Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu[ppp

gdzie nad morze z dzieckiem?

Polecane posty

Gość mamusinka:)
był ktos moze w mielnie??

up

Gość mama/luty
Ja polecam Jastrzębią Górę to miejscowośc rodzinna.

wlasnie moja znajoma byla w jeleniej gorze.. i jezdzili do innych miejscowosci na plaze dzien w dzien bo ta w jastrzebiej gorze nie za ciekawa.. jesc tez jezdzili gdzie indziej..

miało byc w jastrzebiej górze..

Gość do autorki wiesz co
hehe, miałam zadać takie samo pytanie na kafe, wyprzedziłaś mnie:) z chęcią poczytam jeszcze jakieś propozycje, chcemy jechać z 10miesięczną córką nad morze i zupełnie nie wiemy gdzie. Jeszcze się boję, że nam w sierpniu pogoda nie dopasuje i będziemy siedzieć w domku/pokoju:o

jak narazie to pogoda w ogole nie dopisuje.. dlatego czeba znaleźc takie miejsce gdzie mozna pojechac.. i nawet jakby pogoda nie dopisala to nie bedziemy sie nudzic

Gość do autorki wiesz co
też prawda:p to co polecacie jeszcze oprócz tej Karwii i J. Góry? nad morzem byłam w : Kołobrzegu, Trójmieście, Krynicy, stegnie i chciałabym gdzie indziej teraz

ja bylam juz dwa razy w Pobierowie i szczerze polecam..

Gość karolcia888
Daga 83 my ze Szczecina będziemy śmigać. Także np. na Hel to uważam że już za daleko. A Świnoujście, Międzyzdroje, Dziwnówek to już mi się przejadły. Tym bardziej że nie wyobrażam sobie spędzać urlop z małym dzieckiem w Międzyzdrojach. Tak myślę nad Rewalem. Ktoś zna jakiś dom wczasowy właśnie tam?

Gość do autorki wiesz co
Pobierowo mówisz, a jest to jakaś wiocha typowa, że nic nie ma czy można gdzieś iść jeśli nie będzie pogody? a plaża jak? wiem, że jadę z niemowlakiem i np. Sopot czy Kołobrzeg odpada, bo tam pełno młodzieży i imprez, ale chciałabym, żeby to też nie była jakaś wiocha zabita dechami, że nie ma gdzie się ruszyć. a Mielno? zbyt tłoczno?

do mielna jade w tym roku za dwa tygodnie.. w Pobierowie jest cudnie.. ani za małe ani za duże.. a Plaza śliczna.. dośc spora i czysta..

Gość do autorki wiesz co
no tak, Mielno też będzie pełne imprezowiczów:)

mi sie tam podobaja imprezowe miejscowosci:P

Gość mama dwulatka
My bylismy w zeszlym roku z niesleplna rocznym synkiem w Helu i bardzo bylismy zadowoleni. A co do Mielna to mam bliziutko bo jestem z Koszalina i rowniez mysle ze jest to miejscowowsc przyjazna rodzinkom z dziecmi.

a jaka tam jest plaza w tym mielnie?

Gość mama dwulatka
Plaza jak plaza. Jedynym problemem moze byc to ze jest duzo ludzi. Wszyscy przyjezdni ida na glowna plaze bo nie wiedza chyba ze im dalej w strone Uniescia tym mniej ludzi a wejsc na plaze jest bardzo duzo. Wiec z dzieckiem raczej radzilabym isc dalej od glownego wejscia. Zreszta nie tylko z dzieckiem :)

Gość kawalerka w Świnoujściu
Kawalerka w nowym budownictwie dla 2-3 osób położona w centrum miasta niedaleko morza (15 minut drogi). Duży pokój z aneksem kuchennym oraz sympatyczna łazienka. Mieszkanie po świeżo po remoncie, jest w pełni wyposażone. W pokoju są tapczan dwuosobowy oraz amerykanka (łącznie z pościelą). Aby ograniczyć Państwu objętość bagażu, przygotowaliśmy dla Państwa również świeże ręczniki oraz pościel. W kuchni jest lodówka, płyta elektryczna, komplet garnków i naczyń, czajnik elektryczny. W przytulnej łazience jest kabina prysznicowa z ciepłą wodą. W pobliżu znajduje się restauracja z dobrymi obiadami abonamentowymi, sklepy typu : LIDL, Biedronka oraz parking. Jest możliwe parkowanie samochodu przed budynkiem. Droga na promenadę przebyta spacerem zajmuje około 10 minut, a do centrum miasta nie więcej niż 5 min. Cena za wynajem mieszkania (całe mieszkanie/dobę). Dodatkowe informacje można uzyskać również telefonicznie: tel. nr 0696257184

Gość mamamamamamamama
Jastrzębia Gora jest fajna, ale nie z dziećmi bo zejście na plaże to dluuugie schody z tego co pamiętam wiec z wozkiem czy ledwo chodzącym dzieckiem odpada

a co myślicie np o Bułgari z 2 latkiem?

up

Gość tez czekam na wakacyjny urlop
mamusinka znam osoby ktore jechały na wakacje za granice z 3 miesiecznymi maluchami i było ok wiec mysle ze z 2 latkiem spokojnie dacie rade

czemu nie odpoczne?

Gość moim zdaniem wszędzie
jest ogrom ludzi gdzie by się nie pojechało. nad polskim morzem byłam w: krynicy morskiej, niewielkiej stegnie, a i tak pełno wiary na tej wsi, całym trójmieście i wszędzie ludu, w kołobrzegu w momencie sunrise festival, bo sama na nim byłam dwa razy przed ciążą planowaną i w sumie odpoczęłam i nikt mi po głowie nie deptał, były rodziny z dziećmi, ale była i też młodzież, wcale nie chuchała dymem i nie rzucała butelkami od piwa:) każdy miał swój kawałek na plaży. wystarczy mieć koc,parawan,parasol i stworzyć dla dziecka azyl, a jak się chce mieć ciszęęęęęęę i spokójjjjjjj to się jedzie na bezludną wyspę:) ja w tym roku odwiedzę mielno i nie przeraża mnie tłok, damy radę! macie jakieś dobre namiary na kwaterę/pensjonat niedrogi?

oo a kiedy sie wybierasz do mielna?

Gość ona1919
jak chcesz miec cisze i spokoj to Piaski, kilka km za Krynicą Morską, blisko granicy z Rosją, na plaży nie ma tłumu

byłam w Piaskach.. to na plazy pozanami nie było doslownie nikogo:):) a pogoda byla wysmienita... ale komary tam sa okropne!!!!! nad morzem bywam co roku i jeszcze nigdzie nie bylo ich az tyle..