Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co tam macie

Co nosicie w swoich torebkach?

Polecane posty

Gość Problem drobnych i innych
takich niewiadomo skąd i jak:D:D to standard. Czasem jest tego tyle,że na dobre fajki i piwo by wystarczyło:):):D

Gość Traj egen
Jak mam taką małą, kopertówkę, na jakiś spacer to zawsze na sto procent jest w niej : portfel chusteczki higieniczne puder matujący perfumy błyszczyk gumy do żucia. bez tego czuję się jak bez nogi ;p

Gość niestandardowo
cukierki

Gość ZenonTheHydraulic
Głównie narzędzia. Ale bywa też flaszka czasem gumy. Ale nie te do żucia tylko współżucia. Yyy współżycia znaczy się kiedy w domu ładna klyjentka się zdarzy:classic_cool:

teraz i tak juz bardzo sie pilnuję i zawsze klucze i komorkę wkładam w jedno - stale miejsce - choćby ziemia mi sie pod nogami paliła - bo dość juz miałam przez to nerwów . Teraz swiat sie może rozpadać - ale musi ppoczekać zanim schowam klucze . a policja mnie dziś po prosu zaskoczyla - choć oczywiscie okazalo sie ze przegląd od miesiaća jest juz niewazny :):):)

- Carmex - perfumy - no-spa + paracetamol - lakier bezbarwny do paznokci - saszetka z : tomaponem, podpaska i wkładkami higienicznymi - chusteczki nawilzane do rak + chusteczki do higieny intymnej - husteczki higieniczne - antybakteryjny zel do rak + krem do rak - plaser na opryszczke(mam sklonnosc wiec ewentualnie musze go miec) + plasterek na otarcia - dwa telefony - klucze do mieszkania - zawsze gdzies po torebce lata bizuteria - setki paragonów - portfel - zapalniczka - gumka do włosow+ wsuwki - granulki homeopatyczne - sciereczka do okularów( ewentualnie pudeleczko na soczewki) - kilka blyszczyków - długopis - guma do zucia - dwie karty pamieci + pendrive przy kluczach do mieszkania Sporo tego ale na pozor moja torebka wcale nie przypomina torby turystycznej:)

Gość Collecttioner
Nie no Anioł tym co ma w Torebce to mógłby zatowarować sklep "1001 drobiazgów":D:D szacun:D:D

pottfel z pieniędzmi, biletami, wizytówkami, dokumentami, kartami i pieniędzmi chusteczki higieniczne chusteczki nawilżone saszetka z wkładkami panadol extra hascovir plaster gumy do żucia klucze do mieszkaniai samochodu reklamówka i siatka ekologiczna rano - 2 kanapki do pracy mała butelka z wodą jak mokro - parasolka perfumy komórka i słuchawki do niej 4 x pendrive kalendarz A5

latwiej chyba wymienic czego nie nosze w dodatku lubie wieksze torebki wiec nie dosc ze mam tam pol mieszkania to jeszcze mam troche miejsca :D a jak torebki dluzej nie wyciagam to potem jak przegladam co w niej mam to jakbym w cudzej torbie grzebala :D i nawet jest w tym troche prawdy bo moj maz i syn tez bezczelnie sie podlaczyli do moich torebek i potem wyciagam zdziwiona np. duza metalowa zwijana miarke meza albo kamienie pozbierane jakis czas temu na spacerze przez mojego syna. o samochodach ktore codziennie wpycha mi do torby nie wspominam nawet. do tego oczywiscie trzeba dolaczyc moje skarby ktore zaginely w odmetach torebek, lewe ramie mi siada powoli, chyba pora na malutkie torebeczki w ktore zmiesci sie tylko telefon i klucze :P he he czasami mam taka "lekka" torebke ze maz ja na zakupach nosi :D

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaa
kondomy extrRA Largeee

Gość kobieta kwadrat
portfel, dokumenty, terminarz, klucze od mieszkania/szafki w szatni/mieszkania nr. 2, legitymację i papiery na uczelnię, teczkę z notatami, dwie książki, telefon, od chuja chusteczek higienicznych, chusteczki do higieny intymnej, zeszyt, długopisy, wypchaną kosmetyczkę, jakieś prochy na ból brzucha/głowy/zęba/na alergię, gumy do żucia, etui na okulary, mini szczotka do włosów, jakieś śmieci sprzed dwóch lat też się znajdą :P a w mniejszej to tylko portfel, dokumenty, klucze, telefon, kosmetyczka, chusteczki i jakaś książka :P

Gość kobieta kwadrat
i zapomniałam o najważniejszym, czyli o jogurcie do picia, bez niego nigdzie nie wyjdę :P

portfel telefon chusteczki nawilżające chusteczki higieniczne długopis woda niegazowana dla mnie woda niegazowana smakowa dla starszej córki butelka ze smoczkiem i piciem dla najmłodszej córki pampersy dla córki podpaski , tampony dla mnie gumy do żucia ciasteczka chrupki bułka klucze długopis notes szczotka do włosów spinki i gumki do włosów, opaski dla córki parasol pełno okruchów

portfel komórkę chapstick lub carmex chusteczki higieniczne/chusteczki nawilżane butelkę perfum antyperspirant kilka tamponów szczotka do włosów saszetka z kluczami (wszystkimi) ibuprom lub saridon yaz długopis często zupełnie niespodziewanie zdarza mi się tam znaleźć pampersa (oczywiście czystego) soczek w kartoniku paczkę herbatników smoczek buty dziecięce/skarpetki :)

Gość JSnsjcnka
Odświeżam !:) Dziewczyny wpisywac się ;)

Gość smętarz dla zwierzaków
krucyfiks wode swieconą durexy łopate kaftan bezpieczeństwa pavulon benzyne zapałki

Gość suzie max
:D

Gość prinzesska27
2 telefony Blyszczyk Potrmonetke Tampony husteczki I pare pierdol