieszeni był a raz go nie było i dopiero później się znajdował. Doszedłem do wniosku,że stres jest jednym z najlepszych iluzjonistów jakich znam!:D:D

Gość hah, naiwni ci faceci
portfel chusteczki woda notesik długopis książka telefon słuchawki pendrive szczotka lusterko błyszczyk/pomadka klucze dokumenty podpaska krem do rąk to zazwyczaj standard w mojej torbie :P