Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

wcieło luśkę

Polecane posty

słowo się rzekło... tak przy okazji jest z siebie bardzo dumna mój nowy top jest zawsze aktualny bo jakby nie było znowu wcięło luśkę :P

Gość zawsze szczery pozdrawiam
środkowym palcem

Przeczytać radę Zawsze szczerego w piątkowy poranek - bezcenne.

Pękniesz z wysiłku.

Nie jesteś dziś w dobrej formie. Nie ma serca ciągnąć dłużej tej rozmowy. Pozdrawiam jeszcze raz, wiesz w jaki sposób.

wiem zawsze szczery kiedy nie wiadomo co powiedzieć najlepiej uśmiechnąć się znacząco

wiem zawsze szczery kiedy nie wiadomo co powiedzieć najlepiej uśmiechnąć się znacząco wzorujesz sie na nadziei? sprobujesz mnie przekonac, ze cie zatrzymuje?

Na poboczu kobieta łapie okazję.Zatrzymuje się samochód a kierowca jest chętny ją podwieźć. Kobieta od razu informuje go,że nie ma czym zapłacić bo ukradli jej portfel. Kierowca przekonuje ją,że się dogadają. Jadą sobie w miłej atmosferze aż zatrzymali się przy pięknej łące. Kobieta wpada w panikę.Usilnie próbuje wytłumaczyć,że ma męża i dzieci. Na te argumenty kierowca odpowiada: ...mam gdzieś męża i dzieci.Ja mam 100 królików więc proszę mi narwać trawy!

Gość uroczy dowcip
doprawdy uroczy. :D

Pewne małżeństwo ma "ciche dni". Wieczorem mąż pisze kartkę do żony: "Stara obudz mnie o piątej". Nazajutrz mąż budzi się o siódmej i widzi na stole kartkę: "Stary wstawaj, już piąta...!

W pewnej "prestiżowej" firmie trwa "casting"na sekretarkę Prezesa. Przewijają się panie o przeróżnej prezencji, urodzie i wieku. Ze strony Zarządy firmy padają różne pytania nt. predyspozycji, umiejętności i oczekiwań kandydatek. Któraś w kolejności wchodzi "samiczka" o bląd włosach, super mini, XXXD w biuście z baaaardzo głębokim dekoltem i nogami "po szyję" Panowie siedzący w gremium zadają pytania - odpowiedzi satysfakcjonują. Pada ostatnie pytanie: - Właściwie to Pani spełnia nasze oczekiwania, a ile chce Pani u nas zarabiać...? - 5 tys na rękę - pada odpowiedź kandydatki - ileeeee..?? przecież nasz księgowy zarabia 3,5 tys - a to pieprzcie sobie księgowego.

Smiem zauwazyc, iz dowcipy Szczerego sa dosc seksistowskie konkurs spostrzegawczosci zakonczony, wygral baobab z braku konkurencji przykro mi kapelano, moze nastepnym razem

Na osiedle wjeżdża nowe, czarne BMW 7 z przyciemnionymi szybami. Zatrzymuje się pod jednym z bloków. Z BMW wysiada dres, przypakowany koks. Łeb łysy, wysolarowany, złoty łańcuch na szyi i złota keta na przedramieniu. Podnosi głowę w kierunku balkonu na 2 piętrze i krzyczy: - Zaaaajeee*aaaaliiiii!! Cisza, więc krzyczy jeszcze raz: - Zaaaajeee*aaaaliiiiii!! Znowu nic... - Zaaaajeee*aaaaliiii!! W końcu na balkon wyskakuje szczuplutka, wysolarowana brunetka i krzyczy do dresa: Ile razy mam ci powtarzać idioto- Izaaabeeelaaa

Gość akurat tuprzy6nzam zs racje
:D