Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxx....

prawo jazdy czy uszy

Polecane posty

Gość xxxxxxx....

Mam takie pytanie może mi doradzicie.... Co wybralibyście na swoją 18 ?? prawo jazdy czy operacje na zmniejszenie uszów ??

Gość ja sie wypalam
operacja- droższe:D

Gość cjcnmncmxncmxcxxxx
zależy od tego jak dokładnie wyglądają twoje uszy i czy masz z powodu nich aż tak straszne kompleksy

to co czujesz ze jest ci bardziej ''potrzebne''

Gość aha i achh
Uszy. Łatwiej potem zdać egzamin z jazdy. :D

Gość xxxxxxx....
no auta i tak nie mam.. ale zawsze to jakoś chyba lepiej na przyszlość mieć prawo jazdy... tak zawsze myslalam (: a z uszami tragedia... kucyka nie moge normalnego zrobic tylko wszedzie musi mi cos zwisac zeby nie bylo ich widac... :/ Wiec dlatego mam dylemat

Gość kiedys tez o tym myslalam
uszy, bo drozsze, na prawko moze za jakis czas sama uzbierasz. sama kiedys chcialam zrobic sobie operacje uszu, ale nie bylo kasy, a rodzice w zyciu by mi nie pozwolili. teraz juz zarabiam na siebie i w sumie byloby mnie stac na ta operacje bez zadnych kredytow, ale jakos nie chce mi sie jej juz robic. uszy juz nie wydaja mi sie takie strasznie, jak wydawaly sie gdy bylam w gimnazjum, co prawda w kitku chodze rzadko i tylko w sytuacjach typu wycieczka w gory, jazda na rowerze, po domu, do ogrodka itp... ale nie przeszkadza mi to. nie wiem, czy jeszcze kiedys zrobie ta operacje - moze jak bede miala duuuuzo wolnego czasu na rekonwalescencje i najpierw na poszukiwanie odpowiedniego chirurga.

dlatego poki mozesz, zrob sobie ta operacje, bo im starsza bedziesz, tym bardziej przyzwyczaisz sie do swoich uszu i nawet zapomnisz, ze kiedys chcialas chodzic w kitku. ;]

Gość xxxxxxx....
Jeszcze kilka takich odpowiedzi i już będę na 99% zdecydowana (; To jest straszne gdy po bieganiu z pod włosów już nawet wystają te uszy:/ albo na basenie trzeba mieć związane włosy to juz wogóle najlepiej nie wynurzac się z wody w moim przypadku haha :D i nie moge zrobic sobie fryzury w stylu kukulskiej a chcialabym poszaleć z tymi kudelkami troche i nie wstydzic sie (:

hehe, no basen to rozumiem doskonale. beznadzieja, trzeba nieziemsko uwazac, zeby nie zamoczyc wlosow powyzej uszu, bo bedzie klapa. :D i to doslownie. :D a jeszcze jak sie z natury ma proste, delikatne, przyklapniete wlosy, to podwójna klapa...