Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka2545

Małe piersi ale ładne ciało i twarz?

Polecane posty

ja mam sredni biust i z tego powodu kompleksy wiec co ma powiedzieć taka dziewczyna - problemy z psychiką zagwarantowane wiem bo mam takie koleżanki i to faceci wpędzają w kompleksy kobiety - pisząc taki post dokopujesz paniom z małym biustem jakby to była jakaś ulomnosć

żle wyszło: faceci wpędzają w kompleksy i powinna być kropka bo wyszlo że jesteś facetem he he

Gość All Bundy
Przy takim ciele nie byloby problemu, nadrabia z nawiazka :)

Gość zajebiistaLaskkaa
lepiej miec zajebistą figure i małe piersi niz wielkie cycki i byc pulpecikiem zazwyczaj duze piersi maja niskie dziewczyny 165cm o wadze 56kg a to duzo przy tym wzroscie

Gość provokejszyn jak nic
powiedzialabym: wyjedz zagranice i zarob sobie na tzytzki......!

A mnie się małe piersi bardzo podobają,nie liczy się wielkość a jakość a to że macie kompleksy to tylko dlatego że same dyskryminujecie,to baby zawsze się sprzeczają o to która ma większe cycki,nie słyszałem o facecie który nie związał by się z kobietą tylko dlatego że ma małe piersi.

56 kg na 165cm to chyba nie jest aż tak dużo? :O Na pewno nie tyle, żeby mówić o takiej dziewczynie pulpet :O

Gość jamaica91
ja tez mam male piersi ale nie narzekam uwazam ze reszta rekompensuje brak duzego biustu

No podziwiam,że tak panowie oceniają:D.Ale na duże patrzą:Pi się ślinią.No ja miałabym kompleksy,takie B najlepsze:)

Greace* ja nie patrze na żadne bo mi żadna nie chce pokazać :( :-(

Greace* => W przypadku zakupu sprzętu z myślą o długiej współpracy (końca jego żywotności), liczy się jednostka centralna, a nie peryferia. :P

Gość małe piersi? przecież ta na
zdjeciu w ogole ich nie ma. :O:O

anomaIia => Liczy się kompozycja. Jakby liczył się sam rozmiar to najbardziej popularne byłyby lochy po 200 kg. Jasne, że każdy chciałby babę z dużym cycem, piękną, mądrą etc. Ale z tego wszystkiego to można z dużych cycków zrezygnować. :P

Gość to to
przecież ona wygląda jak dziecko nie jak nie ma piersi to nie jest kobietą tylko nie wiadomo czym bo cycki to atrybut kobiecości, bez nich to nie kobieta

Kaliban - ja zasadniczo nie oceniam urody na obrobionych zdjęciach :P to 1. zasada fotografa :D

Gość to to
może dla pedała by się spodobała taka laska, zwłaszcza od tyłu

anomaIia => Tak się pocieszaj. :P 1) Nie jestem fotografem :P 2) Rozmycie Gaussa to najczęstszy środek na poprawę cery na fotkach w necie :P

głaszczka B,jakiekolwiek chociaż:D jakie Bóg da,ale niech da!:D PGR-no nie mów,że nie spoglądasz:D tyle ile uwidzisz,tyle Twojego:D

Gość to nie jest tylko samo mycie
piersi? jakie piersi? ja nie widze tam zadnych piersi...

Gość dziewczyna stad
aktualnie mam miseczke C, wiec na rozmiar biustu nie narzekam, ale gdy bylam w wieku tej dziewczyny, czyli, gdy bylam nastolatka, mialam tak male piersi jak ona :o wydawalo mi sie, ze zawsze tak bedzie, mozliwe,ze pozno dojrzewalam :P Jednak nie uwazam, by dyskwalifikowalo to ladna dziewczyne, jesli jest ladna buzia, zgrabna figurka i mila osobowosc, to taki pakiet jest zadowalajacy dla mezczyzn ;)