Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka2545

Małe piersi ale ładne ciało i twarz?

Polecane posty

Greace* zazwyczaj to niestety dużo pokazać nie chcecie,po za tym takie patrzenie nie służy mojej głowie,bo jak się na ulicy gapie to zawsze w coś walnę,albo w znak albo w jakiś słup :o

małe piersi i ładna buzia, świetna figura + inteligencja na poziomie= żona mojego kumpla od jutra :-) i nie ma co mieć kompleksy. Szkoda na to czasu.

Gość saeta
lepiej miec zaj**istą figure i małe piersi niz wielkie cycki i byc pulpecikiem zazwyczaj duze piersi maja niskie dziewczyny 165cm o wadze 56kg a to duzo przy tym wzroscie Ja mam 164cm,pulpetem nie jestem- waże 49kg,a biust mam w rozmiarze 60G,a więc wcale nie mały ;) A mężczyźni lubią różne wymiary,jedni lubią duże piersi a inni malutkie:)

głaszczka,takie typowe to 75B,nawet ponoć lubiane:) PGR-no to współczuję,ale powinieneś wyrobić sobie już jakiś patent na zaglądanie w dekolty,żeby nie rąbnąć w słup np,co najwyżej już w biust:D

topik i tak jest bez sensu jak 99% topików z kafe :D w rzeczywistości facetów mają chude, grube, z zerowym, małym i wielkim biustem.

Gość oceniam
ta laska nie ma piersi, nawet hiszpana nie miałbym, więc mówie nie

Greace, tyle tylko, że większość tych 75B to w rzeczywistości np 65D, 60E :) Prawdziwe 75B występuje w przyrodzie BARDZO rzadko :) Do tego jest to rozmiar na ok 80 pod biustem, czyli całkiem sporą panią i +/-90 w biuście :) Radzę poczytać coś o doborze bielizny, np. lobby biuściastych :)

głaszczka,ale występuje jednak:) I to nieraz ma szczupła pani,wierz mi:)No wiedzę zaposiadasz z pewnością...:)

Szczupła pani nie może nosić stanika z obwodem 75, bo będzie latał jej po łopatkach, więc powinna zaniżyć obwód np do 65, a wtedy powiększy się miska do D :) 65B i 75B to dwa zupełnie inne rozmiary :) Wiem, bo sama jestem takim byłym 75B :) Popatrz tu: http://img9.myimg.de/cvdggl64c9c8.jpg

Gość saeta
Zgadzam się z głaszczką, większość kobiet nosi po prostu biustonosze za szerokie w obwodzie,jeszcze jakiś czas temu nosiłam rozmiar 70D (co tu dużo mówić,w sklepach raczej ciężko o mniejsze obwody a większe miseczki),przy czym moim prawidłowo dobranym rozmiarem jest 60G :)

Gość Liebermarlene
jestem ciekawa gdzie kupujecie staniki... to ostatnie zdjęcie jest bardzo ciekawe.... ja zawsze miałam 75A wg rozmiarów staników w New Yorkerze, ale chciałabym zainwestować w naprawdę dobrze dobrany biustonosz.... bo teraz mi trochę urosły.. ..

Gość saeta
Poszukaj na stronach typu Balkonetka i Stanikomania,tam powinny być adresy sklepów,gdzie można kupić dobrze dobrany biustonosz. Miłe panie w sklepie Ci dopasują właściwy rozmiar,a jak już go poznasz to zakupy można robić np na Allegro,sama tak robię:)

Greace* nie do końca bo boje się ze jak za bardzo zajrzę w dekolt to będzie starzał z liścia no i duży wstyd,tyle dobrze ze wysoki jestem a jak wiadomo z góry lepiej widać:P

PGR-są i takie co lubią jak im się zagląda:P Nie,nie to nie ja!Ale kiedyś taką syt.widziałam,że panna nieby na pozór się oburzyła,ale było widać,że ją to cieszyło,takie spojrzenia:DTakże wszystko przed Tobą...:)

Gość monciiia
ja mam 173.. ważę 53 kg.. i niby wyglądam okej.. ale własnie mam kompleks małych piersi.. strasznie. Mam chłopaka i wstydze dac sie mu dotykac po piersiach bo są bardzo małe..i tak jakos. Za to odwracaja od nich uwage moje nogi,zamiast piesic piersi to piesci moje nogi :P

monciiia pokaż to ocenimy,tu są sami specialiści więc nie masz się czego wstydzić :P

Gość monciiia
heheh nie bede sie obnazac publicznie :P

EE tam,nikt i tak nie będzie zerkał;),tu sa sami uczciwi ludzie,oglądają tylko ci co się na tym znają,no pokaż czy az takie małe są;)

Gość CYCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
a ja wlasnie taka jestem, bez cyckow (75cm w klatce) ale mam super zgrabne lekko opalone i wysportowane cialo, ladna twarz. na powodzenie nigdy nie narzekalam a kazdy z moich partnerow byl zachwycony mna bo moje sutki reaguja kosmicznie na pieszczoty ;) los poskapil mi jesli chodzi o wielkosc ale nadrobil tym ze sa bardzo wrazliwe ;) kazdy z moich facetow ciagle chcial je dotykac, jak tylko nikt nie patrzyl wkladal mi reke pod bluzke a w lozku potrafil sie nimi bawic godzinami i mowic jakie sa cudowne ;) pamietam z pierwszym chlopakiem wstydzilam sie pokazac nago, minelo 4 miesiace zanim pozwolilam zeby sciagnal mi stanik, mialam duze kompleksy. a z nich wyleczyli mnie wlasnie faceci:):) ich reakcje, entuzjam, to ze czulam ze kochaja mnie i moje cialo. cudowne uczucie. chcialabym miec wieksze zeby moc normalnie kupic sobie stanik bo mam z tym problem

75B to jest pani o budowie plywaczki, szerokie plecy (nawet 85-90 w obwodzie POD biustem). Tak jak pisze głaszczka, wiekszosc tych 75B to tak naprawde wezszy obwod i wieksza (duzo wieksza) miseczka.

I tak poza tym dziewczyny, kazde piersi sa ladne, jezeli wy je zaakceptujecie to beda się podobac kazdemu facetowi, ale przede wszystkim musza się podobac ich wlascicielkom. Nie ma brzydkich piersi. Dla waszego partnera wasz biust jest idealny, nie jest za maly, nie jest za duzy. Jezeli facet zawsze gadał, ze woli duze /małe a spotkal dziewczyne, która ma inne to i tak beda to dla niego najbardziej seksowne piersi pod słoncem, bo to sa piersi jego kobiety, nie wazne w jakim rozmiarze :)

Gość majka2524
niektorzy pytają gdzie ta kobieta ze zdjecia ma piersi. pewnie sporo zalezy od pozycji boma rece w gorze a wtedy biusr robi sie bardziej plaski. gdyby miala normalnie rece wzdul tulowai to wygladałoby to nieco inaczej i lepiej. no ale co? ma sie zabic? jest sporo kobiet z takim biustem. szczerze to ja mam niewiele wiekszy od niej i jakos z tym zyje chociaz kompleksy były i są...

kobieta biust ma na klatce piersiowej, niedleko pach, chyba, ze ja jakas niedoinformowana jestem i mozna poszukac pod kolanami :o

Gość nelka90
...nikt nic na to nie poradzi ;) jedna kobieta ma 160cm druga 170 tak samo z biustem.. Ja naszczescie nie narzekam mam 75DD ;)

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Kwestia gustu (co do wielkości piersi), jak dla mnie dziewczyna ze zdjęcia jest ok.