Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalaniasta

prosze o porady dotyczace seksu analnego

Polecane posty

Gość nalaniasta

nigdy tego nie robilam i nie wiem czego sie spodziewac. moze to glupie ale wydaje mi sie ze jak wejdzie to puszcze baka.. czy przed analem robi sie lewatywe? czy nalezy to rrobic bezposrednio po wyproznieniu czy mozna ot tak w kazdej chwili???? czy mozliwe jest ze penis bedzie w kupie? itd itd

Gość nalaniasta
aha i jeszcze takie pytanie czy moga sie pojawic po analu jakies problemy?? typu biegunka, bol czy cos??

Gość specjalista od anala
no to tak: - bąków nie ma - wystarczy że zrobisz kupę, odczekasz i się dokładnie wymyjesz - jak ci sie nie chce kupy to po prostu się umyj - pupę najdokładniej ;) Mi się nie zdarzyło nigdy mieć kupy na penisie :P I pamietaj, żeby najpierw rozgrzał cię paluszkiem, potem dwoma, trzema, czterema i dopiero wtedy niech wsadza swojego zaganiacza. No i przede wszystkim duuuużo żelu - i w twojej pupie i na jego kukurydzy. Polecam żel do masażu durexa, w każdym rossmanie kupicie ;)

Biegunka może być jeśli spuści ci się do pupy. Sperma wtedy działa jak lewatywa, po za tym musi jakoś wylecieć ;)

jezeli chodzi o zel to durexa to mozna sobie wypierd.... nie nawilza dobrze a drogi jak cholera... ja wypróbowałam wszystko i najlepszy jest żel do usg... do kupienia w każdej aptece za 5-10 zł... żel taki naprawdę jest bez zapachu i bez smaku... nie ma się uczulenia a poślizg daje super... skoro stosuja go do urzadzeń w badaniu usg... i mój gin stwierdził że jest najlepszy nawet do normalnego seksu jak kobieta bierze tabsy i ma suchośc pochwy... także że l do Usg ja polecam Hasco Lek.... butelka ma 1 l pojekmności więc na dlugo starczy... można go przelać do mniejszego opakowania np po żelu durexa z pompką :) pozdrawiam i miłej zabawy życzę :)

lewatywa najlepsza... Pierwsza lewatywa jest troche dziwna ale każda następna to w zasadzie nawet przyjemność a potem takie uczucie czystości :) Po takim zabiegu masz 100% pewność że będzie czysto i pachnąco :)

Gość nalaniasta
niestety nie zdecyduje sie na lewatywe.. nie odwaze sie. a jak bede czula baka w dupie to wtedy nie probowac?

Gość nalaniasta
a tak wogole to co to za przyjemnosc?? w odbycie nie ma nic co by robilo dobrze... co sie wtedy cczuje?

za pierwszym razem to bedziesz czuć jakbyś kupę robiła ;) chyba że bedziesz super podniecona to orgazm nieziemski. No i to nie jest seks na codzień - musisz być już rozgrzana i najlepiej sobie ręką pomagaj ;)

dokładnie anal jest jako tzw wisienka na torcie... raz na jakis czas... ja i mąż lubimy anala ale nie za często...

" niestety nie zdecyduje sie na lewatywe.. nie odwaze sie. a jak bede czula baka w dupie to wtedy nie probowac?" Czego się boisz? Lewatywa to normalna sprawa. Poza tym jest zdrowa. Nie musi to być nie wiadomo jak głęboka lewatywa, ale dobrze jest trochę się oczyścić. Najważniejsze to rozluźnienie i dużo lubrykantu. I to jest przyjemne, może nie pierwszy raz, może nie drugi, ale kolejne będą coraz przyjemniejsze. W pupie jest bardzo dużo zakończeń nerwowych.

Gość malwinka875
Ja mogę polecić coś co znalazłam w sex apteczce http://filemona.pl/sex-apteczka. Spray rozluźniający analny, sprawia, że nie odczuwamy bólu i stosunek analny staje się dużooooo bardziej przyjemny :)

Gość Terenka33
Wiadomo, że najważniejsze jest nawilżenie podczas takiego seksu, dlatego warto zaopatrzyć się w lubrykanty analne http://sexshop112.pl/135-lubrykanty-analne które dadzą poczucie bezpieczeństwa i zapewnią lepszy poślizg, który jest baaaardzo istotny

Gość SexSpecjalistka33
Do seksu analnego najlepiej kupić nawilżający żel analny,żeby wyeliminować poczucie dyskomfortu kiedy próbujecie nowej formy uprawiania miłości. Takie produkty zamawiam zawsze przez internet, bo jest to dyskretne i komfortowe. Kupuję na http://www.sexish.pl/ bo ceny mają przyzwoite a oferta jest na prawdę duża, bo mają nie tylko żele :)

Gość gość
najlepiej to szyszkę wsadzić w dupsko, rzygać się chce