Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka2545

Małe piersi ale ładne ciało i twarz?

Polecane posty

Gość jak cyc to tylko duzy

Gość fajnie fajnie juz mnie faceci
pocieszyli :) bo dzisiaj to sie załamałam jakie mam małe :(

A tak na marginesie to dziewczyny gdzie tu u nas w Polsce można znaleźć odpowiedni dla siebie stanik :o do cholery niesamowicie mnie to denerwuje mam rozmiar 65C i znalezienie odpowiedniego dla mnie stanika graniczy z cudem :o w sklepach z bieliznom same 75 B niech się wypchają tym 75 B a później wszystkie myślą ,że mają taki rozmiar :P

Zaden mężczyzna nigdy nie robił uwag na temat moich piersi. A do dużych one na pewno nie należą. Do średnich też im wiele brakuje. Nie liczy się to, jakie masz piersi, a to, co sobą reprezentujesz. Osobiście również nie słyszałam o tym, aby ktoś zostawił kobietę dlatego, że ma małe piersi, chyba, że ten "chłopaczek" miał 15 lat i nie posiadał żadnych innych priorytetów.

A mnie się właśnie wydaje że takie małe są bardziej ciekawe i atrakcyjne niż jakieś duże bufory,duże piersi wyglądają dobrze w odpowiednio dobranym staniku bo stanik nadaje im odpowiednie ułożenie ale jak zdjąć stanik to jak by lawina spadła :D a malutkie pozostają na swoim miejscu,po prostu małe jest piękne:)

Gość fajnie fajnie juz mnie faceci
PGR dodajesz mi otuchy :D

Właściwie mi również. Ale - zawsze można czymś nadrobić niewielki biust, każda ma coś pięknego. :) Ja oczy, Ty być może talię, jeszcze ktoś piękne włosy.

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
sutki do ssania. . . szybko ją trzeba zapłodnić, żeby produkowała mleko i piersi urosną . . .

Gość gfvsdcadsxq
majka2545 panowie co byscie powiedzieli gdyby kobieta miala takie piersi jak ta pani ze zdjecia http://www.voila.pl/014/0pjuc/index.php?get=1 &f=1 ale była jednoczesnia bardzo ładna miała super figurke? cos jak ona wyzej O ja pierdole :((( Jakie piersi ma ta pani ? Ona nie ma cycków !!!!! u mnie odpada bez względu na twarz i resztę :(

Gość jakies tam ma
malutkie ale są:)

Gość jakies tam ma
PGR --- niektorzy uwazaj ze ta pani nie ma piersi w ogole :D wiec są one zadne;)

Gość mała7236482542
ja ma taki sam biust jak ta pani na pierwszym zdjęciu. Jestem bardzo szcupła więc to pewine dlatego i mam 172 cm. co na to powiecie panowie??

Gość MAŁE B
A co ja mam powiedzie? Nie jestem jakaś chudziuteńka- taka normalna. A nie dość, że mam małe piersi, to jeszcze jestem wysoka(176 cm) a u wyższych osób jakoś tak bardziej brak tego biustu widać, bo jak jest ktoś niski , drobny to tak nie rzuca to w oczy.

Gość MAŁE B
przepraszam za literówki:)

Gość prawiczek wez sie schowaj
ciebie nawet by całkiem płaska nie chciała haha

Gość majka2545
thx za opinie:)

Gość gość
Popieram to ze najwazniej sze ze bez silikonu ze sa naturalne i zdrowe a jak kobietka ma ladna buzie i zadbane cialo to 100% sukcesu piersi to szczegol a zreszta male sa sliczne i zgrabne jak dla mnie;)