Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angella77

AUTOGRAFY

Polecane posty

Gość angella77

proszę pisać tutaj adresy gwiazd i jakie autografy macie. będzie łatwiej kolekcjonerom znaleźć gwiazdy, do których jeszcze nie pisali. a oto moja kolekcja. prośby o adres proszę kierować na angella777@wp.pl . 1. Benedykt XVI 2x; bez dedykacji (w załączeniu Dr. Reinhard Marx, arcybiskup Monachium i Fryzyngi. Nie prosiłam ) 2. Izabella Miko z dedykacją ( polska aktorka i modelka ) 3. Grupa Mocarta bez dedykacji ( kwartet smyczkowy mający charakter kabaretu, powstały w 1995 ) 4. Stanisław Łosowski z dedykacją ( klawiszowiec polski (Kombi) ) 5. Jerzy Engel z dedykacja ( były trener polskiej reprezentacji ) 6. Edward Hulewicz z dedykacją ( polski piosenkarz estradowy, kompozytor, autor tekstów, dziennikarz muzyczny, założyciel zespołu Tarpany, w którym śpiewała także Halina Frąckowiak ) 7. Krystyna Prońko 2x z dedykacją ( m.in. "Jesteś lekiem na całe zło" ) 8. Natasza Urbańska bez dedykacji ( 2 miejsce w Jak Oni Śpiewają; poza tym aktorka związana ze Studiem Buffo ) 9. Grażyna Brodzińska z dedykacją ( śpiewa repertuar operetkowy, operowy, musicalowy ) 10. Krzysztof Baranowski z dedykacją ( Jako pierwszy Polak dwukrotnie opłynął samotnie kulę ziemską ) 11. Irena Jarocka bez dedykacji ( polska piosenkarka ) 12. Kabaret Widelec z dedykacją 13. Kabaret Młodych Panów bez dedykacji 14. Grzegorz Lato bez dedykacji ( Król strzelców piłkarskich Mistrzostw Świata w RFN w 1974, gdzie zdobył 7 bramek ) 15. Ivona Pavlovic z dedykacja ( juror Tańca z Gwiazdami ) 16. Stanisław Dziwisz bez dedykacji ( kardynał ) 17. Jim Davis bez dedykacji ( rysownik Garfielda ) 18. Boys z dedykacja ( zespół Disco polo ) 19. Classic z dedykacja ( zespół Disco polo ) 20. Bogusław Mec z dedykacja ( polski piosenkarz, artysta plastyk, kompozytor ) 21. Marcin Kwaśny 3x z dedykacja ( polski aktor teatralny, telewizyjny i filmowy, scenarzysta ) 22. Alissa Czisny bez dedykacji ( amerykańska łyżwiarka figurowa ) 23. Justyna Steczkowska z dedykacja ( polska piosenkarka wykonująca muzykę z pogranicza popu ) 24. Jose Torres z dedykacja ( kubański muzyk, perkusista ) 25. Kabaret Smile Bez dedykacji 26. Ewa Wachowicz bez dedykacji ( Miss Polonia 1992 ) 27. Us 5 bez dedykacji ( chyba każdy zna ) 28. Waldemar Ochnia z dedykacja ( polski artysta kabaretowy ) 29. Marek Kamiński bez dedykacji ( Pierwszy i jedyny człowiek na świecie, który zdobył oba bieguny Ziemi w ciągu jednego roku bez pomocy z zewnątrz ) 30. Jarosław Kaczyński bez dedykacji ( chyba każdy wie ) 31. Julia Pitera bez dedykacji ( poseł na Sejm V i VI kadencji ) 32. Ewa Błaszczyk bez dedykacji ( polska aktorka teatralna i filmowa, piosenkarka i pieśniarka ) 33. Krzysztof Daukszewicz z dedykacja ( polski satyryk, felietonista, tekściarz, poeta, piosenkarz, gitarzysta i kompozytor ) 34. Farben Lehre z dedykacja ( polski zespol punkowy ) .

Gość sory, ale po co ci to?

Gość angella77
ponieważ jestem kolekcjonerem i jest takich u nas w Polsce wielu. to bardzo zajmujące hobby, które z pewnością zainteresuje wiele osób.

Gość :)::):):)
1. Doda z dedykacją 2. Jacek łągwa :) 3. Piotr Kupicha 4. Grzegorz Markowski

Gość angella77
wysyłaliście koperty czy @ ??

Gość :)::):):)
ja mam z koncertów

Gość angella77
byłaś na koncercie, pisałaś do niej list czy wysyłałaś maila?

Gość iyghjpoiuy7o
Doda Makłowicz xD

Gość angella77
a czy jest to ktoś kto wysyła do gwiazd listy lub maile z prośbą o autograf??

Gość ja mam autograf
od bin ladena

Gość ja nie zbeiram ale
ja nie zbieram, ale mam: Wyszkoni, Braci, IRY, Dody z takich wazniejszych to Madonny, tata mi załatwił bow Stanach mieszka, no i Anji Rubik ;] ale nawet nie wiem gdzie one juz sa :D pewnie w bajzlu w szafce.