Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibic piłki

narzeczona sie obraziła

Polecane posty

Gość kibic piłki

wczoraj oglądałem mecz Ghana - Niemcy i nagle moja luba zaczęła paradować w bieliznie przed telewizorem powiedziałem jej kochanie teraz nie ma mowy bo oglądam mecz a ona nic dalej mi zasłania i się cieszy i wkońcu wybuchłem kur... posuwam Ciebie co noc a mundial jest raz na 4 lata i nie dasz mi obejrzeć i mówie ze szlaban na seks za jejzachowanie do końca mundialu obraziła się jak nigdy teraz nawet przeprosić sie nie da mieliście cos podobnego?

Gość lody pistacjowe
to co juz nie ma przerw na reklame?

Gość odpowiem.....
ogólnie wiadomo że dla prawdziwego kibica takie wydarzenie jak mistrzostwa świata są najważniejsze ale mogłeś zareagować inaczej i kulturalniej nie uważasz ? a co byś zrobił jakby Twoja dziewczyna oglądała dla niej coś ważnego w tv i Ty byś miał ochotę na sex a ona by Ci tak odpowiedziała hmmmm ?...założę się że obraziłbyś się na nią i jeszcze zwyzywał od najgorszych na wszytko jest rada ...ważny jest tylko dobór słów i podejście ja na jej miejscu przedłużyłabym ten szlaban na sex o następny miesiąc po mistrzostwach :D

Gość kibic piłki
wolę później skupić się na partnerce a nie tylko odbębnić bo zaraz druga połowa

Gość kibic piłki
ona wie że nienawidzę jak mi sie przeszkadza podczas oglądania meczów i co najlepsze to już było mówione na poczatku naszego związku powiedziałem jej że oglądam mecze i nawet nie próbuje tego zmieniać ja jestem mężczyzną i jak widzę że kobieta nie ma ochoty daje spokój póxniej sama przyjdzie i jeszcze poprosi

Gość jesteś
sam sobie winien zraniłeś jej uczucia gdybyś to inaczej rozegrał to obydwoje byli byście zadowoleni

Gość pijaffka z nat mosza
ale z ciebie glab.Dziewczyna miala ochote a ten oblal ja "kublem zimnej wody" na otrzezwienie.Upokorzyles ja. To ona powinna dac ci szlaban a nie ty.A co w tym zlego pociupciac sobie przed tv? A chocby sobie tylko posiedziala na NIM to cos zlego? Na jej miejscu zostawilabym ciebie bo nie lubie takich sztywniakow

Gość taka jedna co nie jedno wie:)
jej chyba o to "kurwa !" chodziło" :D swoja drogą mogła sie wstrzymać z paradowaniem na golasa przed tobą w czasie meczu:P:P:P niektóre baby są takie niekumate:D

Gość jesteś
ja też bym Cie zostawiła chyba nie zniosłabym takiego typa jak Ty

Gość kibic piłki
to złego że oglądam mecz jakby nie mogła poczekac czy wy myślicie że wszyscy mężczyzni za wami polecą jak pokażecie ciało? nie obrażajcie nas codziennie ma seks i akurat chce podczas meczu chyba tylko żeby mnie zdenerwować

Gość kibic piłki
zostawiłybyście takiego typa jak ja bo chce raz na 4 lata obejrzeć w spokoju mundial haha jak będziecie miały takie podejście ciężko będzie wam znaleźć kogoś porządnego no chyba że jakiegoś królika który będzie na każde wasze skinienie

Gość jesteś
ona faktycznie w złym momencie przyszła ale to ty wyszedłeś na chama bo nie potrafisz dogadać się się z własną kobietą nie umiesz rozwiązać tak prostej sprawy zamiast pogadc wytłumaczyć jej to ją upokorzyłes i zareagowałeś złoscią na jej chęci zastanów się czy tak powinno być

Gość 12345654321
co za cham z Ciebie laska powinna kopnac cie odrazu w dupe po takiej wypowiedzi

Gość 12345654321
ja bym zostawila nie dlatego ze taki typ chcial ogladac mecz tylko dlatego jak sie zachowal i nie ma przebaczenia dla takiego chama jak ty kopa w dupe nic wiecje ci sie nie nalezy nie zaslugujesz na zadna kobiete i zadna milosc

Gość dryl
Fakt, że mogła poczekać, ale za upokorzenie i słowa o szlabanie na sex powinna owy szlaban przedłużyć do końca roku

Gość kibic piłki
przed mundialem powiedziałem jej że będę chciał oglądać wieczorne mecze. poprosiłem żeby mi nie przeszkadzała, uprzedziłem ją bo wiedziałem jka bylo a że niektóre z was są niereformowalne i dopiero można dotrzeć jak ise podniesie głos to już nie moja wina

Gość jesteś
tu nie chodzi o króliki tylko Wasze wzajemne relacje i o to czy chcecie ze sobą rozmawiać i o Wasze wajemne zrozumienie. mogłeś jej powiedzieć np. ze ją kochasz ze jest najpiękniejsza i najważniejsza ale zeby troszke poczekała i przytulić ja do siebie czy cos

Gość jesteś
a to ze ja uprzedzałś i prosiłes zeby nie przeszadzała to nie znaczy ze sprawa została załatwiona nie dogadaliscie sie jak sam widzisz skoro ci przeszkodziła

Gość kibic piłki
powiedzialem kotku jest dobry mecz jak się skończy zjawię się ona no dobrze i kur.. po 5 minutach znów nie widzę co się dzieje na boisku tylko ją i co mam myśleć ? jest ze mną 3 lata i wie że jak mówię nie to znaczy nie, a mimo to próbuje to nie jest normalne. Każdy człowiek ma swoje granice, no ile można.

Gość miales racje
ja sama mistrzostw nie ogaldam, ale moj chlopak owszem. Nie wcinam mu sie kiedy oglada, lubi wiec mu nie przeszkadzam. Czasem jak mam ochote to usiade obok niego i sie przytule i wtedy juz od niego zalezy czy chce ogladac dalej. Ale nie ide do niego naga i nie szantazuje go swoim skapym ubiorem. To Twoja laska chciala na sile zwrocic na siebie uwage, bo liczyla ze porzucisz ogladanie. Blad z Twoje strony autorze , ze tak na nia napadles mogles to zrobic delikatniej;)

a daj juz spokoj, wez ja przepros kup kwiatka i wytlumacz jeszcze raz.. a nie teraz sie boczyc bedziecie na siebie? szkoda zycia

Gość jesteś
kocisko ma racje...

Gość dobry koles jestes hahahahahah

Gość kibic piłki
nie chcę ze mną rozmawiać i unika mnie, ona chyba nie wie na jakiego typa trafiła :)

Gość chinota
ona jest zazdrosna że jest dla ciebie ważniejsza od niej

Gość kibic piłki
kwiatek jest, powiedziałem że ładną sukienkę dla niej widziałem ale ona trzyma się twardo, nie wiem dlaczego ale podnieca mnie troszkę to że nie jest tak latwo