Gość piszcie piszcie Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 ike nie przejmuj sie to mi nie grozi cierpię na starczą demencję więc cieszę się chwilą czy wyczuwam w Twoim glosie nutke smutku z powodu tej mlodosci? nie odpowiadaj nic! jeszcze te zlosliwe, podle pomarancze to wykorzystaja przeciwko Tobie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 możecie mówić co tylko chcecie, mało mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 zy wyczuwam w Twoim glosie nutke smutku z powodu tej mlodosci tej co to jej nie pamiętam ?? widzisz absurd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 ike zy wyczuwam w Twoim glosie nutke smutku z powodu tej mlodosci tej co to jej nie pamiętam ?? widzisz absurd? ike a pamietasz jeszcze aby swoja mlodosc? drugą ? ledwo klamczuszku Ty maly ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czt lusia odejdzie Napisano Czerwiec 24, 2010 a tego nikt nie wie, chyba ze jakis facet by jej tak w glowie zawrocil to moze :) ale w twoim przypadku nic nie sprawi bys odeszla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 ike odpowiada tak pomaranczo, jestes cieniutka i zalosna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 klamczuszku Ty maly masz mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 ale w twoim przypadku nic nie sprawi bys odeszla złośliwie będę trwać do końca:) nawet moje wnuki przejmą mój nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wydalo sie. Napisano Czerwiec 24, 2010 ike klamczuszku Ty maly masz mnie! jescze mozna dodac, ze przez przypadek mowisz prawde (tak jak to bylo w przypadku tej mlodosci). a tymczasem pozdrawiam, i zostawiam z innymi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 bo mówię i mówię i powiem a zs mi odpowie i mówię i jeszcze znowu mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszcie piszcie Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 jescze mozna dodac, ze przez przypadek mowisz prawde mogłabym ale wtedy ty byłabyś mi zbędna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoje wnuki? Napisano Czerwiec 24, 2010 jak twe dzieci odziedziczyly twoj charakterek to do konca zycia beda sami zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 tak się zastanawiałam kiedy to wryjesz się w ziemię i zaczepisz moje dzieci :) zapytaj jeszcze co słychać u kononowicza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 jescze mozna dodac, ze przez przypadek mowisz prawde (tak jak to bylo w przypadku tej mlodosci) bosz.. no mówię prawda a Ty dobrze o tym wiesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 luśka nie udawaj że Cię nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj ike ike Napisano Czerwiec 24, 2010 czemu tu tak pomarańczowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ike odpowiada tak Napisano Czerwiec 24, 2010 robię kolację :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 oceniam, że to jeden z ambitniejszych topików miesiąca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 zgadzam się nie to co jakaś tam flauta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "nie to co jakaś tam flauta" ike, ze tak sobie pozwolę na plagiat: jakby Ci to ...... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 ike, ze tak sobie pozwolę na plagiat: na flaucie cię tego nauczyli ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 "na flaucie cię tego nauczyli" Ike, małą prośba żebyś się nie posuwała do profanacji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 masz rację nauki nie powinno się profanować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 a kto profanuje naukę? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 po zastanowieniu ewentualnie tą prośbę mogę dzisiaj spełnić :) małą prośba żebyś się nie posuwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach