Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

wcieło luśkę

Polecane posty

Gość uhaha
Dwóch facetów sika obok siebie. Jeden pyta się drugiego: - Dlaczego tobie leci jak z konewki? - Bo moja żona bierze mi do buzi. - Moja żona też bierze mi do buzi i sikam normalnie! - Tak. Ale moja się brzydzi i bierze widelcem!

Gość uhaha
Naukowcy z Instytutu Zdrowia dowiedli, ze w piwie znajduja sie zenskie hormony. Mówiac prostym jezykiem: wedlug nich mezczyzni, którzy pija piwo, upodabniaja sie do kobiet. Aby upewnic sie, ze jest to prawda, przeprowadzono badania. Stu mezczyznom podano 10 piw i kazano je wypic w ciagu godziny. Po godzinie okazalo sie, ze: - wszyscy badani przytyli, - mówili zdecydowanie za duzo i bez jakiegokolwiek sensu, - zachowywali sie ponad miare wylewnie i uczuciowo, - nie byli w stanie prowadzic samochodu ani racjonalnie myslec, - klócili sie bez powodu, - musieli siadac podczas oddawania moczu, - nie byli zainteresowani uprawianiem seksu, - odmawiali przyznania racji, gdy bylo oczywiste, ze sa w bledzie...

Zawsze Szczery, ale Ty to spostrzegawczy za bardzo nie jestes sadzac po tym jak moj nick napisales :D

Gość szczerabty musiał mieć
ciężkie dzieciństwo

matko jedyna co zrobiliście z moim arcytopem? i gdzie do cholery jest luska ?

Zawsze szczery - pomieszałeś pojęcia spostrzegawczości z pilną uwagą, której niestety nie mogłem poświęcić zbyt wiele. Jednak chcę zauważyć, że jako pierwszy oddzieliłem ziarno od plew w tym wątku i zauważyłem, że "dzisiaj wcięło Luśkę", czyli można nawet powiedzieć, że spostrzegłem.

kapelana, mylisz brak spostrzegawczosci z olewaniem A Ty olewanie z ignorancja. I zeby uprzedzic twoje nastepne pseudoblyskotliwe czeniecie: Nie. Ignorancja nie rowna sie olewaniu. Ike alez top jak najbardziej trzyma sie watku. Luski jak nie bylo, tak nie ma :classic_cool: Milego dnia!

"dzisiaj wcięło Luśkę" i zostało tylko ziarno ?:P

Znaczy dzisiaj zauważyłem. Wczoraj oczywiście zrobiła to Ike. czyli mogę oskarżyć cię o plagiat?

Tobie niestety ziarno i plewy cichoplewy?:P

Po godzinach bawisz się w młynarza, Cichobabie?

Ike, czy naprawdę chcesz ze swojego topiku szpiegowsko-detektywistyczno-plotkarskiego o wcięciu, poszukiwaniach i szczęśliwym, aż krótkotrwałym odnalezieniu Luśki uczynić kącik rolniczy?

jeśli miałoby to ciebie zdyskredytować- to tak- poświecę topik:P

ike jeśli miałoby to ciebie zdyskredytować- to tak- poświecę topik Nie, nie. Wracajmy do nurtu głównego, czyli poszukiwań Luśki. Otóż postanowiłem ją podczas mojej absencji odnaleźć i przeszukawszy najbliższą okolicę z całą pewnością mogę stwierdzić gdzie Luśki nie ma. Brumie, w wolnych chwilach zajmuję się tym, na co jest popyt. Może to oczywiście był młynarstwo, aczkolwiek wrodzony wstręt do wysiłku fizycznego ogranicza moje zapędy wyłącznie do młynarstwa teoretycznego. Z podobnych powodów niechętnie zajmuję się zbieractwem (np. grzybów)

a czy możesz z całą pewnością stwierdzić gdzie luśka jest? bo generalnie to chodzi o jej odnalezienie a nie radość z powodu jej nieobecności w paru miejscach:P

W RSA jest duży popyt na wuwuzele. Podpowiadam. :)

A gdzie nie ma Luśki to chyba tylko ona ma pewność.

a czy możesz z całą pewnością stwierdzić gdzie luśka jest? bo generalnie to chodzi o jej odnalezienie a nie radość z powodu jej nieobecności w paru miejscach Doskonale rozumiem, ale skoro nikt jest nie potrafi odnaleźć, to trzeba ją zlokalizować metodą eliminacji (przy optymistycznym założeniu, że nie skacze z miejsca na miejsce w celu utrudnienia nam poszukiwań). Proponuję zatem ustalić listę miejsc, w których Luśki z całą pewnością nie ma, a to które pozostanie będzie mieściło Luśkę. Problem proponuję nazwać, na cześć fizyka, który zajmował się podobną tematyką "Luśką Schroedingera"

cos dla brum: Na fotelu u psychoanalityka: - Spał pan w nocy? - Tak - Śniło się panu coś? - Możliwe... - To może widział pan we śnie rybę? - Rybę, nie... - To co się panu śniło? - Szedłem po ulicy... - A był tam może wykop z kałużą? - Możliwe. - To w tej wodzie mogła być ryba?! - Nie, no ryba nie... - A czy na tej ulicy była restauracja? - Bardzo prawdopodobne, że tam była... - Podawali w niej rybę? - Bardzo możliwe... - Hmm. Ryba we śnie... Ciekawe, co to może oznaczać?

twoje propozycje zostaną rozpatrzone na walnym zgromadzeniu wieczorem:)